Buna, postez acest mesaj pentru o prietena, care cauta gradi in zona ei, adica pe la Maior Coravu (poate Vatra Luminoasa sau Iancului). Prietena mea are doi baieti (4 si 3 ani), care sunt deja la o gradi, dar vrea sa-i mute, pentru ca nu e multumita. Va rog sa ne spuneti daca stiti in zona respectiva o gradinita de care sunteti multumiti. Va multumesc in numele ei,
Daniela
Stiu de o gradinita de care prietena mea este foarte multumita ( au o fetita de 3 ani, care merge acolo de la 1 Septembrie). Este pe Mihai Bravu, pe o straduta cam in dreptul intrarii in pasaj, dinspre Iancului. Cred ca-i zice Arlechino sau alegretto, oricum, ceva cu litera A. In cazul in care nu este chiar cea de care este nemultumita, da-mi de veste si ma interesez care este numele si adresa exacta.
Gradinite de stat in imediata apropiere sunt 16, 201 si 256. Mergi la 201 fara sa te mai gandesti vreun moment! E o gradinita mare, cu cadre competente si sunt implicati in multe programe cu copii. In gradinita totul e cum trebuie si trebuie sa-ti spun ca mie mi-a placut cel mai mult dintre toate aceste 3 gradinite.