Fibrom uterin (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fanta, multumesc de incurajari. Am fost la eco, pt ca nu am dormit azi-noapte de griji, si bebe e ok, e perfect.
Cu cezariana, sper sa se poata scoate si fibromul, dr zice ca asta se va vedea la fata locului. Eu merg la eco in medie o data la 4 saptamani, dar am mers si mai des, mai ales pana bebe a miscat, pt ca am luat (si iau) gravibinom, care poate pastra un fat mort. Acuma bebe misca si nu mai sunt probleme. Nici fibromul nu a mai crescut, si sa fiti sincere, cred ca eu sunt cea mai cea, cea mai "dotata" cu monstrul meu, si in sarcina trebuia sa se faca cat un zmeu.
Fanta scumpo, atat de mult m-am atasat de tine, asa mi-as dori sa ne vedem candva.

Laura, nu te doare spatele de la fibom. Consulta un medic, ai si alte dureri? Dar durerile de spate la ciclu sunt normale, mai sunt persoane care au dureri, si sora mea avea dureri de isi lua concediu medical in primele 2 zile de ciclu, si nu are decat uter retroves.
Miomul intramural e un fibrom in interiorul muschiului uterin, care nu creaza mari probleme la o sarcina, pt ca placenta se poate prinde bine, el nefiind in interiorul uterului.
Asta mi-a explicat si dr, ca ar exista o mica legatura intre existenta unui fibrom si malformatiile fatului, pt ca daca placenta nu se prinde bine, si deci nici nu functioneaza bine, ii afecteaza dezvoltarea lui bebe. Asa ca tot e bine ca al meu e in exterior, desi din cauza asta nu a raspuns bine la embolizare. Asta nu e ceva general, care trebuie sa se intample, si tot ramane intrebarea, fata `ceea care facuse miomectomie reusita, de ce a avut problmeme?
Uterul fibromatos inseamna ca muschiul uterului e mai gros si are tendinta de a face fibrom, si din pacate nu poate fi stopata. Nu stiu daca ne-ai spus cati ani ai, dar fa ceva sa ai repede un bebe, pt ca intr-un fel cica sarcina ajuta.
Desi inca nu e acceptat sa alegi la FIV sexul copilului, ar trebui ca din motive medicale sa accepte, si treaba asta urata cu fibromul cred ca e un serios motiv medical. Nu stiu daca ati avut in familie cazuri, mama a facut histerectomie la 38 de ani, si ma bucur din tot sufletul ca bebe e baietel. Nu vreau sa sperii pe nimeni, daca aveti fete, fiti precaute, caci tendinta de a face fibrom e transmisibila genetic de la mama la fata. Eu nu am stiut si am aflat prea tarziu. E revoltator cate fete tinere fac fibrom.

Maryd ai cam lipsit la apel. Pe bebe il va chema Albert Adrian. Va fi un bebe rasfatat, asa ca inca nu stiu cum o sa il strigam, dar vom gasi la momentul potrivit. In momentul de fata doar el conteaza, restul...la voia Domnului. Stiti la ce ma refer.

Pupici.
Ma duc sa-mi hranesc bebelul sa creasca mare ca da aici din picioruse de numa-numa.

Rici 27 sapt. si "minunea lumii" din burtica (pacientii Marelui Medic Ceresc)
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Merci mult Fanta!
Poate o fi de la ovare atunci... ca durerea e undeva in spate si corespunde in fata chiar la zona ovarelor, mai mult pe stanga... cine stie...eu oricum de cand am aflat ca am uterul fibromatos ma dor toate si mananc intr-una... cred c-o sa dau in bulimie de la atata stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Iachione, sa stii ca eu inainte de embolizare aveam dureri de spate si urinam destul de des.Dupa ce am facut embolizarea, aceste neplaceri au disparut treptat.Pana in urma cu cateva luni, eu nu am stiut ca am fibrom.In momentul in care am descoperit dupa multe investigatii am hotarat sa fac aceasta interventie.Aceste simtome le aveam, dar eu consideram ca problema este de la rinichi ( am avut mici pietricele care se dizolvasera luind un medicament;acest lucru l-am aflat la prima investigatie facuta sa vad ce gasisem eu tare palpandu-ma pe burta;atunci am descoperit ca nu aveam nici urma de pietre dar aveam fibroame).De asemenea, obisnuiam sa beau multa apa si sucuri,motiv pt. care credeam ca este normal...Acum, dupa cateva luni, sa stii ca nu ma mai doare spatele si nici nu mai "ies des". Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Dragele mele prietene virtuale si tovarase de suferinta (caci se pare ca si eu am 2 fibroame), spuneti-mi va rog - ce inseamna un fibrom Mare?..sau MIC...
Ale mele in aprilie cand le-am descoperit aveau: unul 9mm, celalalt 15mm. De 2 luni fac tratament cu Luteran (ginecoloaga mi-a spus ca le face sa scada), si la eco de ieri mi-a iesit ca au ajuns la 6mm respectiv 15mm.
Ma simt ff rau de la Luteran. Sunt "programata" la dureri de cap zilnic . Plus ameteli, stari de lesin, greturi... Generalista imi spune "sa continuam macar inca o luna"; Ginecoloaga la fel (ea zice sa fac 6 luni de tratament).
Ma gandesc ca daca din Aprilie pana in Septembrie nu s-au produs schimbari (cresteri)..ar putea sa se produca acum dupa ce opresc tratamentul? Ce sa fac?
Generalista ma sperie ca daca intrerupt tratamentul ajung la cutit

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rcamelia spune:

Rachel, multumesc pt. raspuns. Am sa citesc prima parte, cu tratamentele naturiste, dar as fi vrut sa vb cu cineva care a reusit sa scape de fibrom numai cu tratam. naturist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Rici draga, poate ne vom intalni candva...cine stie ? Daca-ti faci echo atat de des nu-ti mai face probleme legate de BB-el, nu te mai gandi la rele ca iei bataita, ai inteles ?
Spic de grau, fibroamele tale nu sunt mari, insa trebuie sa-ti iei masuri de precautie. Probabil, nu stiu sigur, dar cred ca daca vei intrerupe tratamentul vor incepe sa creasca.
Am pus si eu o intrebare, chiar nu poate nimeni (din fetele care au facut miomectomie) sa-mi raspunda?
Va pupicesc pe toate

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_g spune:

Fanta, eu nu am suferit o miectomie,in schimb am avut destule interventii chirurgicale ginecologice si cred ca o dereglare atat de lunga, 5 luni, daca imi amintesc bine ce scriai nu de mult, este prea lunga, cred ca cel mai bine ar fi sa te vada un medic, pentru ca fara cicluri cat de cat regulate , nu cred ca se poate pune problema unei sarcini. Nu sta pe ganduri si mergi la doctor!
rcamelia, exact in ziua in care ai postat tu despre tratamentul cu tinctura de fructe de soc, am aflat si eu despre ea din alta sursa. Eu m-am hotarat s-o incerc, asa ca de sambata am inceput sa iau dimineata si seara intr-o jumatate de pahar cu apa o lingura si jumatate de tinctura de fructe de soc si 50 de picaturi de tinctura de muguri de zmeur. Daca ai chef, hai s-o incercam impreuna!
Rici multi pupici pe burtica si curaj, mai ai doar un pic!

Va pup cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Multumesc Cristina, la asta ma gandeam si eu caci daca nu e reglat cum puii mei sa raman insarcinata! Astept sa-mi treaca rushii si merg la domnul doftor.
Pupici.

Fanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,
Rici si Maryd multumesc mult pentru raspuns.

RICI: Eu am 35 de ani impliniti anul asta in octombrie, stiu ca trebuie sa ma grabesc sa fac un bebe tocmai de aceea m-am hotarat sa fac fiv; eu nu mai pot ramane insarcinata normal; incerc de vreo 6 ani si nimic... pana acum 6 ani ramaneam foarte usor dar nu i-am lasat si acum m-am defectat rau... asta e!
Raspunsul tau m-a mai linistit, sa stii ca ai dreptate in legatura cu transmiterea genetica a posibilitatii de a face fibrom, mama mea are si ea uter fibromatos si fibrom ... dar n-a facut nimic se simte relativ bine.
Eu speram ca odata cu fiv-ul sa pot alege si sexul copilului, pentru ca asta chiar n-ar fi o problema daca totul se face in laborator ei pot vedea ce tip de spermatozoizi folosesc la fecundare si mai ales atunci cand fac si injectia intracitoplasmatica chiar nu vad ce problema ar fi sa foloseasca spermatozoizi raspunzatori de sexul masculin... nu mi-am imaginat ca nu e acceptata ideea aceasta desi mai auzisem zvonuri.
Te pup si sa ai o sarcina fara probleme, sa scapi si de monstru si sa va bucurati de baietelul vostru!

Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rcamelia spune:

Draga Cristina, si eu am inceput, de o saptamana, sa iau tinctura de fructe de soc si muguri de zmeur. In plus beau ceaiuri de cretisoara, napraznic, galbenele, coada soricelului, dragaica, urzica moarta si vie si fac si spalaturi vag. cu decoct de tataneasa +rostopasca+marul lupului +pelin si imi pun 2 supoz/zi de Carpicon. Incerc sa mananc telina(radacina +seminte), germeni grau, soia, miere, masline...asta am citit in f.as de sapt trecuta. Tot acolo scria despre tinctura de lemn dulce, cica ar fi f buna si cred ca o sa o iau si pe asta. A, uitasem, seara imi pun comprese cu coada calului incalzita la aburi alternativ cu comprese cu bitter suedez. Fac tot posibilul sa scap asa fara operatie. Medicul meu m-a speriat ca cica sa vin sa-mi faca chiuretaj biopsic, asa ca am studiat tratamentele naturiste numai sa scap de medicii astia ca m-am saturat. Tu la ce medic ai mers?
Si eu ca si tine am 2 cezariene. La prima s-a nascut baiatul meu care are 10 ani si la a 2-a tot un baiat, dar acesta s-a nascut mort, spre disperarea mea, care de atunci imi doresc sa mai am un bb, dar uite ca nu ma lasa bolile si frica sotului meu.
Tu la ce medic ai mers?
Ma bucur pt tine ca ai si tu o fetita, sa-ti traiasca!
Va pup pe toate si va uraz sa scapati de monstruleti.

Mergi la inceput