pentru cele care locuim in japonia!

pentru cele care locuim in japonia! | Autor: criss27

Link direct la acest mesaj

buna fetelor
ma numesc cristina shi de un an sunt casatorita aici.
ca multe dintre noi prima oara cand am ajuns in japonia a fost in urma unui contract de munca ca dansatoare
dar acum dupa casatorie nici nu se mai pune problema vechii meserii asa ca am inceput sa-mi caut o noua slujba,nu ca as avea nevoie dar ma plictisec ingrozitor shi in plus niste bani nu strica mai ales ca al meu sotz le cam are cu economiile ceea ce mie imi displace dar eh cand vreau acasa in romania nu zice ba sau cand lunar trimit banii nu spune nu.
oricum de una singura nu am inceput sa caut ci impreuna cu noua familie.bun gasim intr-un magazin anunt shi dupa o prealabila discutie incercam.Stiti care a fost reactia sefei de pe raionul respectiv? A nu se poate pentru ca dvs. sunteti europeanca shi clientii nostri cand vor vedea gaijin se vor speria shi nu vor mai intra in magazin.
ehhhh shi dupa aceasta incercare am prins o mare teama.
tin sa mentionez ca lb. jap o stiu de nivel mediu.
1)voi ati reusit pana acum sa lucrati in alta parte decat in cluburi?
shi daca da cam ce fel de joburi ati gasit.
2)ce probleme ati intampinat in cautarea unei noi slujbe?

va multumesc shi astept mesajele voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

buna criss27 si eu cautam intr-un timp ceva de munca si gasisem undeva la un cinematrogaf a dat sotul meu telefon si i-a explicat mai multe de unde sunt etc si au zis sa venim a doua zi dar nu m-am mai dus ca a intervenit ceva in ziua respectiva iar pe urma am ramas si am renuntat!Oricum iti pot spune ca ma plictisesc si eu de moarte ca si tine si ca simt nevoia sa fac ceva sa muncesc ca daca nu o iau razna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Initial creeata de criss27

buna fetelor
ma numesc cristina shi de un an sunt casatorita aici.
ca multe dintre noi prima oara cand am ajuns in japonia a fost in urma unui contract de munca ca dansatoare
dar acum dupa casatorie nici nu se mai pune problema vechii meserii asa ca am inceput sa-mi caut o noua slujba,nu ca as avea nevoie dar ma plictisec ingrozitor shi in plus niste bani nu strica mai ales ca al meu sotz le cam are cu economiile ceea ce mie imi displace dar eh cand vreau acasa in romania nu zice ba sau cand lunar trimit banii nu spune nu.
oricum de una singura nu am inceput sa caut ci impreuna cu noua familie.bun gasim intr-un magazin anunt shi dupa o prealabila discutie incercam.Stiti care a fost reactia sefei de pe raionul respectiv? A nu se poate pentru ca dvs. sunteti europeanca shi clientii nostri cand vor vedea gaijin se vor speria shi nu vor mai intra in magazin.
ehhhh shi dupa aceasta incercare am prins o mare teama.
tin sa mentionez ca lb. jap o stiu de nivel mediu.
1)voi ati reusit pana acum sa lucrati in alta parte decat in cluburi?
shi daca da cam ce fel de joburi ati gasit.
2)ce probleme ati intampinat in cautarea unei noi slujbe?

va multumesc shi astept mesajele voastre.

criss

1}depune plingere lui koizumi,sa sa-ti ofere astia de munca
2] deschide alt thread (dar deja este unu') ,ptr. ca in felul asta nu cred ca vei primi vreun raspuns mai elocvent.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss27 spune:

scuze de deranj,am crezut ca am deschis eu subiectul
nu-i nimic mai incerc.mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

criss

ma bag si io ... daca vrei sa vezi subiecte cu si despre Japonia uite aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33335

aici gasesti si un index subiecte care te poate ajuta

si io le urmaresc pe fete cu interes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aychian spune:

si eu urmaresc fetele cu interes ,si nu numai eu ,cred ca toti membrii acestui forum,noi fetele din japonia ,santem "ninnki mono"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Va rog sa continuati di9scutia la
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33335

Acest topic va fi inchis.
Multumesc pt. intelegere,
Julie

Mergi la inceput