ce-au ales copiii vostri la mot?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Eu tot ma chinui sa interpretez ce a ales Matei al meu! Ceapa, centimetrul si apoi a apukat banii si briketa cu o singura mana.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Tomita a ales in ordine un avion ,o masina si 100 de euro .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

GEORGE A ALES : CARTEA ,FOARFECA,CARDUL SI IMEDIAT BANII.APOI DAR NU SE PUNE CHEI DE MASINA SI PIX.CU FOARFECA CE E NASA A ZIS CHIRURG DA IN FAM. SOACRAMII SUNT 3 CROITORI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Cred ca nu conteaza ce alege copilul de pe tava. Important este ca avem un motiv in plus de veselie si buna dispozitie...si de ce nu o ocazie de ati vedea rudele indepartate.

Iata ce am cautat pentru voi in jurnalul fetitei mele de zece luni:

Trebuie sa ma gandesc de pe acum ce voi alege din lucrurile oferite de nasa. Toata lumea o sa fie cu ochii pe mine si nu vreau sa ma intimidez. Am timp suficient pana atunci sa ma gandesc la trei lucruri care imi plac atat de mult incat sa le fac parte din viata mea. Caci multa vreme dupa aceea lumea o sa intrebe:” si ce a ales de pe tava?”
Duminica trecuta a fost randul vecinului de la parter sa-si aleaga trei obiecte. El nu s-a gandit din timp, si cu atat de multa lume in jur, a ramas blocat pe icoana, pe care a luat-o de doua ori…si apoi a ales mingea. Nu! Normal ca nu se face preot. Nu ar putea sa joace fotbal in sutana cea lunga. O sa se faca patron de echipa de fotbal. Si o sa fie tare credincios!

O sa va tin la curent cu ce obiecte s-a decis fata mea sa defileze...

Aaaa! Era sa uit soacra-mea mi-a sugerat sa-i rup turta la doi ani...ca sa stie copilul ce sa aleaga...

Îngerul care mi-a schimbat viata www.ogesi.blogspot.com" target="_blank"> Bla Bla Bla

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

pai a luat mai intai parfumul-cred ca l-a atras sticla,apoi o cruciulita,pixul,caseta audio si a atins banii.oricum nici noi nu am avut cine stie ce imaginatie cand am pregatit tava

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

mihnea a ales banii, cheia masinii si cardul. apoi a impins tava. nici nu a vrut sa se uite la carte si multe altele ce le mai avea pe acolo.

Cristina si Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Ce or avea copiii cu papiotele?
Eu am uitat sa-i pun pe tava papiota, dar din ce avea acolo a ales cheile de la masina si cheile de la apartament. Atat! Restul le-a luat pe rand si le-a aruncat pe jos, la fel a facut si cu tava.

Cristina si Mihaita (11.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

am shi eu o intrebare

aceasta traditie de taierea motului plus cea cu tava se face shi in Germania? Inca nu am nici un bb dar vreau sa stiu ce se face in Germania ca traditie..

o zi buna..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Fetita mea scumpa mi-a demonstrat ca a meritat sa-i astern pe hartie bucuriile de pana acum ale vietii ei, alegand mai intai de toate cartea "Jurnalul unei mame si al puiului ei", dupa care a ales hartia de 10 lire si papiota.
Concluzia: fetita mea va ajunge o scriitoare talentata! Va scoate multi bani din ceea ce va scrie, caci o va face cu usurinta cu care insiri margelele pe ata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Liviu a ales cheile de la masina si pixul.Si nu e zi in care sa nu deseneze masini, inca de la 2 ani. Iata si dovada:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=9e95&.dnm=52b9.jpg&.src=ph

Mergi la inceput