A murit Christopher Reeve

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

...in varsta de 52 de ani.D-zeu sa-l odihneasca.

~flying without wings~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Imi amintesc ca am vazut filmul "Rear window" in care a jucat Cristopher Reeve (nu mai stiu titlul in romaneste), iar personajul principal interpertat de acesta era in scaunul cu rotile, paralizat de la gat in jos. Pe vremea aia ma intrebam daca filmul a fost facut inainte (aia da ironie a sortii) sau dupa accident.
Acum am citit mai multe si am vazut ca a fost facut dupa accident.
Iata ce am gasit despre film:
"ABC si Hallmark Entertainment au cumparat drepturile pentru televiziune pentru Rear Window inainte de accidentul lui Reeve. In legatura cu realizarea filmului, Reeve a spus: "Cand s-a aflat ca eu sunt destul de mobil, ABC a avut ideea sa-mi dea mie rolul si am facut un contract pentru ca eu sa joc in film si sa fiu si directorul executiv de productie." Spre deosebire de alte roluri, Reeve nu a avut nevoie de documentare pentru acest personaj."
"Rolul acesta a fost o provocare din cauza limitarilor mele fizice. Cu adevarat, nu pot lucra decat cu fata si vocea."
"Am vrut sa arat cate poate face o persoana care se afla in starea mea - acesta a fost motivul pentru care am jucat in film. Toata lumea si-a dat seama ca acesta a fost un proiect foarte important pentru mine, nu doar personal, ci in numele persoanele cu dizabilitati din toata tara. Toata tehnologia folosita este reala si disponibila in zilele noastre."
"Pe platoul de filmare, Reeve a avut o mare realizare personala: a reusit sa vorbeasca fara sa fie conectat la ventilator - in scena in care personajul negativ ii intrerupe ventilatia. In viata reala, Reeve putea sa reziste cam o jumatate de ora fara ventilator, dar niciodata nu a putut sa vorbeasca fara el - pe platou a gasit energia sa rostesca replica din scenariu. Reeve: "Nu stiu de ce, dar am fost capabil sa rostesc cuvintele. Am fost actor timp de 28 de ani, iar scenariul spunea ca trebuie sa spun acele cuvinte. Poate asta m-a facut sa reusesc."
Adevarat Superman, nu?
Mai multe si interesante:
http://www.fortunecity.com/lavender/greatsleep/1023/m-rearwindow.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Donia

Imi amintesc ca am vazut filmul "Rear window" in care a jucat Cristopher Reeve

scuze... nu cumva rear window e cel facut de hitchcock? cu james stewart si grace kelly? tu de care vorbesti?

cat despre undeva candva... da! eu de acel reeve am fost indragostita! iar prietena mea cea mai buna il iubea pe superman!

superromanticul si supereroul...

fetele, nu cumva reeve era nascut chiar in perioada asta? parca era zodia balantei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, initial a fost facut de Hitchcock si apoi a aparut un re-make cu Cristopher Reeve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Mi-a placut cum a spus Lacey Chabert: "in ciuda handicapului sau, a facut mai mult cu viata sa decat multi dintre noi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Si pe mine m-a socat vestea... imi e proaspat in minte pentru ca acum doua saptamini am trecut prin Metropolis si am vizitat muzeul Superman... si evident, mi-am confirmat din nou, e Superman-ul meu preferat...
Sa se odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Undeva....candva....a fost si va ramane un Superman!
Dzeu sa-l odihneasca
Vio

http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Poate e mai bine asa,decat in suferinta si-ntr-un scaun cu rotile.

Mergi la inceput