Pentru bebelusi (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Freia spune:
da puiule, le-am primit. Le-am carat in spate aseara de la posta. Ce cutiutza mica mi-ai trimis
O desfac azi si le sortez. Daca e ceva de expediat o fac Marti dimineatza.
Boom, merci de PM... vorbim si te anuntz cand am cev ade treimis in tzara.
Freia si Alexa
Freia spune:
am sortat pachetul de la mihaela si am pus separat hainutze si incaltzari pt nepotica liviei.
in pachetul respectiv se afla si lucruri de la carmen (pegasis).
maine e la posta.
Freia si Alexa
mmag spune:
Draga Freia,
am deschis pe Ajutor umanitar subiectul: DISPONIBIL, cu intentia de a exista undeva gestiunea resurselor de care dispunem pentru actiunile urgente.
Danielac m-a atentionat ca exista acest subiect-"Pentru bebelusi", deschis de tine, la care, de fapt,
m-am si oferit sa ajut.
Cred ca initiativa mea nu ingreuneaza actiunile tale. Daca nu este asa, te rog scrie-mi.
Magda
madalina horsa spune:
Fetelor, dar puteti uni subiectele sau magda la subiectul tau pot ramane alte"disponibilitati" care nu sunt pentru bebelusi, nu?
Oricum,felicitari la amandoua.Freia nu mai ramai in pana de cutii? Ce face fetita ta?
Madalina
mmag spune:
Am pus subiectul separat pentru o mai buna gestiune, asa incat oricine are o nevoie sa stie daca exista ceva potrivit/pregatit.
Freia spune:
quote:
Originally posted by mmag
Draga Freia,
am deschis pe Ajutor umanitar subiectul: DISPONIBIL, cu intentia de a exista undeva gestiunea resurselor de care dispunem pentru actiunile urgente.
Danielac m-a atentionat ca exista acest subiect-"Pentru bebelusi", deschis de tine, la care, de fapt,
m-am si oferit sa ajut.
Cred ca initiativa mea nu ingreuneaza actiunile tale. Daca nu este asa, te rog scrie-mi.Magda
nu am inteles la ce te referi cand ai spus asta. Lumineaza-ma te rog.
si doi: daca am divide acest subiect, aici scrie unu, acolo scrie altul.. pai , io zic ca se naste o harababura (parere personala).
Ce e pt copii aici, ce nu e pt copii dincolo. Mi se pare corect asa. Pt cazuri de urgentza pot fi gasita mereu, pe mail, telefon sau PM. Nu am refuzat sa ajut pe nimeni, cand am fost in pana de ajutoare am "curatzat" dulapul la bebela.
Freia si Alexa
Freia spune:
quote:
Originally posted by madalina horsa
Fetelor, dar puteti uni subiectele sau magda la subiectul tau pot ramane alte"disponibilitati" care nu sunt pentru bebelusi, nu?
Oricum,felicitari la amandoua.Freia nu mai ramai in pana de cutii? Ce face fetita ta?
Madalina
puiule, sunt binevenite vreo 3 cutii. daca le mai ai si nu le-ai donat prin alte pirti. sar'na sa traiesti.
Freia si Alexa
Freia spune:
Am primit de la ancutza 2 cutii cu hainutze pana la 18 luni, cateva jucarii.
Si sa punem lucrurile la zi:
am de trimis asa saptaman asta:
-pt fetitza care se naste in Noiembrie (astept raspuns inca daca s-a nascut...) i-am pus hainutze de interior si exterior, biberoane, jucarii si asternuturi donate de prietena mea.
- prin julia23 am hanuitze pt baietzelul de 3 ani si bebitza de 9 luni, si incaltzaminte + ceva jucarii. Cu copii mari din pacate... nu am de unde da hainutze.
si stocul mai ramen compus din haine copii pana la 18 luni (vara), incaltaminte masuri: 28-31, fularase, caciulitze, o vesta si jucarii. Mai astept dupa 6 decembrie cateva hainutze de bebe de la Lore71 si un carucior care v-a pleca la fetitze de Noiembrie.
Toate bune,
Freia si Alexa
danielac spune:
Freia, esti cea mai tare!
Sa iti de-a Dumnezeu sanatate si putere multa!
Baietelul pe care l-ai ajutat, de aici, de la mine, creste frumos si nu are (cel putin pana acum si Doamne ajuta si in viitor) nici un fel de probleme!!!
eu am mai facut cateva colete si le-am distribuit "in teritoriu" adica pe aici pe la mine pentru ca sunt multi oameni amarati!
te pup si daca ai nevoie de mine, oricand,
Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Freia spune:
Daniela, bine ca zisesi.. ce sa luam la pitic de Craciun? ce ar avea nevoie?
merci,
Freia si Alexa