sfaturi practice casuta gandaceasca (3)
Raspunsuri - Pagina 2
ana-oana spune:
Tana,
iti raspund eu partial la intrebare : in 2-3 ani Bucurestiul se va intinde spre nord cu inca 10-15 km. asa ca se vor construi gradinite, scoli si ce mai avem noi nevoie pt bebushi si mai la nord. din pacate, sudul buc. nu va cunoaste aceeasi dezv.
si eu mi-am pus aceeasi problema, toti prietenii carora le-am spus ca ne facem casa in afara buc. ne-au intrebat acelasi lucru. eram in dubiu pana am aflat lucrurile astea, asa ca acum nu mai imi fac griji. plus ca gradi particulare (care au bus-uri pt copii) isi extind aria de acoperire (se adapteaza la piata, deh)
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
the foundation was built on the sandstone that was already there.
beton!
ticka spune:
gandacelu, da sa stii ca din oferita tot o sa beau! . Pun si eu un umar de ajutor, daca ma lasati...., da-mi trebuie oleaca de timp pentru acomodare si sa vedeti dupa isprava dupa isprava!
Re: Ortansa
quote:
stai linistita:
1.cainii care latra nu musca:-)
Io stiu, da oare cainele stie si el? si ma cumintzesc!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
tata lu Toma spune:
" Tana,
iti raspund eu partial la intrebare : in 2-3 ani Bucurestiul se va intinde spre nord cu inca 10-15 km. asa ca se vor construi gradinite, scoli si ce mai avem noi nevoie pt bebushi si mai la nord. din pacate, sudul buc. nu va cunoaste aceeasi dezv.
si eu mi-am pus aceeasi problema, toti prietenii carora le-am spus ca ne facem casa in afara buc. ne-au intrebat acelasi lucru. eram in dubiu pana am aflat lucrurile astea, asa ca acum nu mai imi fac griji. plus ca gradi particulare (care au bus-uri pt copii) isi extind aria de acoperire (se adapteaza la piata, deh)"
Gradinite si scoli exista deja in zona din nordul orasului. Problema cea mare este pretul lor care este de aproximativ ... 400 ioroi
unu' care-si duce si-si aduce zilnic copilu' la si de la oras
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Tanaion
Tu cum te-ai gandit sa rezolvi problema sau crezi ca pana-ti vei da fetita sau baietelul la gradi subiectul acesta va convinge multi parinti sa-si faca o casuta in afara orasului, incat sa facem o gradi la 30 km de Bucuresti.
Tana
draga mea!
am mai discutat exact aceleasi probleme in partea 1...
sincer, am privilegiul sa detin terenul langa parintii mei, intr-un orasel cu o gradinita si o scoala (generala) f bune, pe care le-am absolvit si eu si multi copii care au ajuns "departe" apoi (nu ca mine;P)...
asadar, copiii vor merge la acea scoala si gradinita, si va avea grija de ei mama...
daca ti se pare simplu, sa stii ca noi ne-am hotarat destul de greu, in ciuda oportunitatilor, sa ne mutam totusi acolo...
insa am cantarit avantajele si dezavantajele si am ajuns la concluzia ca aerul curat si spatiul de joaca fac mai mult decat toate celelalte...
ca incurajare iti spun ca intotdeauna exista o solutie (dar si compromisuri...)
multa bafta!
ana-oana spune:
tata lu toma, gradi particulare erau la plus... si alea. o sa se construiasca de stat, la fel ca alea la care il duci matale pe Toma. ca si io tot una de stat caut prin nord, ca 400 de euroi pot sa-i cheltui mult mai bine pt bebusha. (si imi mai ramane si mie ceva...)
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
tata lu Toma spune:
Sunt convins ca in cele din urma vor aparea si gradinitele si scolile de stat dar sunt la fel de convins ca pentru Toma va fi prea tarziu.
Mai intai trebuie construite drumurile. Dupa aceea trebuie iluminate. Mai apoi trebuie sa apara autobuze pe drumurile alea ...
Si uite asa o sa-mi duc eu nepotii la gradinita respectiva
bunicu' lu' copilu' lu' Toma
ticka spune:
eh, uite eu inca nu am o casutza, , dar....aveti cumva niste idei ceva referitoare la florile si plantele de apartament. Ca eu am cam multe si acum ca vine iarna tre sa le mut din balcon in casa si tre sa le fac niste ceva pe care sa le pun ( peste vara nushtiu cum dar sau cam inmultit - progresie geometrica!!!!). ma help-uitzi si pe mine? ca e valabil si pentru casutza, nu?
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
tata lu Toma spune:
Precis nu o sa vrea dar asta e alta poveste !
Va propun sa ne scoatem bocancii din casutza gandaceasca pentru ca oricum la ea problema asta e rezolvata.
Din cate stiu eu metropola ei are chiar si liceu.
......................................................................
Sefa, daca ne-am lamurit ca sandstonele cade, ce zici da un chirpici ceva ca doar tre' sa ramanem organici ?
Sau poate o casuta de turta dulce ca zahar si faina o sa ai din belsug !
hansel, gretel & co