Jocuri cu carte(8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Auleoooo...io iar is in ceata cu hintul asta!!! Carte psihedelica...nu ma duce mintea decit la vreun Aldous Huxley...da' tu zici ca e mai usor de-atit!!!

de care politist vorbesti tu in cartea lui Bórges, ca io nu mai tiu minte!! Individul pe care l-a ucis, nu l-a luat din cartea de telefon, dupa nume??? Si cu sfirsitul, io tin minte ca e condamnat la spinzuratoare, iar prezentul lui e deja trecut, scris in cartea lu' inaintasu', si poate avea mai multe variante!!! Am ametit de tat!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Daca e "Un veac de singuratate" iti freo doua, gindacel!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Auleoooo...io iar is in ceata cu hintul asta!!! Carte psihedelica...nu ma duce mintea decit la vreun Aldous Huxley...da' tu zici ca e mai usor de-atit!!!

de care politist vorbesti tu in cartea lui Bórges, ca io nu mai tiu minte!! Individul pe care l-a ucis, nu l-a luat din cartea de telefon, dupa nume??? Si cu sfirsitul, io tin minte ca e condamnat la spinzuratoare, iar prezentul lui e deja trecut, scris in cartea lu' inaintasu', si poate avea mai multe variante!!! Am ametit de tat!!

pozulici

nu ie huxley

iar despre borges e incurcate rau potecile-alea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Daca e "Un veac de singuratate" iti freo doua, gindacel!!!

pozulici

nuuuuuuuuuuuuuu

ps: am scapat!

Mergi la inceput

www.lyricsdir.com/d/the-doors/the-end.php" target="_blank">clue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

nu m-am putut abtine....

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)

Mergi la inceput

ultimul clue:
ghicitoarea este: www.um.es/efmudi/EFI/Bebe.jpg" target="_blank">1 plus www.guerilla-films.com/silentgrace/images/man_walking.jpg" target="_blank">2 plus www.rit.edu/~jpm3834/blind-man-shadow-big.jpg" target="_blank">3

Mergi la inceput

mey ma enervati de nu se poate!

... pai daca nu s-a facut nici un film cu brad pitt in rolu pp dupe cartea asta, slabe sanse sa stiti si voi

e o poveste lacrimogena si telenovelistica ce mai vreti? titlul?

puneti voi intrebari la ghicitoarea mea daca altfel nu mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, hai sa facem un efort de echipa si sa punem intrebari pentru binele tuturor.
Eu prima: autorul e roman?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Fetelor, hai sa facem un efort de echipa si sa punem intrebari pentru binele tuturor.
Eu prima: autorul e roman?

ahhhhhhhhhh credeam c-ai venit cu raspunsul

intr-un fel v-am raspuns despre natia autorului si datarea cartii prin aluzia de mai sus cu actoru americanu
(vedeti ca aluzia e cu dublu sens!;)

mey, eu voiam sa ma fac politist criminalist, asa ca-mi plac mistere de mor, nu va pot da mura-n gura ca-s zgarcita foc... btw, v-am zis care e de fapt specializarea mea?

Mergi la inceput