pt. fetele ce vor sa se ingrase

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Deya nu cred ca la virsta ta arati rau.Dar daca vrei sa incerci sa faci trat.il gasesti aici pe forum la pag .3sau 4 nu mai stiu sigur.Oricum sigur o sa dea roade ptr ca peritolul iti face o pofta de mincare de numa.Tu nu ai pofta de mincare??Sau ai si nu se prinde??Oricum daca nu te simti bine dupa trat. sa nu mai faci.Dar eu la virsta ta nu mi-as face probleme.Eu am 32 de ani si am 50 de kg la 1,63.Deci tu esti tinara asa ca ai tot timpul sa te modelezi.Eu iti doresc sa te simti bine dupa trat. si sa arati trasnet.Sa ma tii la curent daca te apuci de trat.Pa pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

mutltumesc pentru sfat nu prea am pofta de mancare de fapt ce sa mia zic nu am pofta de mancare de loc nu mananc daka nu trebuie mai bine rontai ceva chipsuri saumanac inghetata prostiore mici dar nu ma ingras si sunt cam complexata :(
te tin la curent bine?ai putea sa imi zici cam cit costa tratamentul?
multutmesc

Mergi la inceput

Deya trat. costa cam in jur de 400.000 de mii.Acuma sa sti ca eu am luat doar peritol si sa sti ca iti face o pofta de mincare de numa.Peritolul costa vreo 35 de mii.Deci daca te hotarasti sa faci trat.fa-l macar o luna si sigur o sa vezi rezultatele.Sper ca ai gasit reteta la pag care ti-am spus.Daca nu spune-mi ca ti-o caut eu.Pa pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

foarte dragutz din partea ta pentru ajutor am gasit tratamentul ai idee daca are ceva daca iau numai peritol?crezi ca se poate intimpla ceva?
multumesc
pupik

Mergi la inceput

Deya nu stiu ce sa-ti zic.Eu am luat numai peritol.Singurul inconvenient era ca m-i se facea somn.Deci daca tu crezi ca te poti odihni atunci i-a numai peritol.Dar daca vezi ca tie rau atunci nu mai lua.Eu am luat de 3 ori pe zi si nu ma puteam opri din mincat.Dar am renuntat ptr ca ma simteam tare obosita.Eu zic sa iei numai de 2 ori pe zi seara si dimineata.Eu am si 2 copii iar cel mic are doar 2 ani asa ca imi trebuia multa rabdare si cum eram mai tot timpul somnoroasa am renuntat.Dar tare as mai face o cura cu peritol.Tu incepe numai cu peritol si daca vezi ca merge da-i drumul dar daca te simti rau nu mai lua.Daca incepi sa-mi spui si mie.Sper sa te simti bine si sa pui macar 3-4 kg.Pupici

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Mai fetito Deya, eu zic sa stai calma, ca sigur iti dai peste cap metabolismul, si vei regreta mai incolo...

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor, eu mai am 14 zile si termin tratamentul.
intrebarea este ne vom pastra kg dupa tratament?

Mergi la inceput

Oana dar tu cit timp ai facut tratamentul??Si ce ai luat??Spune-mi se cunosc rezultatele??Spune-mi de la cite kg. ai plecat si la cite ai ajuns??Nu te supara ca iti pun atitea intrebari dar sunt curioasa.astept vesti de la tine.Pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Oana, si cate kg ai luat in timpul tratamentului? De la ce greutate ai plecat?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor, am 1.68 inaltime si am inceput tratamentul pe 13 mai si-l termin pe 13 august. aveam 47 kg si acum am 52-53kg. am luat tot tratamentul si am renunta ultima luna la peritol.
glutamag+b6(3/zi)
at10 (10 picaturi pr zi)
peritol (1 pastila seara)
a-si vrea sa mai pun dar nu reusesc, am sa incep sa mai iau peritol pana pe 13.

oana si matei

Mergi la inceput