Telenovele...
Raspunsuri - Pagina 3
Clover spune:
Pai o fi ciocolata cu piper puerila, dar in contextul in care eu nu ma mai uit la telenovele de un an deloc, e mare lucru ca m-a prins. Ma deconecteaza foarte tare, tocmai prin lumea pe care o prezinta. Si peisajele sunt superbe.
Uite ca habar n-am daca am mai raspuns la subiectul asta
Anyway, eu acuma pricep ceva in spaniola(pp ca vocabularul de baza) da bun si ala. Ascult un cantec si pricep ce zice, mare lucru. Asa ca sa ma scuteasac cine are mofturi. E adevarat ca nu tb sa exagerezi si sa stai toata ziua cu nasul in ele, dar zau asa barbatii care se uita la stiri sunt mai culti decat femeile care se uita la telenovele? Mie stirile imi dau impresia ca ma prostesc.
danyboy spune:
sorry, dar mie nu-mi plac deloc telenovelele...si ca sa fiu foarte sincera pana la capat, trebuie sa recunosc ca am urmarit una sau doua telenovele care o aveau in rolul principal pe THALIA care imi placea f f f mult pe vremea aceea. acum chiar daca as vrea sa ma uit nu am timp s-o fac ...
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by LindaG
Si multumesc postului acasa ca asa am reusit sa invat spaniola si pot purta o conversatie.
LindaG
La fel;
Si acum urmaresc pe programul TLN (Telelatino) o telenovela, se numeste "Sonar no cuesta nada". Si mai urmaream una, dar s-a terminat, se numea "Contra el viento y marea". Sa fiu sincera, abia astept sa se termine si asta, si nu ma mai uit, ca la vara plec in tara, in vizita, vreo 3 saptamani si o sa pierd...
Aici eu am inceput sa urmaresc telenovelele ptr. ca sotul meu ma tot batea la cap ca o sa uit spaniola (cu sotul vb. engleza doar si mai cateva cuvintele in RO)... asa ca! Deh, ce nu fac eu ptr. sotiorul meu! Ma si sacrific la telenovele.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
olim spune:
Eu urasc telenovelele, dar nu am nimic cu persoanele carora le plac.Eu am vazut la inceput cateva si cum am vazut ca toate sunt la fel si ca toate se termina cu bine, nu pot nici sa aud de ele, cat despre manele nici atat.
Eu cred ca sunt filme de duzina, ce sa mai vorbim de telenovelele romanesti.Cat am stat acasa am avut parte sa vad cateva, dar erau de-a dreptul groaznice, cat despre actorii, unii lasa de dorit, dar de fapt nici nu sunt actori multi dintre ei.Nu consider actor o persoana care are Teatru facut sau alta faculta, caci nici JULIA ROBERTS nu are si joaca foarte bine, dar pentru un im`plant de silicoane si ca ai fost amanta cuiva, nu inseamna ca ai si talent ca actor.Dar cum in ziua de azi toata lumea stie sa faca orice, nu mai e de mirare ca nu mai auzim de actorii nostrii adevarati, ci de siliconatele de azi.
Nu vreau sa aruncati cu rosii si nici sa ziceti ca sunt rea, dar sunt atatea actrite tinere cu talent si nu au loc de aceste tate care sunt pe toate televiziunile si toate revistele de scandal, care nu stiu nici cine a fost EMINESCU.
Scuze pentru aceasta dezlantuire, si primesc toate rosiile.
brendamitran spune:
Astea intra la arte?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Astea intra la arte?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Da' Andreea Marin intra la Arte?
impreuna spune:
Nu sunteti singurele, uitati aici clubul telenovelistelor
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
libelula spune:
Diferenta dintre telenovele si soap opera este urmatoarea:
- in ceea ce priveste telenovelele, poti banui dupa primele cateva episoade cum se va termina. de obicei, sunt aplicate cateva stereotipuri, dintre care amintesc motivul Cenusaresei (fata saraca, dar cu certe calitati, iubita de catre un tanar influent etc.). mai sunt inca doua-trei, dar nu imi mai vin in minte
- in soap opera deznodamantul nu este evident, cuplurile se fac si se desfac, filmul poate continua la nesfarsit - vezi Beverly Hills, Tanar si nelinistit etc.
eu asa am invatat la scoala