sfaturi practice casuta gandaceasca (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

pana vine orchid cu pozele, ca sa nu va plictisiti, va invit sa va rasfatati putin prin casutele lui lloyd wright... am gasit un site extrem de detaliat www.peterbeers.net/interests/flw_rt/flw_roadtrip.htm" target="_blank">aici in care puteti vizita in toate ungherele cateva casute...

eu m-am plimbat in doua pana acuma si chiar vreu sa vi le dau exemplu de case "nelucioase" (apropo de discutia de la provocari decorative) si care exprima pentru mine acele spatii intime, locuibile, confortul care nu exclude arta...

coltisoarele mele intunecoase de cuibarit cu cana de cafea langa mine si cu o carte mirosind a... ieri

recomand "calatoria" si amatorilor de feng shui

www.peterbeers.net/interests/flw_rt/Wisconsin/schwartz_house/schwartz_house.htm" target="_blank">schwartz house

www.peterbeers.net/interests/flw_rt/Ohio/Penfield/Penfield.htm" target="_blank">penfield house

ei?!

ps: tot nu am gasit nume, sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Meteora ?!

Mergi la inceput

vlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Piatra naturala are ? Are !
Coltisoare intunecate are ? Are !
Siropos e ? Nu e !
Deci, sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit eu !

vlad

Mergi la inceput

da... dar muntele??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

gandacelu, de ce nu te gandesti la un nume romanesc pt casa, dapa cate am inteles iti place arhitectura romaneasca traditionala asa ca merge un nume romanesc, depinde de zona in care esti, si de ce iti place, sau ceva care sa te reprezinte pe tine si familia ta , un nume din trecut , stabunici , bunicii etc
e doar o idee

eu asa as face si mie imi plac tare mult casutele romanesti

Mergi la inceput

pai asta fac! ma gandesc si ma tot gandesc dar efectiv nu-mi trece nimic prin cap!

veniti cu sugestii, va rog! nu suntem din vreo zona... mai nu am nici o idee! in afara de "casuta gandaceasca" care suna putin... straniu, dar asta e!

daca o sa-i ramana asa numele?!

dupa cum se vede, nici cand mi-am ales nick-ul n-am avut mai multa inspiratie... acuma trag ponoasele, deh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

daca iti place poti sa-i pui numele tau de familie, al tau sau al sotului care suna mai interesant, alta sugestie poti sa-i pui numele unei localitati (romanesti) asejare;varf de munte, sant atate denumiri, ei cartea de geografie si gasesti unul care iti place, poti sa-l modifici putin, ex, omu, baraolt, neagoiu, dac, oltenita, numele unui rau ceva , poti sa gasesti mai multe nume si pe urma faci o selectie cu sotul tau, bafta!
eu ti-am dat sursele de unde te poti inspira, oo sau numele copilului tau, vezi tu.
BellaDonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Gandacelu,
n-ai gasit inca nume?
vrei un nume serios, unu' glumet ca tine, unu' care sa placa tuturor alor tai sau numai tie? da mai multe amanunte!
de cateva zile ma gandesc la asta si, avand asa o titulatura, asa o pregatire, asa niste preferinte si asa un simt al umorului ca ale tale, io i-as fi spus "LA NICHE" (stii poezioara aceea a lui Domi Perez? )

Julia

Mergi la inceput

iubita, sunt totoricat va straduiti voi sa ma luminati!

am gugalit dupa la niche si... nimic!

ma perpelesc de curiozitate... nu ma lasa sa ard de tot!

Mergi la inceput