Copilasi de Aug-Sept 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
misty spune:
quote:
Originally posted by iuliana
pentru tigresa: HB=hoashca batrina
Noo, noo, nu-i asa!
Eu credeam ca HB = Hot Babe, divizia Hotarata si Barbata, ca altfel nu aplicam!
mihaela_s spune:
Iuliana, am ramas fara cuvinte...imi pare rau ca asa e relatia cu mama ta, acum inteleg de ce spui ca te descurci singura si ca nu-i ceri niciodata ajutorul. Daca nici macar la nunta nu a fost...:((.
Ei, n-am stiut ca e o superstitie in legatura cu numele bb-ului, dar Diana e un nume super!!!
Freia, pune neaparat ceva in priza ca sa va incalziti, nu mai sta sa va imbolnaviti iar! La noi merge centrala toata ziua si tot nu ne da caldura afara din casa.
Mih, multa sanatate bunicii tale, iar tie multa putere sa treci peste toate!
A dat careva dintre voi varza la puiuti? ca eu i-am dat Silviei in seara asta taietei cu varza(nu radeti, e o mancare ungureasca foarte apreciata la noi). Varza nu se caleste decat putin, mai mult se fierbe. In rest a primit varzoase: gulie, conopida, broccolli.
Voi de cate ori si cat timp stati mai nou pe afara? Noi azi din cauza frigului am iesit de la 13.30 pana la 14.40, ca de la 15-15.30 Silvia face nani. Pana acum ieseam dupa ora 18(dupa ce se trezea pitica) si stateam pana la 20, dar e prea frig deja.
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
cristinamh spune:
tango mama, da' ce curaj cu drumul... la ce-ai descris mie mi se face parul maciuca... si sigur faceti trei zile??? nu puteti scurta cu nici un chip???
cat despre ce va asteapta aici... intr-adevar, socul o sa fie destul de puternic. bucurestiul ca bucurestiul, da' sa vezi tu cand o sa stai la oltenita si o sa te apuce crizele ca nu stii ce si unde sa cauti, ca vrei ceva pt bebe si daca ai noroc sa gasesti pretul e dublu, ca trebuie sa faci aprovizionarea la bucuresti... apropo, intai mergeti la oltenita si apoi la bucuresti??
cu caldura se pare ca-i da drumul si in bucuresti. era si timpul, ca de trei zile n-am scos caloriferul din priza. nu mai zic ca nici nasul pe geam nu l-am scos. adica am deschis geamul, da' am fugit repede din dreptul lui.
simona sa inteleg ca saptamana viitoare vii la intalnire?????? si ai primit pozele pe mail??? l-am put pe frate-miu sa ti le trimita...
vad ca majoritatea contramandeaza, asa ca eu propun sa mutam intalnirea oficiala. sambata cealalta. rodica, 0722955103 sau 3402611
Mih apai frate eu ma intreb ce salariu au parintii celor trei tripleti!!! pe cuvantu' meu, da' aproximativ 400$ se duc pe fundul copiilor! acum sinmcer, daca dadea ghinionu' asta peste mine, cred ca erau de multa vreme inscrisi la cresa!!!
liliana asa.... intri in categoria "supraveghetorilor". pe voi nu va intereseaza intalnirea???
tigresa andrei bea inca bebelac. (de-aia inca nu abordez subiectul cu vitminele...) ii mai dau in schimb si altceva, de obicei cerda sau brenac la cutie, dar nu simplu, cu gris sau orez. dar intr-o zi a tinut mortis sa bea din cana mea... CAT. dimineata un biberon plin si seara un bibe plin+4 masuri cereale(de obicei fulgi de orez cu ceva)
iuliana pai la ce frig e la noi inchidem putin intr-o cutie si-ti trimitem putin crivat de siberia, sa te racoresti
ha ha, m-am tavalit de ras cand am citit ce "educatie" ai primit!!!! las' tu, ca se poate si mai rau. uite... imi aduc aminte ca mergeam la scoala (clasa 1) si mama imi facea baie intr-o seara... si-mi explica ea ca la pasa nu are nimeni voie decat eu si ea cand ne spalam. cu ciclul... pai am anuntat-o eu ca mi-a venit. eram deja documentata din alte surse, i-am cerut doar cele necesare, ca nu aveam.... iar despre restul... nu stiu daca am discutat vreodata!!! eram insa in liceu cand urmaream o emisiune de contraceptie si tata a venit in camera. iar eu ma tavaleam de ras de ce bazaconii declarau unii. tata saracu' era roosu ca racul, si nu stia daca sa rada si el sau sa iasa din camera
iar acum doi ani, cand am facut pt dirigentie cursul de educatie sexuala, le-am dat si lor materialele sa mai invete cum sa discute cu un copil. morala: la dirigentie tata a chemat-o pe mama, sa faca pe grupe... el cu baietii mama cu fetele, ca el nu poate sa le explice la fete notiunile "alea". fooooaaarte greu, mai ales ca nivelul de clasa a 5-a cat avea el erau pur fiziologice si cu detalii f. putine.... mama insa a dat de dracu', ca in anul ala avea clasa a 8-a si 2 gravide in clasa!!! asa ca s-a apucat de invatat si a luat si pliantele sa le dea la destepte sa citeasca...
sper ca v-a placut!!!
aaa... si uitam, inainte sa nasc i-am spus sa-mi explice ce se intampla. raspunsul: nu-ti spun ca o sa te sperii. ei, ziceti si voi!!! eu lu' iris o sa-i dau sa citeasca toate povestile noastre de pe site
MOUSE. eu am unul langa al meu. cand se intinde i-l dau pe-ala. si merge... ceva timp
freia veniti si dormiti la noi tot merge caloriferul....
mihaela eu n-am mai iesit, caci andrei abia a scapat de tuse, nasul inca ii mai curge... si nu stiu ce sa fac... tot aman o iesire, cred ca va fi maine, poate o ora mai pe seara. e aiurea, ca dimineata ne trezim tarziu, 9-10, pana pregatim pranzul se face 12, mancam si adoarme de la 1 pana pe la 4. apoi masa la 5, si mai dureaza pana iesim... se face 6... nici nu stiu ce sa fac. ca sa-l scot afara nu prea mai doarme, vrea pe jos, apoi e chiaun de oboseala!
andrei a inceput sa ma enesveze... ia receptorul la telefon si ii place sa asculte piuitul. mai rau e ca-l lasa ridicat din furca, si am avut deja plangeri...
HB... mai am si eu ceva de stat, vro 4 ani fara cateva zile... si se pare ca sunt ultimape "lista de asteptare". asa ca poate ma primiti si pe mine pe postul de "copil de trupa", sau mus, sa prind ceva experienta
INTALNIRE OCTOMBRIE, ora 15:00/16:00 aproximativ..., IOR? : cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, floarea-soarelui, reby, iuliana76, simanoro ( vremea...), Mih, mireaf(incearca...), oana_noemi, roxana77, tigresa(doar pe 17...), roisin, irinuca
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Sisi spune:
Aoleu, misty ce am mai ras de Hot Babe!!! Vrei sa spui Hot Babes, nu?
http://community.webshots.com/user/sisi03
Sisi spune:
Aoleu, misty ce am mai ras de Hot Babe!!! Vrei sa spui Hot Babes, nu?
Nu stiu ce se intampla, era sa trimit mesajul sau l-am trimis...
Anyway, ce vreau sa spun este ca sunt si eu o veritabila HB si habar nu aveam. Pai am 31 de ani si fac 32 la vara!!! Tot in Iulie, tu cand esti nascuta Iuliana? Si nu am avut nica la 30 de ani (o aveam pe Petra in burtica si nu aveam timp de deprimari),oricum mie mi se pare un prag optimist spre ceva si mai fain decat pana la 30. Deabia acum incepe distractia!
Iar ati scris prea mult si am uitat ce as fi vrut sa va raspund... acum inteleg de ce, apucaturi de HB...
http://community.webshots.com/user/sisi03
iuliana spune:
Misty, ce plasau ai luat...hehe, carevasazica, fugi de HB-ul nostru. Etete, repede te mai inscriai la Hot Babe.
Sisi, eu is pe 27 iulie nascuta...leoaicaaaa:)). Si vad ca stai de mult la colt si nu spui ca esti veterana in HB.
Rodica, aici se spune ca la bebei pina la 2 ani sa se dea whole milk, adica ala care are 4% grasimi. Eu atita stiu, tu mai bine intreaba pediatrul, ca eu nu stiu ce se spune in Ro...poate sa difere.
