CLUBUL NURORILOR

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Am uitat cireasa de pe tort: le trage si la masea mai nou de nu mai stie nici macar ce vorbeste. cand intra in casa primul lucru pe care-l intreaba este "unde este berea mea?"

(39 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice54 spune:

la stiri sa ajunga ea! de ce sa-ti faci tu rau? stii ce? a lor sau nu, schimba broasca de la usa, sa crepe de ciuda! tu nu stii sa vomiti la comanda/ fa-te ca iti vine rau sau ceva lucruri de care ei ii este rau si poate asa te scutesti de prezenta ei. Crede-ma ca ma doare sufletul de voi, fete tinere care in loc sa aveti un sprijin ,aveti dusmani. uneori ma intreb si eu, poate la nora mea este o reactie instinctiva de autoaparare ceeace face? din pacate, nepotii mei imi lipsesc ,dar invatam sa traim cu ce avem. putere si nu uita,cu mintea si nu cu forta rezolvi mult mai multe!
te pup

Mergi la inceput

Uraaaaa, prima reduta castigata!!!! Dupa ce saptamana trecuta s-a infiintat 2 zile pe capul nostru, de am crezut ca-mi pierd mintile tot ascultand ce-o sa faca ea cu copilul EI (!!!!!) mi-am luat inima in dinti si i-am zis cateva mai dure....rezultatul? De o saptamana nici macar n-a mai dat telefon sa vada daca am nascut!!! Si mi-e asa de bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!Ce liniste si armonie!!!!
Pai, pana cand????
E copilul meu si o sa-l cresc cum cred si vreau eu si sotul meu. Nu ca acum 30 de ani, cand defapt copiii ei au fost crescuti de bunici!
Of, chiar daca m-am cam ratoit la ea, n-am nici cea mai mica remuscare si ma simt extraordinar!
Acum va trebui sa mai scap de ea si dupa ce nasc. Dar vad ca se rezolva destul de simplu. Totul e sa am curaj!
Va multumesc de sfaturi si incurajari!!!!

va pupicesc.

(41 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by corneliaa

Uraaaaa, prima reduta castigata!!!! Dupa ce saptamana trecuta s-a infiintat 2 zile pe capul nostru, de am crezut ca-mi pierd mintile tot ascultand ce-o sa faca ea cu copilul EI (!!!!!) mi-am luat inima in dinti si i-am zis cateva mai dure....rezultatul? De o saptamana nici macar n-a mai dat telefon sa vada daca am nascut!!! Si mi-e asa de bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!Ce liniste si armonie!!!!
Pai, pana cand????
E copilul meu si o sa-l cresc cum cred si vreau eu si sotul meu. Nu ca acum 30 de ani, cand defapt copiii ei au fost crescuti de bunici!
Of, chiar daca m-am cam ratoit la ea, n-am nici cea mai mica remuscare si ma simt extraordinar!
Acum va trebui sa mai scap de ea si dupa ce nasc. Dar vad ca se rezolva destul de simplu. Totul e sa am curaj!
Va multumesc de sfaturi si incurajari!!!!

va pupicesc.

(41 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Bravo ! bine ai facut ! Sa-si bage mintile in cap, mama scroafa !
La noi isi baga coada dind sfaturi la telefon de stil "de ce nu iti iei concediu de copil (3ani de zile) ca doar nu pierzi mare lucru ! Si i-am spus cam cit as pierde si n-a mai zis nimic. Brrrrr...

Nu in ultimuk rind : nastere usoara !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutari nurorilor, am venit si eu la voi in club.

Eu o am de soacra de 3 luni, dar ne stim de 3 ani. Cred ca ii poate multe pielea, dar deocamdata am doar colectia urmatoare de perle:

- de fiecare data cind trebuie sa-mi zica numele, face pauza intre 3 si 10 secunde; dupa 3+ ani, e de-a dreptul penibil
- s-a bucurat enorm ca ne-am luat apartament cu 4 camere, si m-a anuntat ca la vara isi ia concediu o saptamina si vine sa-i gatesca lu fii-su dietetic, sa mai slabeasca
- cind stateam in garsoniera la unchiul sotzului, i-a zis sotzului ca eu stau cu el ca sa economisesc banii de chirie in Bucuresti
- pina anul asta, nu mi-a zis "La Multi Ani" de ziua mea, desi a stiut dintotdeauna cind e

