sfaturi practice casuta gandaceasca (3)
Raspunsuri - Pagina 9
arboria spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
iubita, sunt totoricat va straduiti voi sa ma luminati!
am gugalit dupa la niche si... nimic!
ma perpelesc de curiozitate... nu ma lasa sa ard de tot!
poezia e aici, citita chiar de poetesa http://www.swarthmore.edu/Humanities/clicnet/litterature/moderne/perez/chat.html
niche = anagrama de la chien si totodata si casuta lui
Julia
gandacelu spune:
arboria, mi-ai facut-o!!!
deja meditez c-am imbatranit... i used to be a chat!
mai mai... mai oricum m-ai pus pe-o panta buna!
si NORMAL ca nu va fi "la niche"!
arboria spune:
quote:
si NORMAL ca nu va fi "la niche"!
Bineinteles ca nu va fi
Ce, io mi-as numi casa "cotet"?
Oricum, tine-ne la curent (nu la 220) cu cercetarile. Sigur vei gasi un nume pe care nu-l va uita nimeni
Julia
gandacelu spune:
arboria
ideea pe care ziceam ca mi-ai dat-o este ca numele sa fie un joc de cuvinte.... si, mai ales, legat de ceva drag mie, ceva care sa-mi trezeasca amintiri dulci si blande...
nu stiu, simt ca m-ai inspirat!
si as mai vrea sa se lege si de forum... pentru ca p-aici am inceput s-o "construiesc" intai...
simt ca... mmmmmmmmmmmm vineeeeeee vineeeeeeeeeeee
orchid spune:
Hi again,
Am promis ca pun poze cu gradina mea tropicala si orhideele. Cand sa scanez fotgrafiile constat ca scannerul nu merge.
Intreb in stanga si-n dreapta dar faptasul nu vrea sa recunoasca
Am facut un search rapid pe net si am gasit ceva asemanator cu ce am eu. Includ linkul http://www.mycymbidiums.com/
gandacelu spune:
o intrebare pentru voi:
la inceput eram ferm convinsa sa nu-mi fac casuta cu semineu... nu stiu de ce, poate eram oripilata de ce vazusem prin revistele romanesti... adica de o asa inadecvare penibila incat... imi facea rau fizic sa mai deschis o revista si sa vad un semineu lustruit, de marmura, cu lumanari in suporturi de fier forjat si cu cateva lemne decorative
de o vreme ma tot plimb prin casele lui wright si m-am indragostit de seminee... evident, alt gen de seminee d-alea murdare, arse, mirosind a povesti si a dulceturi... din caramida, cu sticla intre caramizi... ceva simplu si cald;) casazicasa;))
si mi-am dat seama, nu stiu cum, cat e de importanta o vatra dintr-asta la casa omului... si cat de spalati pe creier suntem de apartamentele de bloc, in care totul trebuie sa fie aliniat, ca si mintile noastre
mai pe scurt: mi-as face un semineu, ce ziceti?
cei care aveti casa, aveti semineu? cum e? e "misto" sa ai asa ceva? e greu, e util, e... cum e, adica?
si cam cat ar costa??
merci fain!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by dpintilie
Asta cam cum ar fi?
http://www.seminee.ro/foto/139_PRIEURE.jpg
,Dana si Andrei(12 dec 2003)
Andrei
nu-i rau deloc
uite si ceva wright, desi nu cel mai reprezentativ, dar ceva ce am gasit in fuga: mayer may house
intre caramizi e sticla
....................
revin: inca un semineu cel putin interesant tot designed by wright, gasiti aici daca mergeti la The John Pew House
cine are timp sau e interesat de case extrem de ieftine din lemn + caramida, poate citi toata pagina... va fi uimit sa vada ce preturi infime pentru niste case sublime
daca vrea cineva detalii, eu am o gramada de info stranse...
Sabina spune:
uitati-va si aici.Si spuneti-mi si mie...ce facem cu chestia asta??? ca impozitu o sa ne bage la datorii.O sa ne manance mostenirea pe noi. castelul nostru
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
arboria spune:
Bital, ia uite ce casa www.houseplansplus.com/plans/details/HPP_plan_124.html" target="_blank"> aici
Are si plan, iar la first floor ai si semineu (ala din casa J.Pew chiar e fain si ar merge aici).
Cand oi face si io casa (curand), sigur pun si lemn si piatra.
pentru subectu' asta, ca am aflat multe lucururi frumoase/utile
Julia