Mamici din Bistrita(B-N) unde sunteti?
Raspunsuri - Pagina 13
april spune:
Eu inteleg ca e vara si frumos afara, dac chiar de o luna sa nu ne mai salutam???
Ce mai faceti voi? Dar puiutii?
Andrada e la bunici, asa ca am si eu vacanta. E linisteeeee, parca prea liniste.
Stie cineva cand sunt zilele Bistritei?
Va astept la o barfaaaaa
Antonela &Andrada
emma27 spune:
april,zilele bistritei sunt pe 15,16 si 17 iulie.le-am asteptat din iarna si acum sotul imi spune ca o sa lipseasca din oras atunci.,iar cu daria singura.......
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
april spune:
Fetelor veniti la o plimbare azi dupa-amiaza sau maine? asa pe la 5-6 seara?? Haideti sa ne vedem cu kinderii in parcul american
emma27 spune:
din pacate,april,eu lucrez pana la 18.apoi o iau pe daria de la gradi.cand o sa reusim sa ne intalnim??!!!cred ca nu am mai reusit sa ajung in parc de mai bine de o luna.in week-end,ba am musafiri,ba e urat.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
ana_a spune:
Salut fetele!
Mai da se vede treaba ca noi astea din Bistrita pe langa ca nu suntem de loc vorbarete...nu reusim nici sa ne intalnim cu copilasii in parc...Hm....
Acu e vreme urata...ploua, al meu a fost disperat azi ca nu prea am iesit in curte, sper sa nu tina prea mult vremea asta urata si sa FACEM CUMVA SA NE INTALNIMMMMMM
promit sa dau PM la toate fetele cand apar in parc!!Haha
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
april spune:
asa e fetelor....
rar "ne vedem" si pe forum, ce sa mai zicem de intalnire???
eu mai nou intru rar ca nu am timp si doar mai arunc cate o privire sa vad ce se mai posteaza. nu prea apuc sa si raspund. cine stie, poate pe la iarna voi fi mai libera.
pana atunci poate ne intalnim prin parc.
va pupicesc.
Antonela &Andrada
pashosha spune:
Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
emma27 spune:
oki,dar una scurta ,pana nu vine sefu'.
aveti idee unde o sa fie circul ala minune?maine vrem sa mergem si noi,cu cal si purcel.
cu vremea asta de tot rasul,nu mai poti iesi nicaieri.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
ana_a spune:
ce circ? io daca stau in capatul satului habar nu am!
Pupici!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea