Sus...in Scandinavia (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:
Originally posted by lilanda

de pe aceeasi pagina (linkul Katarinei) afiseza din Skåne:
http://www.dancenter.com/servlet/ASPECT4 - imi place casuta 2(nu stiu cit e pretul in SK ca aici il afiseza in lire sterline)

ptr. Småland
http://www.dancenter.com/servlet/ASPECT4 - interesanta prima

pozulici

Lilandoi, n-ai un link direct?Tre' sa spui nr de catalog, c-altfel n-avem nici o sansa sa vedem casutele.

Mergi la inceput

Mai fetelor, de cand cu fuga pe internet dupa cabane si cabanutze,m-am acrit de-a binelea. Uit sa raspund froomos la buna-ziua..da' nici cu voi nu mi-e rusine. Toatili am tacut chitic, nu i-am zis Elei o vorba buna-acolo, ca-i vin parintii de Craciun . Cred ca de-abia asteapta sa-i intalneasca.

Si Rayueeelooooooo, sa-ti traiasca Amelie mai, sa fie sanatoasa si fata de fata la fel ca maica-sa! pt cele sase lunishoare.

Acum pot sa ma culc mai impacata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Katarina

Mai fetelor, de cand cu fuga pe internet dupa cabane si cabanutze,m-am acrit de-a binelea. Uit sa raspund froomos la buna-ziua..da' nici cu voi nu mi-e rusine. Toatili am tacut chitic, nu i-am zis Elei o vorba buna-acolo, ca-i vin parintii de Craciun . Cred ca de-abia asteapta sa-i intalneasca.

Si Rayueeelooooooo, sa-ti traiasca Amelie mai, sa fie sanatoasa si fata de fata la fel ca maica-sa! pt cele sase lunishoare.

Acum pot sa ma culc mai impacata

da da katerinutzo ,nu ma mai baga in seama relele!De cind s-au lasat de fumat sint mai nesuferite
Multumim pentru urari!Amelie si-a sarbatorit ziua de nastere in felul ei terorist,adicatalea aseara pe la 12 noaptea,dupa 3 ore de chin sa adorm copilul care numai de sommn nu avea chef,am cedat nervos,si am inceput sa injur. Am lasat-o pe mainile lui taica-su,care a adormit-o..culmea ,in patutz!(pe care nu poate sa-l sufere madam).Mie imi venea sa o iau agale pina la primul spital de nebuni
Va pup uritelor!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

da da katerinutzo ,nu ma mai baga in seama relele!De cind s-au lasat de fumat sint mai nesuferite
Va pup uritelor!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Neatza!

Iete-te la ea,ca zice adevaru' la nerv!Ca suntem mai nesuferite!Imi place titulatura-nesuferita! hahahha asa imi pun data viitoare cabd adun puncte!

Pe bune acum,Elena "La multi ani!"pentru Amelie!Sa fiti toti 3 fericiti si sanatosi!
Noi va pupam! si o pupam mai tare pe ea,frumoasa Amelie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza
La Multi Ani lui Amelie!!! Lasa fata sa urle acuma Rayu ca tu ai timp sa urli la ea, mai incolo... Sa creasca mare si desteapta, frumoasa sigur o sa fie, si sa aiba noroc!!!
Katarino, mama, ieri am facut proba pe linkurile alea si se deschideau...parol
Adeluci, aseara am facut si io prajitura aia de mere si iesit buna, da' sarata!!! Si uite asa am descoperit ca untul asta de-l folosim noi zilnic e sarat...ca telemeaua. Frumos a fost in supermarket cind ii ziceam in engleza lui Niels ca-mi trebe' scortisoara, Niels nu stia cuvintul in engleza si eu incercam sa-i explic produsul pe-un baton de vanilie...Noroc c-am umblat si pe la standul cu dulciuri unde tocmai era expusa o prajitura cu mere si la ingrediente, singurul cuvint de nu-l stiam era "kanel". I-am zis sa-mi arate cum arata si...asa am descoperit si scortisoara!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza! ' neatza!

Amelie

nici io n-am reusit sa deschid link-urile

si apropo de unt sarat, si io m-am pacalit pe vremuri ... este unt nesarat si plus este unt care se foloseste la prajituri (bakverk)

mi-am amintit acum cum cautam io mararul (cred ca vi-am mai povestit) ... stiam cum ii zice la cimbru si intrebam dupa fratele lui ... asa si tu cu vanilia si scortisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nu vi-a fost dor de niste stiri?

http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,64099148_852,00.html

am mai auzit despre tot felul de activitati pe care somnambulii le pot avea... da' asta parca le intrece pe toate

Mergi la inceput

Salutare femei!

Io m-am interesat de-o cabana in zona Göteborg-ului,ca s-o pupacim si pe Ela in noaptea de Revelion.Persoana care inchiriaza va reveni curand cu un raspuns, daca stuga e libera ori ba.Uitati-va aici http://www.stugbasen.com/ , click på sök boende, objektnummersök 1525. Ce facem in caz ca e libera?

Stugan är inte uthyrd just nu, men måste bara kontrollera ifall jag inte kommer att vara där själv.
Återkommer snarast med besked.

Priset för en vecka runt nyårshelgen blir 6900:- inkl. el, vatten och ved till öppna spisen.Tyvärr är ligger båten på land men det är ju inget badväder precis :-).

Mergi la inceput

Daca-i libera, putem solicita si niste foto cu interiorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pe linga 1525, ia mai trageti cu ochiul si 420, 463 si 1498!!! Vad ca la nici una nu scrie de ciine!!!
La 1498 sint si poze pe dinauntru daca mergeti la web-ul indicat!!! De ret scrie ca variaza intre 2000 si 6500 in functie de sezon.

pozulici

Mergi la inceput