Jocul cu filmele (partea a 14 -a)
Raspunsuri - Pagina 3
Donia spune:
Multumesc Buli, Angelo Badalamenti - tineam minte un nume italienesc si prima litera B...
Din pacate nu se prea gaseste de ascultat, doar de cumparat si mie mi-e frica sa cumpar pe net. Dar tot mi-am facut hatarul cu cateva franturi.
Scuze pentru off topic, dar m-a prins iarasi atmosfera aia...
buli spune:
quote:
Originally posted by Donia
Multumesc Buli, Angelo Badalamenti - tineam minte un nume italienesc si prima litera B...
Din pacate nu se prea gaseste de ascultat, doar de cumparat si mie mi-e frica sa cumpar pe net. Dar tot mi-am facut hatarul cu cateva franturi.
Scuze pentru off topic, dar m-a prins iarasi atmosfera aia...
cu placere, da' cred ca tre sa-i multumesti lui bombi
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Irimell spune:
'Where the money is' cu Paul Newman...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Donia spune:
Vai de mine, Bombi, iertare si multumiri! Se vede ca tare greu ma trezesc in dimineata asta!
Irimell spune:
Un jurnalist specializat in literatura chineza se intilneste cu un om de afaceri...care se dovedeste a fi cu totul altceva....adica o zeita care ii cere ajutorul...si de aici incepe aventura...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Irimell spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Da, Irimell!!
Paul newman a fost bestial in filmul asta!!
pozulici
Da, lilnadush...super rol a facut....si multe momente neasteptate...mi-a placut mult!
Irimell spune:
Hai, mai fetelor, ghiciti...ca vreau si eu sa plec...
ticka spune:
daca as fi stiut, Irimell, ghiceam, da vad ca azi nu e una din zilele mele bune
Cristina & Sandica
floricica cu pozici