Bebelusi de martie-aprilie 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Gata pe ziua de azi!Am culcat baietzii,mi-am facut un castron de floricele(mi-era pofta), si trec la vorba!
Am scos copiii la plimbare, pe Roby l-am bagat in salopeta, dupa care in port-bebe, pe care l-am instalat in carucior, si peste care am pus husa de iarna, plus o paturica peste cupil.Nu stiu daca am exagerat, a fost bine pt. ca a dormit dus o ora.Si noi la fel, ne-am scos hainele mai groase,geci,malete,etc.Am ajuns acasa, ne-a izbit caldura, ne-am dat tonele de haine jos, si-acu stam in tricou(sic pt. fietili care stau pe nord-Clau)
Gata, cu povestile, am si io 2 intrebari:
1.as vrea sa- dau Calciu si vit C impreuna, adica 10 zile, nu 20(10 Ca, 10 vit.C), nu stiu daca m-ati inteles, deci zilnic sa-i dau si una si alta.E posibil,e vreo contraindicatzie oare?
2.azi, din lipsa de iaurt Cimpina, i-am dat Danone nat.(amestecat cu fructe HIPP juma/juma), s-a lins pe bot, i-a placut ffff tare.Eu nu prea agreez Danone(din ce-am citit p-aici), dar daca-i place atit de tare,i-as da in continuare.Si va intreb pe voi,cine foloseste Danone la bb-i, si daca au avut alergii sau altceva???Am citit si topicu' cu Danone, si m-am ingrozit
PLIZ, astept niste pareri!!!!

Elena si Claudelu', s-o tina tot asa copiii vostri, cuminti foc,sa nu fie de deochi!Si hai povesteste-ne discutia cu Maluba, asa in stil moldoveano-ardelenesc,poate-ti iese!P.S.tortu' a fost buuuuun!,da' nu mai e nik)

Andreea, gata Alexutu nu mai vrea tzitzi? Te-apuci de cura de slabire?Si io m-apuc de vreo luna!.Succes!

Ela, ce bine ca v-ati intilnit, aici la tara io cu cine sa ma intilnesc?Tre sa ma mut la capitala, nu se mai poate.

Codritu, pe noi ne gasesti aici oricind, stai cu surioara ta.Si Roby, are acelasi obicei, noaptea are program de tzitzi,la 4,la 6.la 8, apo i nani pin' la 11.

Daca tot vorbitzi de cereale ,grisuri, iata ce prefera Roby:
Nestle - griu cu banane si lapte(dimineatza cu fructe,o zi da/una nu)
Milupa - 7 cereale -seara(si in piureul de legume - 1 ligurita)
sau
Milupa - cereale cu lapte si fructe(mar,banana,port,para) -seara
E un mare "cerealist"

Hai ca n-am somn deloc, daca mai imi vine ceva, va mai scriu.

Ce-o face cuscra meeeeeeeeaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

HAI PA.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Kata, vad ca noi suntem mai somnambule pe aici!!!
Auzi daca mai pomenesti de folricele o iei pe coaja
Si spune-mi cum sa reproduc eu discutia mea cu Maluba, vrei sa ma fac de cacao...ca s-asa ma fac, vrei sa fiu si mai tare murdara??Oricum a fost bestial si faptul ca la inchidere ne uram noi de toate si eu o dau pe "Ceau" si ea cu "Pa" si iar Ceau si ea "ceau, pa!!!"...a fost o scumpa!!!

Mai uite eu ii dau la Raul Dononino de aproape o luna si nu am avut nici un fel de probleme, nici urticarie, nici alergie...si eu am auzit fff multe despre Danone, dar daca o ieie asa ce naiba ne facem ca nu mai mancam niminc ca in toate sunt E-uri si tot felul de tampenii daunatoare...ca nici macar sucurile alea asa zise naturale nu-s 100% naturale...

Si intrebare la tine: De ce vrei sa-i dai vitamina C???Ti-a recomandat cineva???
Eu ii dau doar Fe, Vigantol ci Ca, dar cu grija pentru ca Vigantolul nu e voie sa-l dai odata cu FE...dimineata si seara ii dau Fe, iar la amiaza Ca+Vigantol!

Si tu te plangi ca nu te poti intalni cu fetele, atunci ce sa mai spun eu care sunt la dracu in prasnic, acolo unde mai faci un pas si pici de pe glob

P.S:Daniela, tu de unde esti de loc, daca ai zis ca ai fost prin Arad???

