sfaturi practice casuta gandaceasca (3)
Raspunsuri - Pagina 6
gandacelu spune:
da, pe mine ma intereseaza ardezia... (granitul cum arata?!)
ma intereseaza si niste preturi, poate stii...
merci!
ps: macar preturi orientative (adica e (mult) mai scumpa decat gresia sau nu?!)
Ortansa spune:
ok,dar preturi,firme alea-alea pe pm.ok?nu dati cu losii:-)))))
~flying without wings~
gandacelu spune:
ai ma gargaunule, pai... preturile ce are? e reclama sau ce?
scade vanzarea la gresie?
poate le vin idei si altora sa aplice metode mai putin obisnuite de placare a bucatariei si baii...
eu cu siguranata nu pun gresie... stai sa vaz si cat costa ardezia asta...
ps: desi, daca construiesc direct pe www.ce.memphis.edu/1101/interesting_stuff/fallingwaters.jpg" target="_blank">stanca am scapat de muuuuuuulte probleme!
Ortansa spune:
a,daca-s doar preturi orientative:-) rulez da' sa nu fie alaturea si firma producatoare/unic-importatoare/distribuitoare:-D
parerea mea:-)
~flying without wings~
vlada spune:
Tre sa ma interesez la domnu' sot, asa ca abia spre seara pot reveni cu un raspuns...nume de firme oricum n-am habar, asa ca ...
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
gandacelu spune:
tomnai am aflat din surse neoficiale si pe sub mana cum ca e scumpa domne ardezia asta
cenzurat cenzurat cenzurat pe motive de limbaj nu pe motive de reclama by ortansa
alte materiale ieftine si naturale stie cineva?
deja am inceput sa ma gandesc la piatra de rau...
acuma, serios: am vazut o baie japoneza cu pardoseala din piatra de rau si lemn lacuite ambele... mey stiti cum putea sa arate?
nu stiu... ce ziceti?...
vlada spune:
Uite ce-am gasit despre ardezie :
Ardezia este o piatra sistoasa care rezista foarte bine la elementele naturii. De fapt, ea nu este poroasa si deci nu este sensibila la ger, inalterabila la agentii atmosferici (acizii din fum, sare marina etc.) si necombustibila. De forme diferite în functie de tarile si traditiile regionale, etanseitatea este obtinuta o data cu aplicarea placilor una peste alta. De culoare rosie, albastra, verde, gri sau neagra, în functie de zacaminte, este întâlnita în special în tara Loarei, în Bretania, în Ardeni si în regiunea pariziana unde este o alternativa cu zinc, deoarece aceasta se poate aplica pe acoperisuri cu panta mare, chiar verticale.
Astazi, pe cea mai mare parte a caselor noi contemporane, se instaleaza o ardezie de 2,7 mm grosime. Ardezia clasica este mai groasa, de la 2.8 mm la 4,5 mm, chiar pâna la 9 mm. Ardezia franceza de calitate nu a rezistat bine la concurenta ardeziilor venite din strainatate, mai ales din Spania si apoi din Canada. Aceste ardezii, mai putin scumpe, sunt si de o calitate mai putin buna si nu ofera caracterul ardeziei de Anjou. De fapt, ardeziile spaniole se oxideaza si nu vor tine mai mult de 70 de ani, pe când o ardezie de Angers bine aplicata cu cârlig ar tine 100 de ani si mai mult, o ardezie aplicata cu cui putând rezista 150 si chiar 200 de ani.
Si o poza - http://www.badorgood.com/detail.php?id=25831
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
cenzurat cenzurat cenzurat pe motive de limbaj nu pe motive de reclama by ortansa
adeca???
(vazui fetishoara cu inimi in ochi deci tre sa fie o gluma da' ori m-am trezit cu fata la cearsaf or' nu mai am io simtul umorului,or nu-mi mai pica fisa...or'.....:-)???
ashadar:de care limbaj e vb-n propozitiune?:-)da-mi un pont ca-s grea de cap:-)
~flying without wings~
gandacelu spune:
ortnasa mai mai... eram si io nacajita ca aveam impresia (scuzati cultura-mi generala) ca ardezia e ceva mai ieftin (acum vazui de la vlada ca e material de import, cam ca marmura adeca, deh!) si visam o baie in ardezie... si visul meu fusese spulberat si atunci mi-a venit sa zic fro doua dar a venit d-na ortansa cenzuratoarea si mi-a cenzurat vorbele necontrolate, neconforme cu lbjul decent al forumului... ca tot era ea pusa pe cenzura mai devreme
cam asa!
te-ai suparat?!
vlada, merci, dar categoric singurul material natural pe care mi-l pot permite de pavare a baii este in acest moment piatra de rau... ca e gratis hahahaha
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
vlada, merci, dar categoric singurul material natural pe care mi-l pot permite de pavare a baii este in acest moment piatra de rau... ca e gratis hahahaha
Chiar, e gratis ?
Nu spune prea tare, ca aud deja guvernantii si pun accize si taxe pe ea, iar daca nu poti plati, o sa o sigileze precum cazanele de tuica din Maramu’
Tulai Doamne, de unde om lua palinca amu ???
Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT