Mamici de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Ruxel, rezultatul meu la 5 sapt. este de 3218,66. Eu cred ca este OK rezultatul tau.

Mickyyy, noi speram sa ramai cu noi pana la sfarsit. Am trecut si eu prin "spaimele" pe care le traiesti tu acum. Cand Maria avea 4 luni, am ramas insarcinata si nu siam in ce parte sa o apuc. Am regretat f. mult gandurile pe care mi le-am facut la inceput, pt. ca sarcina s-a oprit in evolutie si inca ma invinovatesc. Stiu ca e o prostie, dar nu pot sa nu ma gandesc ca bb a simtit ca nu e asa de bine venit. Este foarte greu, dar cred ca si o mare bucurie sa ai doi copii asa de apropiati ca varsta. Dar dupa cum vad ca scrii tu, ma gandesc ca deja ai luat o decizie, nu?

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Sunt tare uituca. Am vazut ca mygirl a anuntat deja la serviciu despre sarcina. Eu sunt intr-o situatie mai delicata. Deocamdata stiu doar parintii, sora mea si prietena mea. Nu stiu cum o sa imi anunt sefii si colegii. Ma gandesc sa o fac peste o luna (sper sa nu ma tradeze silueta pana atunci). Problema e ca eu m-am intors la servicu cand Maria avea 7 luni, oarecum fortata de imprejurari. Nu am idee cum sa le spun si care va fi reactia lor. Cred ca o sa am ceva probleme. Tocmai de asta nu mi-am luat concediu cu toate, ca medicul mi-a recomandat. Cand am fost insarcinata cu Maria toata lumea a fost foarte draguta si intelegatoare cu mine, dar acum? Nu am nici o colega sub 40 de ani care are 2 copii (exceptand o pereche de gemeni). Incerc sa nu ma stresez prea tare cu asta, dar ma gandesc sa ma pregatesc din timp pentru o reactie nu tocmai placuta. Cele care mai aveti un copil, va faceti probleme de genul asta?

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ruxel, nu am acum hartia la mine, dar iti zic maine. Era oricum peste 500.

Imi spuneti va rog ce stiti despre listeria? M-au pus sa repet testul si pana in 25 cand ma vad cu doctorul meu imi fac griji.
Noua a inceput sa ne bata inimioara. Ieri am fost la eco si am vazut! Fericire mare:)

"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Da Cornelia, eu chiar imi fac probleme de genul asta. Eu mai am o fetita de 6 ani si 3 luni. Dupa ce am nascut-o m-am intors la servici cand ea avea 6 luni, pt. ca ma sunau in fiecare luna si ma intrebau cand vin.
Si cu mine s-au purtat f. frumos atunci, dar acum chiar imi este putin teama, pt. ca de data asta nu ma voi putea intoarce f. repede (din motive personale...n-am cu cine sa-l mai las pe bb).
Si inca un motiv.....am o fosta colega pe care nu au mai primit-o inapoi dupa 2 ani de stat cu bb acasa.
Eu ma gandesc sa anunt la servici cam peste 1 1/2 luni, mai intai le voi spune verbal...omeneste si bineinteles ca voi urma si procedura legala de instiintare in scris si cu certificat de la medic.
Doamne ajuta,

pupici
DPN 16.06.2005

Mergi la inceput

babygirl, aveai peste 500 la cate saptamani? sau cate zile exact de la ultimul UM? pleasee spune-mi macar cu aproximatie...

pup

Mergi la inceput

Ruxel, eu a doua oara mi-am facut betahcg-ul la Medicover. Valorile pt. 4 ssaptamani sunt 9,5-750. De asta cred ca rezultatul tau este bun.

Eu lucrez la o institutie de stat, unde teoretic se respecta regulile, dar am si eu o colega care a ales sa plece, la intoarcerea din concediu, pt. ca nu s-a simtit binevenita. Nu se pune problema ca nu or sa ma primeasca, ci cum o sa fiu primita.

Babygirl, dar ce rezultate ai avut la listeria? E cam singura analiza pe care inca nu am facut-o, dar stiu ca eram ultima data la limita si ar trebui sa urmaresc sa nu creasca. Din cate am citit se poate trata in sarcina.

Va pup
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticutze.

Cornelia, mie nu mi-e teama ca n-o sa ma descurc cu 2 bebelusi de varste apropiate, chiar mi-am dorit sa mai fac inca unul repede, la mine sunt oaresce probleme medicale despre care am citit ca n-ar fi chiar asa de grave. Inainte sa descoper ca's gravida am avut probleme cu-o masea si am bagat o tona de medicamente-n mine, iar astazi va trebui sa merg la stomatolog sa o scot (deci anestezie). Apoi va urma un control la ginecolog si functie de rezultat o sa iau o decizie daca e riscant sau nu sa pastrez sarcina. Iar din momentul in care voi avea ok-ul medicului mai ramane de convins si tati care nu crede ca-i acum momentul pentru inca un bebe (desi are si el dreptate in felul lui). E mai mult de povestit, dar n-o sa intru acum in amanunte.
Dar daca ar fi doar dupa mine, eu l-as pastra (cu conditia sa nu fie afectat de medicamentele care le-am luat saptamana trecuta).
Cat despre serviciu, eu m-am intors de nici o luna, cred ca va face infarct sefu daca aude ca's din nou gravida. Oricum nu-mi fac prea mari probleme, tot ma batea pe mine gandul sa plec. Asa ca stau cuminte acasa 2 ani, am grija de bebelusi dupa care imi caut alt job si-mi vad de cariera.

Pupici si-o zi buna tuturor.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

1. nelia - UM 26.07
2. CRISTINEL - UM 31.07
3. DanaR - UM 2.08
4. mstroie - UM 4.08
5. Ada 74 - UM 4.08
6. micorint - UM 5.08
7. Cornelia - UM 6.08
8. simonaeus - UM 8.08
9. carolinah - UM 9.08
10. Androix - UM 11.08
11. mygirl - UM 11.08
12. Corail - UM 13.08
13. mariamunteanu - UM 13.08
14. ciupercuta- UM 13.08
15. FlorentinaG - UM 15.08
16. andutzy - UM 18.08
17. gusta - UM 19.08
18. KOKO NICOL - UM 20.08
19. roisin - UM 21.08
20. Mercedes - UM 30.08
21. gabitzam - UM 30.08
22. NewMami - UM 1.09
23. babygirl - UM 2.09
24. Aurasa - UM 3.09
25. monu - UM 6.09
26. iuliana - UM 8.09
27. Ruxel - UM 10.09
28. loreen
29. anky
30. nicodoh
31. sirod
32. mamaruta
33. nefertari
34. ade x
35. tcelen
36. karmen
37. matilda

Mari10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am fost ieri la ecografie si mi s-a confirmat sarcina 6/7 saptamani in evolutie.
Ruxel- imi pare rau nu te pot ajuta deoarece eu nu mi am facut testarea din sange(HCG)
Va doresc sa fiti toate bine si sa scrieti mai mult

Mergi la inceput

Mstroie, eu am UM 10.09.04
Mercedes din cate am citit si din ce am mai auzit, valoarea mea este buna, adr vroiam sa mai "vad" si la alte fete, ca stii cum e ....te roade sa vezi daca la tine e asa, la altii cum e !!!
Tot incerc sa aflu, de oriunde si nu reusesc, programul dr. Puia de la Giulesti. Chiar nu e nimeni care merge la el si sa imi poata spune ce program are? Sau dati-mi un nr. de tel de la spital unde sa sun si sa intreb cand il gasesc. Nu pot lipsi mult de la servici, asa ca nu pot sa ma duc sa vad ca nu este, apoi sa ma duc iar...etc.
Va rog daca stie cineva.......

Mergi la inceput