Mamici de ianuarie-februarie 2005(42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Oana, ma bucur ca sunteti mai bine.
La noi in casa e foarte cald si nu avem cum sa scadem temperatura (depindem de caldura furnizata de Radet, si fiindca avem casa foarte bine izolata avem iarna cam 26 de grade, pe care nu le pot reduce decat daca stau cu geamul deschis, ceea ce cu bebe mic n-o sa se poata), asa ca noi n-o sa avem nevoie de plapumioara. cred ca un simplu cearsaf mai grosut o sa fie suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Pupici la toate burticile!

Of, Oana, ce ma bucur ca iti merge bine si baietelului tau. Sa ai grija de tine, si sa fii atenta ce faci.

La multi ani, Shobo si Laura.

Am fost foarte ocupata, ca nici nu mai am putut sa va scriu. Dar totusi am citit ce ati scris. Ieri am fost la controlul lunar, care a durat mult, din cauza testului de glucoza. Ma bucur ca mi-a iesit totul bine; puiul meu e bine, dormea ca de obicei. Are program de dormit de la 8-9:30.

Cocolino, eu totusi ti-as recomanda sa folosesti sac de dormit pentru fetita ta. Pentru ca, cu plapuma exista mare risc de SIDS(sudden infant death syndrome). Cu plapuma ei se intorc si pot se strangula, sau se sufoca in ea. Dar cu sacul de dormit ei sunt limitati sa doarma numai pe spate, care e buna pozitia de dormit pentru bebelusi.

Va pup,

io si un baiatel (intr-un burtic de 25+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu nu mai am rabdare...
Sunt mai mult singura acasa toata dupa-amiaza... Nu mai am rabdare sa citesc, la televizor sunt numai tampenii si prietenele mele nu prea ma viziteaza pentru ca lucreaza pana la ore tarzii. Asa ca stau si numar cate zile au mai ramas si ma gandesc ca mai sunt inca 26 de saptamani, o mama, ce mult!
Cei din jur nu ma lasa sa pregatesc nimic pt bebe, superstitiile astea idioate...
Voi cum stati cu rabdarea?

Anda, ~24 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Oanabine te-ai intors sanatoasa!!!! O sa fie bine. ce-a fost greu a trecut.
Coca, defapt sunt din Brasov, cu halta de 5 ani in Bucuresti, iar de 6 ani in Craiova casatorita. E simplu, nu? Ai inteles de unde sunt, nu? Poate imi explici si mie ca eu nu mai stiu sigur!!!!!!!

(26 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara, sper ca mai e cineva on line ca altfel o sa ma plictisesc.
Anda dupa cum vezi nu esti singura care se plictiseste , si eu stau acasa si incerc sa-mi fac de lucru.
Cel putin aici nu exista surperstitiile astea stupide , astfel inat fac ce vreau eu.
Galaxy dupa cate am citit sa inteleg ca daca ii bagam in sac de dormit nu mai e nevoie de paturica ?
Oana sper ca te-ai odihnit bine astfel incat maine sa putem auzi mai multe despre tine , si despre Seb.
O seara buna !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Alina, poate e mai bine sa nu mai acoperi sacul cu paturica. Si cum zice Viktoria, e bine sa fie temperatura in camera 20-22 de grade.

io si un baiatel (intr-un burtic de 25+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor. Asa cum v-am spus, m-a chinuit netul de nu se poate. De fapt am probleme si cu calculatorul.

Oana, bine te-ai intors acasa. Sa fii cuminte si sa ii asculti pe medici.

Amaya, citisem despre valorile tale de IR si despre pliu nucal.
Cine ti-a facut ecografia? Cum era aparatul? Eu in locul tau as repeta ecografia, ori la Iosup, ori la Pop.
Este greu de masurat bine pliul nucal, si de aceea ma indoiesc eu de valoarea respectiva.

Vad ca discutati despre saci de dormit, temperatura camerei, si vreau sa va spun ca ma tenteaza si pe mine sa ii iau sac de dormit.
In ceea ce priveste temperatura camerei, mie 20 de grade mi se par putin. Eu una tremur la 20, 21 de nu se poate. Eu voi face iarna cam 24, 25. Ganditi-va ce iarna ne asteapta!!!!!

Ingerasu, daca ai luat material iesi mai ieftin? Dar cine iti face lenjeria?

Crinuta si bb din burtica 28+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Buna dimineata!
Cocaiar esti lipsa la apel!:))

(26 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata,
Cornelia, aici sunt,sa traiti !!!!
Galaxy e drept ca la faza cu sufocatul...nu m-am gindit...Ai dreptate ..Ma voi gindi mai bine la sacul de dormit!!!
Monique daca recitesti mesajul meu...despre parerea mea despre pampersi,iti vei da seama ca eu era PRO pampersi si duceam contra fratelui meu lupta de a-l convinge s-o scuteasca pe cumnata-mea de munci inutile cu..scutecele de finet si sa-i puna pampersi...Sunt intrutotul de acord cu tine...
Ingeras stiu ca mai am putin pina la a mai putea beneficia de programul redus si... ma bate gindul...dar nu sunt foarte hotarita. Ce-i drept mi-as lua si prenatal mai devreme decit ma gindisem initial..Adevarul e ca sunt taaare bulversata...

Coca 25 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

cocolino, ce ai facut la doctor??

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 23

Mergi la inceput