Cristina, eu o inteleg pe mama si stiu ca majoritatea mamicilor din generatia ei au fost educate la fel si i-au educat sexual cam la fel pe copii, deci nu am de ce sa o condamn. Si apoi o mai inteleg ca numai chef de asta nu avea cind se gindea in fiecare zi cum sa faca sa avem mincare si toate cele...stiti si voi ce vremuri au fost...si am mai avut parte si de un tata tembel rau...asa caaaa. Si apropos, puschea pe limba ta in legatura cu venitul socrilor aici. Eu i-am zis lui Alex ca daca ei vin aici, plec eu din casa, asa ca sa aleaga.
Simona, felicitari pentru mersul gemenilor...lasa mai, ca e frumos sa fii mamica de gemeni....mai ales de asa mindrete de copilasi. Eu, sincer, cred ca eram la Spitalul de Boli Nervoase pina acum in locul tau:)). Fara ajutor nu cred ca as fi rezistat. Ei, daca as fi avut si eu asa vreo 2 kile de lapte/zi cum a avut o tipa de aici (v-am spus de ea) si ajutor de la socrela si mama, atunci as mai zice, dar asa...zic pas. Mi-as fi dorit, insa, sa am gemeni din prima, dar n-a fost sa fie. Sper sa nu fie de data asta, asa cum mi-a urat Anny.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
dana_ene spune:
Iuliana, faine nume, zau asa !
Mi-s curioasa, curioasa, pai ce credeai ?!
Aoleu, dar urate amintiri ai tu apropo de ai tai parinti. Pacat !
Lasa, bine ca ii ai pe Emma, Alex si Diana sau Erik .
Hai ca si pe bine ma intereseaza sa ne spui cam ce procent ar fi bine sa fie grasimea din lapte. Si eu ii cumparam Oanei pana acum tot lapte cu procent mic de grasime, ca mi-a fost teama, dar daca tu (care studiezi in domeniu ) spui ca-i OK sa le dam la varsta lor si lapte mai gras, eu sunt PRO, fiindca fii-mea si asa-i o slabanoaga .
-------------------------
Buuuun ! Deci s-a schimbat data intalnirii, nu ?
Va fi pe 23 octombrie ???????????????????
Eu zic ca ne vom intitula CLUBUL HB, iar fiecare sa-si imagineze singura ce inseamna HB, nu ?
Ca mie mi-a placut ce credea Misty ca inseamna .
Eu una o admir de f.f.f. multa vreme pe Simona .
Desigur si pe Mioara, pe Mirupati, pe celelalte mamici de gemeni.
Bravo lor !
Eu oricum ma opresc doar la un copil, ca mi-a trecut euforia cu bebe2 de ceva vreme. Lasa, sa fie Oana bine, sanatoasa si eu sa am putere sa o cresc!
Mihaela, noi o scoteam afara pe Oana de 2 ori pe zi pana sa vina vremea asta rece: in jur de 10 dimineata (uneori chiar si 2 ore), si dupa-amiaza, dupa ora 17:00 (una, doua ore).
Zilele astea, insa, am scos-o doar o singura data, in jurul pranzului, cand nu este vremea prea rece.
Din fericire, noi ne-am pus centrala de apartament anul trecut, cand eram insarcinata. Am reusit si in vara asta sa punem termopan la dormitorul Oanei, iar acum o sa completam. Altfel, nu stiu ce as fi facut pe vremea asta friguroasa.
Hai, laudati-va cu puii vostri, manca-i-ar mama pe ei de scumpi !
Observ ca majoritatea evolueaza cam la fel, cu mici variatii. Nu sunt minunati ?!
