Jocul cu filmele(partea a 13-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33266" target="_blank">jocul cu filmele(partea a 12-a)
quote:
Originally posted by lilanda
Daaa...n-ar fi rau Probabil ca tot se vor repeta niste filme, numai sa nu fie prea des!!!
Capul unei retele de escroci concepe un plan prin care sa faca rost de bani, sa-l infunde pe King-rivalul sau fara stil- si sa razbune moartea unui prieten, fost "om de paie" in retea. Porumbelul e "piaza rea" in filmul asta!!!
pozulici
quote:
Originally posted by lilanda
Planul n-ar putea functiona fara ajutorul unei hoate de buzunare, primita cu rezerve in retea, si al unui agent special guvernamental cu nume de...gaz!!! Si asta film nout, cu multe nume mari in distributie ...si cu muzica de final de nota 20 (Codlplay!!!)
pozulici
Raspunsuri
lilanda spune:
Auleooo, am blocaj jocul. Era vorba de "Confidence" cu Edward Burns, Rachel Weisz, Dustin Hoffman si Andy Garcia. Merita vazut filmul pentru ca e..istet :-)
Altul:
Toata lumea ii iubeste si ii doreste. Un singur om, insa, nu crede ca unii dintre ei respecta cele trei legi de capatii.
pozulici
gandacelu spune:
n-am inteles nimic din ghicitoare, mai pe romaneste, ca la daneza, cu noi e mai greu!
lilanda spune:
gindacel io zic ca e destul de clar si pe romaneste pentru cei care au vazut filmul.
Adica ei sint niste... ei care au trei legi de capatii. Stii tu cum, omul este Om daca respecta "Decalogul", asa si ei sint ei fiindca respecta cele trei legi setate in "mintea" lor. Un singur individ suspecteaza ca unii dintre "ei" mai au setat si altceva!!
Heee...eclar acu'???
pozulici
gandacelu spune:
uite acuma ma pregateam sa vad si eu filmul asta! serios!
dar am citit cartea... trebuia sa-mi dau seama!
buli spune:
cad capete ... pe muzica frumoasa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124