pt. fetele ce vor sa se ingrase

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau pt tine val si nu te lasa doborata de faptul ca inca nu reusiti. Ai incredere in Dumnezeu si se va rezolva.

Eu am luat peritol si mai m-am ingrasat putin dar cum nu am mai luat iar nu mai am pofta de mancare. Ce sa fac, sa iau tot timpul? Si apoi s-au terminat proviziile aduse din tara si aici nu stiu daca voi gasi.

Pupici si sa aveti grija de voi.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Continuati mai jos:
pt. fetele ce vor sa se ingrase (2)

Asta e parerea mea, dar nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beattrrice spune:

quote:
Originally posted by aalexia

Mesaj ptr. fetele care au cerut reteta: astept vesti de la voi !

si eu am 32 ani doi copii,45kg si m am saturat de asocierea imiginii mele cu a unui copil.Asemeni fetelor am incercat o multime de vitamine pe care le iau regulat siam dat vina mereu pe firea mea agitata .Am si un loc de munca solicitant si in ture si totusi sper ca 3kg nu ar fi mult.Macar atat.Ma poti ajuta si pe mine cu reteta minune desi uneori cred ca totul este in creier,ca si la feltele care vor sa slabeasca.Inca mai sper.Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Draga Beattrrice, hai sa iti spun eu cum am mai pus 7 kg. pe mine....negasind in farmacii nici picaturi AT10 si nici glutamo-lactat de Mg am luat doar peritolul din reteta gasita pe forum si vitamine care contin Magneziu ( de genul Magne B6 si calciu))...si intr-adevar, iau o pastila de Peritol seara, pentru ca da o stare de somnolenta, si n-as vrea sa adorm la birou....nu iau de mai multe ori pe zi pentru ca, sincer, nu stiu de efect au histaminicele in timp...si mananc destul demult si asa.... Eu incerc sa raman gravi, dar.....nu se prinde nikkk, insa nu cred ca e din cauza Peritolului....Luat seara imi da intr-adevar o pofta de mancare foarte mare, in sensul ca trebuie neaparat sa iau 3 mese pe zi si sa mai si rontai ceva intre, ca altfel ma doare stomacul. Eu sunt totusi bucuroasa de starea de somnolenta, pentru ca asa ma odihnesc fooooaaaarteee biiineeee(poti sa tai lemne langa mine, k nu ma deranjeaza!!!), si la condus nu am intalnit nici o problema. Deci, in 3 luni, am pus pe mine 7 kg, am un funduletz de invidiat, si sanisorii mei sunt mai mari : deci: mie una imi convine si sotz-ului la felMai rau e ca nu toate farmaciile iti dau Peritolul fara reteta, si mie una imi e rusine sa le spun ca vreau pentru ca imi doresc kg in plus. Oricum e foarte ieftin. Dar, am renuntat sa mai beau cafea pe stomacul gol, de fapt am redus nr. cestilor baute la doar 2 mici pe zi, iau dejunul indiferent daca tuna sau fulgera sefu'(stii, cand intra in birou iau o fata din aia....de nevinovata, ca sa nu sara la bataie ca in loc s aam dosare in fata, io stau cu sandwich-ul ), iar la pranz mananc si felul 1 si felul 2...si ma odihnesc in week-end cat pooooooot!!!!

Mergi la inceput

Uite ce retete incercate si valabile am mai gasit pe forum:

La opt dimineata: un ou fiert, 2 felii de paine, un ceai concentrate cu miere.
La ora zece: 5-6 linguri de compot de fructe (prune, mere), prajiturele uscate, un pahar de suc natural de portocale.
La ora 12.00: o supa/ciorba, cotlet la gratar, 3 felii de paine si un pahar de suc natural de portocale. Desert: prajitura cu miere.
La ora 14.00 : salata de pui cu legume, un ou, prajitura cu miere, un suc natural de portocale.
La ora 16.00: lapte sau cacao cu lapte indulcit cu miere si o tartina cu unt si sunca sau cascaval.
La ora 18.00: 2-3 cartofi copti cu o felie de paine si un pahar de suc natural de portocale.
La ora 20.00: tartine cu carne si un suc natural de portocale.

Reteta este:
glutamag+b6 3/zi , at10-5picaturi/zi, peritol -1/seara.

Daca ai un job solicitant , nu cred ca vei putea manca atat de des...depinde si cat de disperata esti ca sa te ingrasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor, eram asa de trista de dimineata...si cand am intrat pe forum si am vazut subiectul asta m-am mai luminat. Va multumesc ca l-ati abordat!
Am 25 ani vara asta si la 1,60 m aveam in general 45 kg. Ma simteam foarte bine in pielea mea. De anul trecut din toamna am renuntat la mersul la serviciu pentru a lucra la firma iubitului meu ceea ce inseamna mult stat acasa. Cu zilele! Nu ma simt bine deloc in situatia asta, ca nu am unde sa plec, sunt de o comoditate incredibila in ultima vreme si din pacate ma afecteaza pe sistem nervos. Trebuie sa imi iau licenta acum la vara si am zis ca nu are sens sa ma angajez undeva pana nu termin cu facultatea. Si cu toate astea pe cap, de dimineata cand m-am urcat pe cantar...41,9 kg............. Am facut prostia de a imi cumpara cantar, acum ma obsedeaza si mai tare ideea de a ma ingrasa. Mananc tot felul de prostii si nimic. Mai mult de 42,5 kg nu trec.
Voua vi se pare normal? Explicatia sa fie in capul asta al meu de stressata? Ce sa fac? Iau Magne B6, Vitamax si totul e inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cu proteine ati incercat?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Draga Carrye, la multi ani pentru frumoasa varsta pe care o vei implini! . Te sustin pe deplin in decizia ta de a sta acasa si a-ti lua un job dupa licenta....asa am facut si eu si nu am regretat. M-am concentrat mai bine. Daca tot stai acasa, poti incerca sa mananci mai mult...asta sigur o sa te ajute. Daca nu cumva ai probleme de sanatate. Eu ma urnesc cam greu din loc cand e vorba de facut analize, dar daca vrei, poti sa te duci la dr. sa vezi daca esti ok. Daca nuuuuuu, mananca si tu regulat, sigur vei pune 2-3 kg pe tine. Am gasit pe forum, in discutii trecute, reteta postata mai sus. Din ea am luat doar Peritolul; prostie sau nu, am pus pe mine si ma simt foarte...sexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Esti o scumpa, ca de obicei!
Bolnava? M-am gandit si eu la asta, ultimele analize le-am facut anul trecut cu ocazia operatiei dar mereu am avut carente de Fe, Ca si Mg. Nu am stari ciudate, eu ma simt bine, doar ca sunt ingrijorata, intr-adevar din cauza scaderii in greutate.
O sa caut acum despre Peritol sa vad despre ce este vorba. Nici sani nu mai am de cand sunt atat de slaba, de picioare nu mai vorbesc ca am ajuns sa cumpar jeansi marimea 34...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laileili spune:

quote:
citat din mesajul lui aalexia

Da-mi voie sa te contrazic. Desi am doi copii iata ca la 38 de ani eram cam in situatia ta 1.67 m inaltime si 49 de kg.La asta mai adaugam anemie si lipsa de calciu + oboseala si lipsa poftei de mancare. Doctorita de la fabrica mi-a prescris o reteta simpla care in 3 luni m-a pus pe picioare si un plus de 5 kg.Exact cate imi trebuiau
Si eu sunt genul cu osatura fina si iata ca minunea s-a produs.
Daca te intereseaza reteta trimite-mi un pm.

buna..as vrea si eu reteta aia minunata..ca tot incerc sa ma ingras si tot ce am reusit pana acum a fost sa fac anorexie nervoasa; multumesc

Mergi la inceput