Ca si Oana stie de ALO, duce telefonul la ureche, stie toate animalutele si personajele desenate pe peretii camerei, stie sa dea cu sutul in minge, stie de pa-pa, cum sa scoata bateriile din telecomanda si o alta multime de lucruri, pe care ma minunez mereu cand si cum le-a invatat !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
floarea_soarelui spune:
Ziua buna la lume:)...La multi ani la pitici...cu pupaturi si...bine am re...gasit mamicile:)...Mey...daca la 31 de ani intrati de buna voie in clubul HB-urilor...apoi io la 35 deja trebuie sa intrui in ala al aspirantilor la azilul de batrani:))))...In fine...am lipist ceva vreme...vrusei sa-mi fac casa de piatra si cum nu avem bani de caramida ...fie ea si poroterm...am produs eu...pe gratis ceva pietre ....la rinichi...Cred ca ash mai naste vreo 3 biberoane...fara anestezie numa sa nu mai trec prin durerea de rinichi...a fi cumva...acum ma indop cu ceai de matase de porumb si cozi de cireshe...mi nu nat:)...Vad ca bebe-ii...pardon copilashii cresc pe zi ce trece precum fat frumos intr-o zi cat altsii intr-un an...si ma gandesc ca ar fi vremea sa mai facem unul...Acum avem si una din nepoate la noi...a venit cumnata-mea sa dea o mana de ajutor cat eu....mama denaturata a biberoanei mi-am plimbat fizicul pe malul dunarii la vecinii si pritenii nostri ....ungurii:)...si ieri ma uitam la fete...a mea ...de un an si olecutsa si maria...nepoata....de 4 ani...asa fain se joaca amandoua...ii super cu doi copii:)...Noi suntem bine...mai mult ea...de fapt asta este si cel mai important...mananca minunea de m-a speriat....dimineatsa...cas...unt cu miere si cu paine...iaurt cu banane si stafide...ou fiert....crenvusti (asta f rar ca nu-i prea dau)....la pranz si felul unu si felul doi...si fructe...apoi iaurt la 4 si seara papa mancare pe la 7 si lapte....in jur de 300 ml la culcare....si culmea...nu-i mai grasa de 9 kile jumatate...si daca vede ceva mancare....intinde mana si striga dai dai...precum cersetorii:)))))....Eu am trecut-o pe lapte de vaca...vaca....pe care-l papa cu multa placere...planuiam sa ii mai dau noaptea daca se scoala si bebelac...asta ca sa nu ma chinui cu incalzitul (deh...denaturata ....cum spuneam:)))...) dar cum a dat de gustul de lapte adevarat nici nu se mai uita la ala praf..NU mai vrea biberonul...numai canitsa...si asta ma bucura......am scapat de tonele de biberoane...Aici este un frig cumplit....in Baraganul nostru drag....dar din fericire noua ne-au dat caldura in baracutse si stam cu usa deschisa ca ii cumplit de cald...dar imi aduc aminte cu bucurie de frigurile indurate acasa in bucuresti...:(...Oricum aici ii vant 99% din vreme siasta-i cel mai rau....bibe pare sa nu fie foarte incurcata de vreme...pt ca seara nu reusesc sa o bag in casa mai devreme de 7:30....cand eu is bocna si ea continua sa coteleasca si sa misune printre brazi si ronduri de trecute flori:)...Nu-i bai....ca amu merge bine....alearga si ma alearga...o fi bagat ea de seama ca am pus ceva sunculitse pe mine si vrea sa ma puna in limitele admise...:))))..Ma surprind cu ea langa mine cand mi-i lumea mai draga....gen deschid usa frigiderului....ma duc la baie...etc...si ma uit la ea...parca nu-mi vine sa cred...cat de repede trece timpul si ....de ce nu?....sper sa o tina copilaria asta linistita si fara de griji cat mai mult timp....sa-i ramana un sambure si pt vremurile cand va fi adult...ma gandesc ca asta-i de fapt secretul fericirii....sa-ti potsi pastra privirea si sufletul inocent...greu....dar ce frumos ii cand reusesti:).....in fine dragele mele....vad ca schimbarati data intalnelii....om incerca si noi sa ajungem...sper sa produc toate pietrele necesare pana atunci...:)...Va pupam cu tot dragul si numai bine sa va fie:)
Dana si copilutsa Ioana:) (24.09.2003)
floarea soarelui
Anny spune:
Bine ai venit Floarea Soarelui, din pacarte nu stiu cum se zice in ungureste ca iti ziceam si eu ca tot esti familiara cu limba aceasta . Io una te invidiez ca ai caldura ca la noi e un frig de crapa pietrele. Stam cu caloriferu electric.
Fetili, pe la voi au bagat caldura? La noi caloriferele sunt un piculet dezmortite, nici caldute nu le-as putea numi, adica efectul este ZERO!
iuliana spune:
Ta-su i-a aratat Emmei mouse-ul si atit mi-a trebuit, ca acuma urla linga mine...mai acu' 2 sec a stat in brate la mine cu mouse-ul in mina (stie ca, daca il misca, se misca si sageata pe ecran).
Ieri in parc pe Emma a muscat-o o fetita de 18 luni de spate. Imediat s-a invinetit si inrosit. Imi plingea sufletul in mine de suparare. Si ce muscatura i-a dat, din aia ciupita de i s-a facut asa ca o buba invinetita instantaneu. Ce a mai pliiiiiinnnnsss!!
Dana _ene, acuma nu stim daca e Erik sau Eric, ca am vazut ca se poarta amindoua.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat