Jocul cu filmele(partea a 13-a)
Raspunsuri - Pagina 11
ticka spune:
gandacelu, da faza cu constiinta.
-cu cine vorbesc, esti constiinta mea? :)
hehehehe, Te iei de Disney cu Shrek, tz tz tz! Finding Nemo e facut de Pixar si Disney, or Shrec e facut de altii, nu e Disney! :P Nici eu n-am ramas incantata de Shrek, or Monsters INC de Pixar mi-a placut.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by conchita
Gandi, estera floricele, mama draga, nu capatani de varza :)
hai hai ca te-am iertat, gata!
dar tu varza, sau n-am inteles eu bine?!
ticka spune:
Hei, concentrati-va asupra filmului, ca ccc cam uitarati de el!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
Irimell spune:
Maaaaaaamaaaa....ce de mesaje...
Lilandush jucaush, e Serendipity! Iar ai ghicit!
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by liris
nu-i film despre euthanasie as zice,ci mai degraba unul din filmele astea apocaliptice in care omenirea nu mai are resurse si traieste cum poate.
domne, tu tot timpu vii si ma contrazici pe mine!
normal ca nu e DESPRE euthanasie (ci SI CU), dar dadusem si io cateva cuvinte-cheie ca sa-l gaseasca fata pe gugal ca io nu l-am gasit
quote:
hai mey ca vreau si eu sa ghicesc odata, ca am o idee de film ... sta mita-n-coada.
pai atunci mai bine nu ghici hihihi
ba io vreau sa ghicesc! ca si eu am o idee... da vaz ca astia ma saboteaza p-aici, pun filme d-astea siropoase la care nu ma uit
unde esti tu, tarkovski?!
TICKA, AIA CU CONSTIINTA E MORTALA e cel mai reusit personaj, zau, restul sunt niste scarbosi care se dau rotunzi pe acolo... dory e cea mai naturala!
monsters n-am vazut... dar ideologie e nu la greu, ca e NUMAI, deci nu putem sa zicem daca e mult-putin cand e full of that bietii copii;( ce frumoasa e alba ca zapada...
ticka spune:
Irimell, mesajele erau un fel de a spune ca nu stim ce film e....cred :)
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
ticka spune:
Gandacelu lumea vine cu filme optimiste, da tu vrei Tarkovsky, nu vezi ce vreme e afara? :))
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
gandacelu spune:
ticka: io oricum acuma sunt in pauza de la pulp fiction... mey travolta asta e dementa curata, imi dau lacrimile cand il vad dansand... e nenorocire, ce mai! le are prea bine... pericol social... cred ca las filmul pe hard hihihi sa-l revad cand ploua afara!
conchita spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
dar dadusem si io cateva cuvinte-cheie ca sa-l gaseasca fata pe gugal ca io nu l-am gasit
daca te referi la mine cu "fata", m-am scos.:)) ce sa caut pe google cand va am pe voi aici si raspundeti imediat la orice intrebare? oricum, n-am nici o dorinta sa vaz hrana verde, iti zicei ca nu le am cu SF-ul, cum nu le ai tu cu shrekurili :)
--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)
liris spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by liris
nu-i film despre euthanasie as zice,ci mai degraba unul din filmele astea apocaliptice in care omenirea nu mai are resurse si traieste cum poate.
domne, tu tot timpu vii si ma contrazici pe mine!
normal ca nu e DESPRE euthanasie (ci SI CU), dar dadusem si io cateva cuvinte-cheie ca sa-l gaseasca fata pe gugal ca io nu l-am gasit
ia reciteste mey ce-ai scris mai intii!
si nu vad de ce nu te-as contrazice. daca am de ce o fac cu placere.