Clubul capetelor sparte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Prima oara am cazut din pat la 4 luni (la fel ca si la celelalte fete patul era baricadat cu perne). Cand am auzit urland mi s-a strans sufletul si am inceput contruirea redutei. Si...a venit tati acasa si mi-a spus ca-s femeie nebuna...
La 10 luni jumate a escaladat patutzul intr-o fractiune de secunda si a cazut de la ceva distanta intre patutz si sifonier...
Si mai nou acum la un an si 2 saptamani avem o vanataie...facuta fix sub ochii mei: se dadea jos din pat venea inspre mine, eu o prindeam in brate si o puneam din nou in pat...si tot asa pana cand s-a impiedicat si a cazut cu fruntea fix de muchia de la comoda. Avea un cucui cat un ou de porumbel, plangem si ii puneam comprese cu apa rece, voiam sa chem salvarea dar m-a potolit tati...
Nu s-a ales decat cu o vanataie si o zgarietura mai zdravana.
Acum ne-am dat seama ca perioada cucuielor abia acum incepe!!! Asa ca trebuie mult sange rece!...ca est greu sa vezi cum puiul tau sufera. Iti vine sa plangi si tie dar trebuie sa ne tinem tari sa luam decizia cea mai buna lamomentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetelor.
Am ras cu lacrimi la povestile voastre.

Noi ca norocul in cap nu prea cadem.
A cazut papusa mea (1 an si 4 luni) de doua ori din pat,o data cu tatal ei si o data cu Miruna(sora ei de 13 ani).Prima oara s-a lovit putin la frunte,a doa oara deloc.
La noi la ordinea zilei sunt szgarieturile si vanataile.Nu stiu ce face cand se trezeste si ne striga dar pana sa ajungem la ea,o gasim rosie a frunte...vanata,cred ca se da cu capul de gratiile patului.....de zgariat se zgarie cel mai des cu unghiile(care nu ma lasa sa i-le tai,le are lungi si se zgarie intr-una).
O data a cazut nasol,a dat cu gurita de coltul patului nostru,si a inceput sa-i curga putin sange,dar a fost ok pana la urma.

oLo-am ras cu lacrimi la cele povestite de tine.

Cam atata de la Paula cea mica si nazdravana.

pupici si la cat mai putine cazaturi

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Vai simona,acuma ti-am citit mesajul si am crezut ca ma stric de ras..........dragul copil.Sa-ti traiasca.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput