Fibrom uterin (3)
Raspunsuri - Pagina 8
rcamelia spune:
Cristina, acum am vazut in mesajul tau, tu iei o lingura si jumatate din tinctura de soc? Eu iau o lingura, asa cum scrie in prospect. Tinctura ta e de la Dacia-Plant?
cristina_g spune:
Am scris exact cum fac tratamentul. Sa sti ca mie mi se cam "urca la cap" tincturile astea...Dar ma amuz...Doctorita la care ma duc se numeste Delia Muntean si lucreaza la Clinica Stanca din Cluj. Am foarte multa incredere in ea si ma trateaza de cand a inceput odiseea problemelor mele (12 ani). De fapt ea mi-a spus de tinctura din muguri de zmeur, cea din fructe de soc e contributie personala...
Te pup, si spor la tincturi, ceaiuri, bai, etc... Vom scapa noi si de problema asta. Sigur!
scorus spune:
Buna,fetelor!Am trecut si eu acum 2 ani printr-o operatie de miomectomie,avand un ditamai monstruletul,cum ziceti voi.
Pentru FANTA-ciclul s-a reglat la 6luni ,dupa operatie,in ideea ca,de la 28 zile,cat era inainte,acum este la 26 zile fix.Nu stiu daca este o regula,aceste dereglari hormonale,tin de foarte multi factori.In schimb pe mine m-au sfatuit sa astept cel putin 6 luni,inainte de a ramane insarcinata,pentru ca uterul sa se refaca.Va sarut!
Fanta spune:
Lia (Scorus)- ciclul meu este in felul urmator: incepand din ziua 23 si pana in ziua 28 (cand vine ciclul) am niste scurgeri maronii si abia din ziua 28 incepe ciclul care ma tine vreo 8-9 zile si nu mai pot deja m-am saturat ! La tine cum a fost ciclul ?
Si ai ramas insarcinata ? si daca ai ramas insarcinata - dupa cat timp de la operatie?
Ce fel e operatia clasica etc...?
Va pup.
Fanta
scorus spune:
Pentru Fanta-ciclul meu era in felul urmator-la 29 zile,la 31 zile ,la 23 zile,si tot asa .Dura 3-5 zile,si gata.Asta a fost singura problema.Ma ingrijoreaza scurgerile acelea ,pe care spui ca le ai.Tu nu ai mers la control,dupa operatie?Pe mine m-au chemat,la 1luna,la 3 luni apoi la 6 luni ,la control.Operatia mea este clasica,medicul meu a preferat-o,in locul celei laparoscopice,''sa vada mai bine"dupa cum spunea.Acum,la 2 ani abia daca se mai vede,o liniuta alba ,orizontala,deasupra zonei parului pubian.In privinta asta nu va faceti griji fetelor!!!M-ai intrebat daca am ramas insarcinata!Nu,nu am ramas!Cred ca nu mi-am dorit foarte mult!! Eu eram insarcinata cu 2
,in momentul cand,la un control de rutina,prima ecografie,mi-au gasit monstruletul!!
Mi-au recomandat chiuretajul,pentru ca avand sarcina gemelara,era imposibil sa se poata dezvolta normal.In timpul sarcinii monstrul se dezvolta foarte mult,iar doctorul mi-a spus ca la 4-5 luni ,sigur pierd sarcina,cu consecinte mult mai grave pentru sanatatea mea.I-ti imaginezi prin ce am trecut
Ori pana acum nu am mai avut curaj!
maryd spune:
Pentru fetele care au facut embolizare am o intrebare : vi s-a intamplat sa aveti dureri foarte scurte si ascutite (mi s-a intamplat acum la aprox. 7 luni de la embolizare,in perioada de sfarsit de c---u).Parca tipau 
Voi ce mai faceti?
Astept vesti de la voi!
Maryd ![]()
Fanta spune:
Scorus -Lia-la control am fost in fiecare luna si mi-a spus sa mai astept 2 luni si sa merg din nou la el (DR.), insa ieri (joi) am fost la DR si mi-a dat tratament pentru 2 luni de zile cate 15 zile pe luna cu Medroxiprogesteron 2/zi sa-mi regleze ciclul. Acele scurgeri maronii mi-a spus ca sunt de la acea cicatrice de pe uter si pana se vindeca bine mai dureaza putin. Si in ianuarie trebuie sa merg iar la DR., sa-i dam drumul la BB. Cine stie ce-o mai fi....
Dar acum dupa 2 ani de la operatie ai mai fost la DR sa mai faci o echo sa vezi ce se mai intampla pe acolo?
Hai pupici
Fanta
cristina_g spune:
Bine ai facut Fanta ca ai mers la doctor. Ne mai impartasim noi din propriile experiente, dar un raspuns competent doar de la ei putem primi...Ca doar de aceea s-a inventat profesia asta! Sanatate multa si rabdare iti doresc!
Fetelor mai stie cineva ceva de Rici?
Cami, cu iti mai merge cu tratamentul? Sper sa ne ajute...deocamdata eu nu simt ca s-ar intampla ceva in burtica...
Pupici multi si sanatate multa tuturor!