Pregatiri pentru Revelion-Unde mergem?
Poate unora li se va parea prea devreme sa se gandeasca la Revelion. Dar din cate stiu eu, daca vrei sa planuiesti ceva in alta parte decat acasa sau la prieteni, trebuie sa faci rezervari din timp.
Eu ma tot gandesc unde vom petrece Revelionul anul acesta. Si mi-ar place sa stiu unde veti petrece voi Revelionul sau unde planuiti sa-l petreceti. De asemenea mi-ar place sa citesc niste povestiri despre revelionul trecut, experiente placute sau mai putin placute, etc.
Multumiri, Alexandra
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Raspunsuri
crysa spune:
noi o s astam acasa ca si anul trecut. bb bia e prea mica si preferam sa-l facem toti 3 impreuna. poate o sa invitam niste prieteni sau o sa mergem noi la niste prieteni.
alinah spune:
Cred ca anul acesta noi vom fi gazde de Revelion. Suntem o gasca si in fiecare an se face la unul din gasca acasa. Cum tocmai o sa ne mutam in casa noua, o sa fim noi cei cu petrecerea. Si asta s-a cam hotarat de anul trecut de Revelion .
Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)
Poze Armin
Sanca spune:
Eu as vrea sa-l facem undeva la munte, si daca e posibil nu departe de casa. Asa ca singura solutie ar fi Big Bear, la 3 ore de condus de aici. Si daca chiar mi se pune pata sa-l facem acolo cred ca ar trebuii rezervarile facute de pe acuma daca a mai ramas ceva.
Vreau zapada de Revelion anul asta, sa vad cum reactioneaza cainele meu prin ometzi.
Carolyne spune:
Este primul revelion cand nu pot sa fac planuri. Veverita noastra Veronica va avea 3 luni atunci, deci ea ne face noua programul.
Mai mult ca sigur ca vom sta acasa.
Suntem foarte fericiti de cand familia noastra s-a marit si important este sa fim impreuna...locul mai putin are importanta.
Carolyne si Veronica