Fetele din USA, poftiti la o barfa! (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Sanca spune:
Eu nu le fac vaccinul antigripal la copii, si nici nu le-am facut vreodata. Nu cred in el, si cred ca vaccinam prea mult- oameni, animale, etc. Ce ne iese in cale, pac vaccin.
De racit oricum s-ar putea sa-mi raceasca copii, cu, sau fara vaccin...Asa ca sant pregatita pentru asta - echinacea, vitamina C, si fructe cat cuprinde, protein shakes.
petra spune:
Si eu ma intrebam care este treaba cu vaccinul asta antigripal, pentru ca realitatea este ca decand merge fetita mea la gradi, raceste un pic mai usor decat inainte.
Sanca spune:
Petra copila ta raceste mai usor pentru ca este in contact cu alti copii, iar copii isi transmit unii de la altii virusii si bolile. Si ai mei nu au facut strept pana cand n-au fost in scoala.
Doar trebuie invatatzi sa se spele pe maini, si sa care servete de sters pe maini cu antibacteria in ele, si vitamine cat cuprinde.
A inceput sesonul racelilor.
Bic spune:
Fetelor, pina discutati voi de ale voastre, sa vin si eu cu alt subiect.
Eu ma intreb cum de in tara asta civilizata ni se intrerupe curentul oric de cite oric incepe ploaia si vintul. Am trecut prin atitea pene (pane?) de curent de cint am venit aici cit n-am trecut vreodata in Romania.
E chiar enervant.
Si credeti-ma, a plouat tare azi-nopate si azi-dimineata, a batut si ceva vint, da' n-a fost el potopul pe pamint.
Sanca spune:
Pai fac si ei sa se poata acomoda oamenii mai usor. Ce vrei si tu...
In San Diego nu a mai plouat de 183 de zile, prima ploaie si ramane mama fara curent 2 ore. Daca e cald prea tare, ramanem iara fara curent ca se foloseste ac prea mult, si tot asa.
Noi in Romania nu am ramas niciodata fara curent, ca stateam langa Radio si in zona aia nu ne taia curentul....
Ia-ti un generator electric.
mamicaluitheo spune:
Florin se simte un picut mai bine, este acasa acum, are coastele si clavicula rupte, plaminul perforat.Ooooofffff
Miine au din nou programare la medic pentru ultimele tuburi ...
Din pacate nu se califica pentru nici un fel de ajutor de la guvern, nimic, fiindca Elena nu are copil minor.
Ar avea nevoie in continuare de ajutor.
Multumesc!
Andreea
Doinna spune:
Iubibubi,ce-ti mai face puiul ,cum s-a acomodat?Eu sunt cu durerea in suflet,o sa-l duc de luni pe Daniel cite 4 ore si daca o sa se acomodeze o sa-l las 6 ore.Sper sa fie ok,am niste emotii!!!
Ma tot gindeam ca este cam devreme(1 an si 4 luni)dar am vazut pe acolo si copii mai mici,hmmm,nu stiu,om vedea.
Ina Stan spune:
Salutari fierbinti tuturor! (prind bine la racoarea de-afara)
Ia sa vin si eu cu forte proaspete dupa o luna de vacanta, la un picut de "barfa"...Ca mi-ati cam lipsit, si-acum nu ma mai dau dusa de la calculator...Mai intai, sanatate multa copilasilor, ca uite se cam apropie frigul, pe aici cel putin.
Cum stati cu planurile pt Sarbatorile de iarna, cu greierii, sau alte "rozatoare"...? Ca acu o luna vazu si sotioru' o faptura mica in bucatarie si nu stiu daca a fost sau nu reala, ca alte urme nu-s.
Si nu-sh ce sa fac ca sa ma linistesc
Da alta chestiune ma framanta pe mine cica . Stiti cumva daca Mircea Eliade e inmormantat in Chicago si unde? Sau cum as putea afla? Ca ar fi frumos sa-i punem de 1 nov. o lumanare, si sa stim macar pt cultura noastra, ca sa zic asa. Poate ne si intalnim acolo, ce ziceti?
Pusilici la toata lumea.
ruxij spune:
Salut tuturor!
Bubi, sa nu te dai batuta, poate sa dureze si o luna cu plansul, dar sa stii ca intotdeauna trece. Si noi am trecut prin asta, a plans mititelul nostru cam o saptamana, mai plangea el putin si dupa aia, dar una peste alta s-a adaptat destul de bine. Nu imi placea insa ca il gaseam mereu murdaaar si pe hainute (nu il ajutau sa pape) si cand era racit si cu mucii intinsi pana la urechi si era si obosit tot timpul, nu dormea decat o ora la daycare, acasa dormea 3 ore, mi-era cam mila de el. Dar nu era rau, pacat ca noi n-am putut continua daycare-ul, din alte motive independente de vointa noastra.
Va pup,
Lia
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
iubibubi spune:
dragelor, multumesc pentru sfaturi si incurajari, chiar aveam nevoie, sunteti niste scumpe!
vorba Laurei_O, cu mine mai trebe lucrat, copchilu' e sau, ma rog, va fi ok :) (si "sotamiu" zice cam la fel, "copilu' e de treaba, pacat ca are o mama putintel nebuna" :))
maine ne ducem iara, sper sa fie mai bine (din pacate nu-l pot duce 3 zile la rand, n-au avut "loc", asa ca merge martea, joia si vinerea). dupa cum deja va spusei, a plans groaznic cand am plecat, apoi s-a linistit si pe la 12 a inceput sa urle iar. m-au sunat sa vin sa-l iau, nu avea rost sa se chinuie inca o juma' de ora (programul e 9-12.30). l-am gasit transpirat tot si deja cu lacrimile secate, rontaind cu nervi dntr-un covrigel :)) ma pregatisem insa pt. tabloul asta cu o acadea la rever, "babana" lui preferata, si a uitat de toti si de toate cand a vazut-o :) bine ca mi-am facut stoc in casa, sper sa tina figura asta si zilele urmatoare. tineti-mi pumnii!
va pupez si multam inca o data pt. tot!
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei