Mamici de ianuarie-februarie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 2
cocolino spune:
Alina Maria ,iubito eu m-am revoltat de ceea ce spun medicii de acolo.....Mi se pare aberant,atita tot!! Doamne Fereste,n-am nimic cu tine...
Asa m-am revoltat si cind fratele meu i-a interzis cumnatei mele sa-i puna fetitei lor pampersi...ptr ca ramane copila cracanata! Vreau sa-ti spun ca ne-a trebuit mai bine o luna sa-l convingem pe "nebun" ca nu e adevarat ce spune el..Si..intr-un final, s-a convins singur, vazind ca si copii prietenilor lui poarta sau au purtat pampersi si nu-s cracanati..
Apropo,stiti ca prietenei mele i s-a recomandat in spitalul Polizu,sa-i puna fetitei ei doi pampersi unul peste altul,pe motiv ca era cam slabuta si cica ii formeaza si fixeaza soldul bine.
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Fetelor eu plec la dr. Va rog tineti-mi pumnii..
Pupici la mamici...
Aveti grija sa nu raciti !!!
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Alina Maria spune:
Am inteles Coco, mult succes la dr. si sa ne spui si noua ce ai facut.
Oana ia-ti tot timpul necesar noi vom fi aici si te vom astepta oricat sper sa ai parte de un somn dulce.
Voi celalalte fete pe unde sunteti ? sper ca toate bine la caldurica , cu un ceai fierbinte .
Eu am mancat usturoi cu cartofi prajiti
, asa ca sa-mi mai miroase si mie a casa de ro. , pacat ca n-am avut mamaliga .
Va pupam !

alina
ingerasu spune:
Oana ma bucur ca esti mai bine acum dar, totusi sa ai grija de voi sa il tii pe Seb cat mai mult, chiar 40 de saptamani.
Coca bafta multa la doctor, poate de data asta il gasesti acolo. Legat de prenatal eu vreau sa-l iau tot dupa nastere (sper sa ma ajute Dzeu sa nu am nimic si sa pot duce cat mai mult) asa ca mi-am pastrat doar 2 saptamani de concediu de odihna inainte de nastere macar sa am timp sa ma mai odihnesc si eu si sa pun totul in regula legat de venirea bebelinei. Sa stii ca reducerea programului stiu ca poti sa-ti iei pana intri in 7 luni, adica tu ai mai avea vreo 2 saptamani - chiar crezi ca iti mai iei? Stiu ca dupa ce intri in luna a 7a nu mai poti sa-ti reduci progrmaul ci intri direct in prenatal - parca s-a mai discutat asta pe forum. Sper ca cineva mai avizat sa-ti raspunda la obiect.
"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Leta spune:
Intrucit primele luni de sarcina le-am petrecut in pat, tare mi-as dori sa pot merge la serviciu pina in ziua in care nasc. Adica dimineata sa vin la serviciu si seara sa ma duc sa nasc. Cred ca ar fi
.
Leta & bb Andreea 25+
dr. tutunaru - elias
ana maria spune:
Pentru fetele interesate de problema cu rezistenta in arterele uterine. Azi am fost la doctoru meu care mi-a spus ca dupa saptamana 28 va incepe sa ma monitorizeze mai frecvent. O sa merg la un ecograf bun la care imi va masura periodic valorile. Mi-a zis ca riscul este sa sufere bebe si daca Doamne fereste apare asta voi naste mai devreme. Mie mi-a zis ca daca stau linistita valorile s-ar putrea sa scada. Mi-a dat si mie niste vitamine.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Leta spune:
Ana, cred ca te referi la rezistenta in arterele uterine, nu? Ca trompele, saracele, nu prea mai au treaba acum.
Am o prietena care a facut o astfel de monitorizare la Iosup pina in saptamina 40, facea si injectii si a nascut un bebe sanatos, cu nastere provocata (pleca medicul in concediu si risca sa nasca cu altcineva si n-a vrut). Daca nu provoca, poate nastea si mai tirziu...
Deci nu-ti face griji, o sa fie bine
Leta & bb Andreea 25+
dr. tutunaru - elias
cory35 spune:
Mi se pare ca in Romania, de fapt in Bucuresti doctorii sunt mai atenti decit aci in Canada.. Nu am facut doar un ultrasound(eco) la 18 saptamini si cu analizele nu se omoara.. De exemplu numai ca am citit pe forum despre valorile ridicate in trompele uterine, dar pe aci nu am auzit de asa ceva..
Se face si aci Triplu test , dar ei doctori parca citeodata nu au timp sa-ti explice ce inseamnan negativ, pozitiv..
Stiu ca acum cind voi merge la control cred ca o sa ma trimita pentru analize de diabet gestational, ca ar fi obligatorii pentru toate gravidele trecute de 35 de ani...
Dar un nou eco nu stiu daca o sa mai fac, numai daca doctorul decide ca e cazul poate..
In rest toate bune fetelor si bucurati-va ca primiti atentie sporita
Numai bine si sanatate va doresc la toate
Cory 35![]()
Megg spune:
Bravo Oana!!! Bine ai revenit! 
Si eu vreau sa merg la servici cat de mult pot, sa imping cat mai mult din concediu anul viitor.
Megg 26+ si bb Mara
Monique spune:
Cocolino,
Este perimata rau faza aia cu cracanatu'...dimpotriva legatul picioruselor poate sa conduca la disfunctionalitati grave: displazie sold, picioare in X, etc... De aceea se si indica purtatul bb-ilor cat mai mult in marsupiu ( unde realmente stau foarte "cracanati") pentru ca se pare ca ajuta in cazul displaziilor congenitale de sold, asta , fireste, pe langa aspectul afectiv incontestabil...
Ref. la programul redus: putem sa beneficiem de program redus pana cand nastem... daca asa vrem, cu alte cuvinte putem beneficia de cele 126 zile CM doar in perioada postnatala legea stabilind numai minimul de zile postnatale (42). Deci...nimeni nu ne poate trimite mai devreme in CM ( sa-i fereasca Sfantu' pe acei angajatori !...Legea ne protejeaza suficient in acest caz !...)optiunea fiind "up to us"!...
Hai...pusici la toata lumea,
aproape 27