Voi reveni cu noi amanunte, imediat dupa urmatoarea vizita; trebuie sa-mi reimprospatez memoria, ca nu ne-am mai vazut de 3 luni, de la nunta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pot sa ma plang si io, adica sa zic ce femeie de treaba e d-na soacra`mea, ca acum mi-am amintit.
Inca eram gravida , era ziua mea, sambata dimineata in iulie (da, n-am uitat) si mi-a dat vaca trezirea la 7 dimineata, a venit in vizita ca venea de la piata, vaca, si nu mi-a zis nici macar un lamultiani ...
Giulia, are 5 luni si in aceste 5 luni i-a cumparat un Mos de plastic cu baterii, care face un zgomot infernal. Ea si socru` au impreuna vreo 8 milioane venit lunar ... nu platesc nimic pentru ca totul la ei este platit de cumnatul meu, care-i cu bun simt (eu ii zic ca-i fraier), deci ... nu ca Giulia nu are sau ca nu-i cumparam noi, dar efectiv si cu asta isi accentueaza nesimtirea.
N-o pot suferi ! Cand aud de ea imi vine sa . Sigur fie`mea nu va petrece nici macar o zi cu bunicii acestia.
Am scris aici pentru ca sotu` stie deja toate discursurile despre ce parinti exemplu are si despre ce nu vom fi noi niciodata, ca mai bine ma spanzur !

Scuzati ca v-am plictisit. Da` am o zi dinaia ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Soacra mea,la inceput,m-a iubit foarte tare.Se lauda la toata lumea cu nora ei si eu primeam cadouri cu si fara ocazie de era invidios si sotul meu uneori.
Apoi s-a schimbat.A existat o perioada cind noi nu ne-am "supus"regulilor ei.Au urmat certuri,incercari de a ne desparti si chiar si o palma...
Apoi totul s-a linistit.Ea se poarta frumos iar eu sint precauta.Nu stiu daca e real sau e doar ipocrita.asta pentru ca Adi,sotul meu imi ia intotdeauna apararea si ii spune ca nu mai trece pe la ea si nici nu o mai suna daca nu-i convine viata noastra.
Poate ca e sincera dar eu nu pot uita anul in care m_a jignit cit a putut(curva,nesimtita...)si nici ca inainte de nunta i-a spus mamei mele "de ce-or mai face nunta,ca oricum se vor despartii si isi chieltuie Adi(sotul meu)banii degeaba.
Am nascut de o luna si fetita noastra e viata ei(cam prea mult cred eu).I-a luat foarte multe hainute,m-a ajutat sa ii fac baita,suna zilnic sa vada ce face...
Cred ca ii pare rau ca eu sint mama fetitei si cred ca ea inac mai spera ca o sa ne despartim.
Dar "pe fata" e cea mai draguta si cea mai buna din lume...
Cum preferati soacra? Ca a mea?

Violeta mamica de printesa Cristiana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice54 spune:

cornelia, bravo! vezi ca se poate? cu timpul va intelege si daca nu vrea sa va piarda va da inapoi!
sarmanelor, cred ca va este greu,dar nu uitati ca lupta asta tot voi o cistigati, pentru ca sotul de obicei cu voi tine si asta va da in mina o arma de care se pare ca nu sinteti constiente. de ce nu actionati pe directia asta?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Cornelia ai grijas de bb din burtica, nu o lasa pe mama socra sa iti faca viata amara... dar nu e prea mult sa ai trei servicii? sper sa nu ma consideri bagareata, eu nu am bb, dar mi se pare mult prea solicitant pt o viitoare mamica...

Mergi la inceput

Dragele mele,

va multumesc pentru sfaturi si sustinere. Asa cum v-am spus de 8 zile (le-am numarat, hahaha!) soacra-mea n-a mai dat nici un semn de viata dupa ce m-am infipt in ea, iar aseara am aflat ca s-a cazatla cealata nora vreo 3 zile. Mi-e asa de bine de nu pot sa va explic...Am eu asa un mic sentiment de vinovatie, dar, e prea dulce linistea ca sa nu o pretuiesc. Nici macar telefon sa vada daca am nascut n-a mai dat. Ea care suna si de 2 ori pe zi. Si nu mai pot eu...
Porumbita, e mult intr-adevar, dar... daca ajutor n-avem de la nimeni (eu nu mai am parinti)trebuie cumva sa ne facem si noi un rost. Asa ca...tragem tare amandoi cat putem. Acum sunt acasa, dar am lucrat pana in luma a opta cand am batut tot judetul Valcea cu masina (cam 600 km zilnic) pentru evaluarea unor institurii. Se cruceau toti cand ma vedeau! Asta e...acum m-am potolit. macar vreo 6 luni pana pot sa gasesc femeie la bebe ca pe soacra-mea tot n-o las sa-l creasca ea cum vrea!
Alice, iti multumesc in mod personal pentru ca ti-am spus, venind de la o soacra, sfaturile si incurajarile tale mi-au dat cel mai mult curaj, demonstrandu-mi ca nu sunt chiar atat de nebuna cum credeam la un moment dat.

Luni ma internez in spital sa-mi declanseze nasterea, caci deja am depasit termenul cu 5 zile. daca o sa lipsesc un timp de-aici sa nu ma puneti absenta, ma intorc!!! Si sunt convinsa ca o sa am ce povesti. Pana atunci, va pup , va urez cat mai putine intalniri de gradul 3 cu mutantele, si sa aveti grija de voi!!!!

(41 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput