Fibrom uterin (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rcamelia spune:

Draga Cristina, ce sa zic, pe mine ma mai durea burta, acum ma simt f bine. In fiecare zi ma uit sa vad daca mi-a mai scazut umflatura burtii, acolo unde se afla monstruletul. Poate mi se pare, dar parca e o idee mai mica. Deci continuam cu mai multa speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Fetelor,ajutati-ma cu un raspuns, daca puteti, va rog. Am un uter fibromatos hemoragic. Nu am nici un fibrom. La tratamentul cu Orgametril hemoragia nu mai inceteaza. Singura solutie in cazul meu este doar histerectomia?
Am 36 ani, un copil, si ideea histerectomiei ma ingrozeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss1 spune:

maryd, la tine dupa 7 luni de la embolizare la ce dimensiuni au ajuns? de unde ai plecat? Te rog sa-mi spui si mie sa stiu ce sperante imi fac....desi fiecare organism reactioneaza in felul lui..Ce ti-a spus medicul care ti-a facut embolizarea? Eu am 3 luni, astept sa merg la control cu mari emotii..sa vad ce imi spune.. .
Urari de bine si pupici atat tie cat si la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

IRISS 1,nu am alte noutati decat cele care le-am scris.Acum sant in asteptare..., sa vad daca se intampla ceva... .Dr. Badea mi-a dat liber spre a avea un BB.Cand am sa mai fac o ecografie o sa va mai spun noutati.
Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, mi-am elucidat misterul: durerile mele ingrozitoare de spate erau premergatoare unei crize de sciatica; am stat cu coloana in pioneze vreo 4 zile intepenia; acum fac tratament si mi-am mai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Deci am avut dreptate in privinta asta cand ti-am spus ca durerea nu e de la fibrom e de la altceva ?...

Fanta

Mergi la inceput

RICIIIIIIIIIIIII, iubitaaaaa, pe unde esti ? Nu ne mai spui nimicuta? Nici o veste, nimic despre tine si BB-el ????????
Hai mai spune cate ceva te rog.
ia uite ce te pupacesc !

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da Fanta, ai avut dreptate.. dar eu asa disperata eram cu fibromul incat si daca m-ar fi durut dintii cred ca in capul meu mi-as fi inchipuit ca "numai de la fibrom poate fi"...
Pupici.
Ce mai stiti de Rici?

Mergi la inceput

Lachione esti o simpatica , te inteleg perfect caci si eu eram foarte disperata cand mi-a spus DR. ca am nodul fribromatos, 1 saptamana de zile am plans incontinuu aveam ochii ca la broscoi.

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovy spune:

Buna fetelor!!!!Ce mai face-ti,ce mai stiti de Rachel?De ce at-ti abandonat subiectul?

Mergi la inceput