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Uite draga mea, schema de la pediatra copiilor:

10 ZILE/luna - calciu - 5ml
10 ZILE/ luna - vitamina C - 5ml( din sept- martie)
FIER - NU
VIGANTOL - 2 PIC/ZI
La ambii copii!!!!(fara vit.D lu'Cata).
Ei, io alea de sus vreau sa le dau odata!

Catalina,
Albumele noastre

Mergi la inceput

Auzi, cum faci iubito scrisu' asa frumos colorat ca vreau si io, tre' sa am stele galbene ca tine asa???
Zi repede,pliz,ca tre' sa fac nani!

Catalina,
Albumele noastre

Mergi la inceput

Eu stiam ca in lunile cu R(adica reci) se da FE!!! Vitamina C nu credeam ca mai e necesara, dar sapt viitoare am sa-l intreb si eu pe pidiatrul!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina

Auzi, cum faci iubito scrisu' asa frumos colorat ca vreau si io, tre' sa am stele galbene ca tine asa???
Zi repede,pliz,ca tre' sa fac nani!

Catalina,
Albumele noastre

Fara stelute nu se poate ...Hai ca am glumit!!! Da un quote la mine si vezi cum fac...la fel cum ai facut la semnatura ta!!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Ce zici? Multam' frumos Clau(nu-mi trecea prin cap)!

Noapte buna.Somnic dulce ingerashilor.
S-avem miine o zi minunata!
Taticul nostru e racit(si pedepsit), doarme in alta camera!

PA,PA.

Catalina,
Albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina

Ce zici? Multam' frumos Clau(nu-mi trecea prin cap)!

Noapte buna.Somnic dulce ingerashilor.
S-avem miine o zi minunata!
Taticul nostru e racit(si pedepsit), doarme in alta camera!

PA,PA.

Catalina,
Albumele noastre

Saracu tati!!! Si al nostru mai e din cand in cand pedepsit si "aruncat" in cealalta camera
Vad ca ti-a iesit!!
p si somnic usor!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, scuze de intarziere dar mi-am reparat calculatorul ca nu mai mergea aproape deloc!
Multumesc pentru incurajarille in privintza Katjei! Adevarul e ca imediat dupa ce am parat-o la voi si-a reconsiderat atitudinea si s-a pus pe papat! Nu excelent dar orisicat, muuult mai bine decat inainte! O sa o mai parasc cand face prostii ca se pare ca functioneaza!
Apropo de prostii, azi era cat pe-aci sa aterizeze in cap, din carutz. Noroc ca eram destul de aproape si cu ochii pe ea si am prins-o la timp. Asta pentru ca, de cand se ridica singura in funduletz, nu i-am mai legat hamul de la carutz decat jos (in jurul soldurilor si intre picioare) nu si peste umeri. Asa ca , ea a luat-o la plimbare, s-a lasat pe o parte a carutzului muuult, a reusit sa-si scoata piciorul din partea opusa din ham si ..o lua catinel la vale cu capul inainte! Acrobata serioasa!
Kata, eu ii dau Danone cremoso Katjei si nu numai ca ii place foarte tare (p-asta il mananca si cand e in crize de apetit, ba chiar il folosesc pe post de momeala!) ci ii si prieste foarte bine, dupa parerea mea. Cu iaurt Campina ii fac branzica de casa! E bun si ala dar mi s-a parut mai "prietenos" Cremoso!
Clau, ce e Danonino? Cremele alea (pudding) sau tot iaurt? Mie mi-a zis pediatra ca de pe la 7 luni o sa-i oferim Danonino , dar inca nu stiu ce e!Apropo, pediatra mi-a zis ca as putea sa-i dau si Danone cu fructe (nu zmeura sau d-alea de padure , adik nimic cu semintze bineinteles) dar pentru ca ei nu-i place dulce...nici n-am incercat! Voi?

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

CLAU, eu sunt de la Turnu Severin si apoi mutata in Bucuresti inainte de a veni in State. Dar inima mea tot la SV-Vestul Romaniei ramane. Aveam o vreme in care veneam in Timi si Arad destul de des in interes de serviciu dar si cu prietenii sa ne plimbam. Ooooff, ce vremuri minunate!!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput