Jocul cu filmele(partea a 13-a)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by lilanda

aloooo Nu va suparati pe mine, dar am dat si eu un raspuns la filmul asta!!!

pozulici

pai ai ghicit, ti s-a spus deja! eu, una, te asteptam pe tine sa propui urmatoarea ghicitoare :))

Gandacelu, btw de Bufnila: n-am zis ca nu le am cu literatura, ci ca nu ma pricep la filme SF

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Irimell
Dar daca puneam filmul "Lady Snowblood", statea jocul in loc?

acia... tre sa recunosc ca... din partea mea... mda...
ce film e, m-ai facut curioasa?

lilanda, nu stiu, baga hintu cu freud, pls!

cre ca ma intorc la travolta meu! puuuuuuuuuuuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Gandacelule, 'Lady Snowblood' e un film dupa care s-a inspirat Tarantino pentru Kill Bill...de fapt cam din toata seria filmelor lui Meiko Kaji...o actrita si cintareata japoneza...Iar dintre cintecele ei gasesti in coloana sonora si de la Kill Bill1 si de la Kill Bill2.

Mie imi place la nebunie tipa, iar cintecele ma topesc...

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Gandacelule, 'Lady Snowblood' e un film dupa care s-a inspirat Tarantino pentru Kill Bill...de fapt cam din toata seria filmelor lui Meiko Kaji...o actrita si cintareata japoneza...Iar dintre cintecele ei gasesti in coloana sonora si de la Kill Bill1 si de la Kill Bill2.

Mie imi place la nebunie tipa, iar cintecele ma topesc...

vreau vreau vreau vreau!

da-mi si mie, ca sunt si poftesc!

muzica din kill bill e............. my baby... he shoot me in the head... uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

In filmul pe care l-am propus e vorba despre un agent PR cu un singur client, client care ii conditioneaza prezenta la o serata de binefacre de rezolvarea unei probleme personale. Problema asta personala e o starleta care se drogheaza si care stie cam multe secrete despre personaje influente!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Gandacel, baga antenele pe aici si vezi ca poti si asculta melodiile... www.meiko-kaji.com

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Gandacelu, vezi ca filmul era cu dedicatie pentru tine!

quote:
quote:
Gindacelu, iote pun acuma pentru tine un film nesiropos, da' deloc, si daca nu-l ghicesti, tu sau altcineva, dupa aia pun Troy si-l dau la hint pe Freud!!!

Viata ta presupune sa cunosti cit mai multa lume...dar ce te faci cind constati ca stii prea multa lume. C-asa-i in PR!!

pozulici

In filmul pe care l-am propus e vorba despre un agent PR cu un singur client, client care ii conditioneaza prezenta la o serata de binefacre de rezolvarea unei probleme personale. Problema asta personala e o starleta care se drogheaza si care stie cam multe secrete despre personaje influente!!!

pozulici

Lilanda, da cu ceilalti siroposhi ce-aia avut ca io nu stiu filmu'....:(

Cristina & Sandica

floricica cu pozici

Mergi la inceput

ticka, filmul e pentru toata lumea, in mod special nesiropul e pentru gindacelu

pozulici

Mergi la inceput

Actorul principal, care a interpretat excelent un orb intr-un film mai vechi, joaca acum, la fel bine, rolul unei personae epuizate psihic si fizic!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

"People I know" cu Al Pacino?

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput