CLUBUL NURORILOR

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Draga Cornelia,
Referitor la copilul meu...tot soacra-mea stie ce e mai bine pentru el.si cred ca e valabil pentru orice soacra...
In ziua cind am nascut soacra mea ii explica mamei cum va aduce socrul meu de la spital halate si masti de unica folosinta pentru ca cei care vion sa vada fata sa nu-i dea microbi,ca nu toti sunt curati ca ea.
In ziua cind am adus fata acasa,era atit de agitata,incit nu voia sa manince.Soacra mea mi-a luat sinul sa il indese in gurita zicind ca nici sa-i dau sa manince nu sunt in stare.
De atunci si pina azi,ii multumesc lui dumnezeu ca pot sa o alaptez,ca altfel cred ca nu se lasa pina nu lua fata la ea sa o ingrijasca mai bine.
Sper din tot sufletul sa va mearga la toate bine si eu sa fiu ultima care mai posteaza la acest subiect fara sa-si laude soacra...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Viovio si cum ai scapat de ea?

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut, fetite necajite!
corneliaa, cum sa scapi definitiv de una din asta, cum are viovio ?
e greu, e f. greu...de ciuma ati auzit sa se scape usor?
dar eu ma pot lauda ca am scapat in proportie de 90% de ea..
sa intelegi ca au insemnat ANI de munca, certuri nesfarsite cu sotul(care pana sa ma intalneasca pe mine dansa cum canta ma-sa), TONE de nervi, tot tacamu'....
dar trebuie sa recunosc ca tot copilul meu m-a salvat din misiunea asta
adica din cauza ca eram stresata cu bb mic si cu programul lui...nu mai aveam rabdare si nerv sa mai stau sa analizez pe indelete porcariile ei si...incepeam sa i le zic in fata, fara retinere...
intr-o buna zi am constatat ca sunt ca o mitraliera, pur si simplu cum scotea o perla (si ea nu se poate abtine, zice cate o prostie la fiecare 5 minute)cum i-o retezam si ii mai ziceam si din urma;

spre ex, ea nu s-a deranjat sa vina la botezul lui andrei, si cum mai zicea ceva..."cand ii luati motzul?" sau"faceti petrecere de ziua lui?"...imediat ii ziceam ca mai bine tace, ca ea nu s-a simtit nici la botez, darmite la alte evenimente...
normal ca pleca bosumflata si pierdea teren, dar isi lua revansa ca a doua zi il suna pe sotul meu la servici si ma facea albie de porci la el cum ca sunt prost crescuta, ca nu mi-au dat ai mei cei 7 ani de-acasa etc...
va dati seama ca data viitoare cand o vedeam ii spumeam ca fi-su mi-a zis tot, ca STIU ca il suna si ma jigneste la el...ca stiu tot si daca are ceva sa imi zica sa o faca in fata, nu pe la spate

si iar pleca bosumflata...
ideea e ca tre sa o tii mereu in sah, a mea e genul care o dai afara pe usa si iti intra pe geam ...deci tre sa perseverezi cu ea la greu ca sa ai rezultate
si asta am facut...de vreo 2 ani
acum suntem in faza in care nici nu mai suna aici ca sa nu si-o ia
si pe la ea nu am mai calcat de ani de zile, nici nu am de gand sa ma mai duc vreodata
v-am zis ca m-am facut rea

va pup
Kokolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Ma inscriu si eu la subiect,nu pentru ca nu m-as intelege bine cu soacra.Avem relatii destul de cordiale,uneori imi e si mila de ea sarmana cand vad la ce tratamente o supune fiul ei(sotul meu).
Problema mea e alta.Noi ne dorim sa cumparam casa pe pamant.Banii sunt cam la limita,ar trebui sa ne bagam la niste credite destul de mari sa realizam ce ne dorim noi,iar sotului meu i-a venit ideea sa ii convinga pe ai lui sa vanda si ei apartamentul si sa se mute cu noi la curte.In conditiile astea dpdv material ar fi super,dar stau eu si ma intreb nu ar fi mai simplu si mai linistit sa ne facem noi casuta noastra mai modesta ,poate,dar in care sa fim doar noi.Mi-e cam teama ca imi fac singura de lucru si imi bag cine stie ce zanzanie in casa . Mai ales ca sotul meu mai are si un frate necasatorit inca, pe care,normal ar trebui sa il includem in plan.

Voi ce credeti,a mai avut cineva dileme asemanatoare? Locuieste cineva cu soacra de buna voie si se intelege bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Va vizitez si eu pentru prima data.Nu m-am putut rezuma doar la a citi...
Vreau sa va spun ca eu ma inteleg destul de bine cu soacra, nu ii inteleg modul de viata si nu am cum sa il aprob, dar asta e alta mancare de peste...
Oricum, o cunosc de 10 ani.Primul an de la casatorie am stat impreuna cu socrii si relatia dintre noi-eu si sotul meu pe de o parte si socrii mei pe de alta parte-s-a schimbat dramatic.Ne intelegeam minunat si deodata ea avea pretentia sa fac curat, sa gatesc, sa strang prin casa dupa toata lumea( eu lucram ture de 24 h)si cand veneam de la lucru, rupta de obosita, toata casa cu fundul in sus.Si eu dai si fa curat si fa mancare...Lucea toata casa...pana cand plecam iar la lucru...si cand ma intorceam, aceeasi poveste.Nu imi zicea ca trebuie sa fac treaba, dar ea nu mai facea nimic in casa de cand ne mutasem la ei.Cred ca nu facea nici inainte.Eu nu pot sa stau in murdarie...
In rest se purta minunat, imi facea diverse cadoute(care nu erau pe gustul meu,bineinteles,dar gestul conteaza),ne cumpara prajituri...In fine....Sotul meu nu ii mai suporta nici el si dupa un an am decis sa plecam.Din momentul in care ne-am mutat relatia a redevenit cea de dinainte de casatorie.Rarut si dragut!
Eu sunt multumita ca niciodata nu s-a bagat in relatia cu sotul meu, la mine in casa nu indrazneste sa comenteze, iar uneori cand mai are "scapari", adica isi mai da cu parerea, eu i-o tai scurt si baga repede coada intre picioare.
Mihaela_ce, parerea mea(din experienta proprie)e sa nu te legi la cap daca nu te doare!
Iar nurorilor care au probleme cu soacrele nu le pot spune decat ca singura solutie e sa se impuna (chiar de la inceput) in fata lor, prin orice mijloace:tupeu si obraznicie fiind cele care functioneaza la fix!
Totusi e foarte important ca sotul sa va fie alaturi, nu in tabara adversa!

si mult succes!
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Mey,fetelor,am zis eu ca am scapat de ea?
N-am scapat.
Am invatat doar s-o ignor,sa nu mai conteze ce zice si ce face si s-o ocolesc cu diplomatie.
Si am mai invatat ca familia mea e compusa doar din trei membri...eu,el si Bianca...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Mihaela_cenu fa gafa vietii tale sa o accepti sa se mute cu voi ca de aici incep toate!!!! Si eu m-am inteles bine cu ea cat am stat departe, apoi ne-am mutat vreo 6 luni cu ei si a inceput cosmarul de care nu mai scap nici acum desi s-au mutat de 2 ani la tara!!!!
Nimic din ce faceam nu era bine, nimic nu se facea asa ci cum stia ea...etc. Cand eram la casa mea venea in vizita si nu comenta pentru ca nu stia prea multe. Stand cu ea ...le vedea si stia pe toate.
Acum vine ca doar inca e casa ei asta asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Mihaela_ce, iti spun din experienta. Vrei sa ai o casa mai mare si zile zbuciumate sau o casuta mai modesta si linistita?
Sa-ti spun ce am patit eu, care am stat cu mama si bunica lui dar si cu ai mei.
La ai lui faceam curatenie generala periodic,de gatit nu gateam caci bunica lui se ocupa de asta fiind pensionara, fosta bucatareasa si ea era cu toate cheltuielile casei.
La saptamana curatenie generala iar la luna stergeam geamurile, inclusiv cele de la balcon, care nu mai fusesera sterse de ANI de zile, fara sa exagerez. Si eu eram cea "puturoasa"...pe langa faptul ca mi se spunea zilnic ce scumpa este mancarea de ajunsesem la 40 kg din cauza ca nu mai mancam decat cand venea sotul meu acasa,SEARA.
Ne-am mutat la ai mei, dupa ce m-am certat cu ele caci am vrut sa scoatem actele dupa 1 an si ceva de cand traiam impreuna si mi s-a spus ca nu m-a obligat nimeni sa stau cu cracii in sus.Si ai mei trebuiau sa vina sa-l peteasca pe sotul meu caci fata trebuie sa vina acasa la baiat sa-l ceara HAHAHA. Precizez ca toate astea le-a zis bunica sotului meu, dar soacra mea nu a zis nimic, a acceptat toate astea. Ea este de acord insa si azi ca sunt o puturoasa, caci vine la noi neanuntata de cate ori are ocazia si face inspectia la casa pe fata, sa vada "ochiul ei de soacra" cum a zis odata. Chiar fiica ei de 17 ani i-a facut observatie ca nu e frumos,de fata cu noi, dar ea nici nu s-a sinchisit. Oricum a declarat ca apartamentul in care stam e "imputit" desi ea acasa nici sa-si puna in farfurie nu e in stare, spune ca-i e foame si bunica sotului ii pune in farfurie si strange masa.
La ai mei, sotul meu era cel mai bun pana cand a trebuit sa stam acolo. Dupa ce ne-am mutat, dupa o perioada scurta, si el era un "PUTUROS" desi muncea 12 ore /zi la 50km distanta de oras, + 2 ore pe drum, si avea o munca istovitoare unde fratele meu a rezistat numai 3 luni caci veneau acasa si dormeau numai cate 5 ore pe zi apoi iar la munca,7 zile/saptamana. Sotul meu a rezistat vreo 7-8 luni. Spunea ca sunt colegi care scuipa sange dupa 5 ani de practicare a meseriei. Ca sa intelegeti ca nu era chiar asa de usor.
Concluzia, mai bine stati si intr-o cocioaba dar sa fiti numai voi cu bucuriile si necazurile voastre, caci nu mai aveti nevoie si de alte guri rele pe langa voi care nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Hop si io ..in clubul nurorilor..multumite! Soacra mea este de nota 20..unul din motive fiind faptul ca ne vedem de maxim 2 ori pe an !..plus ca e la mii de km!
Acum, lasand glumita la o parte, tipa e de treaba, nu se baga in casniciile copiilor ei (sotul meu si cumnata mea),fapt care mie mi se pare cea mai importanta "calitate" a unei soacre...si cand spun asta ma refer la comentarii la adresa casniciei copiilor ei, vizite surpriza , priviri cu subinteles, etc.

Totusi...raman la panda ...ca nu se stie niciodata cand apare dinozauru' si ma inghite de vie!!!

Pupici tuturor nurorilor, actuale sau viitoare, multumite sau nemultumite!

Mergi la inceput

Offff, ce bine ca mai sunt si soacre "bune".
Si a mea e "buna" si o iubesc direct proportional cu distanta dintre noi. Cu cat e mai departe cu atat mai tare o iubesc!!! De-asta ne-am hotarat sa emigram in Australia sau America!

Mergi la inceput