sfaturi practice casuta gandaceasca (3)
Raspunsuri - Pagina 13
ocebine spune:
Gandacelu am promis ca voi face ceva poze la mine. Nu am reusit decit citeva in camera copiilor, la mine in dormitor si in office (scuzati deranjul).
Casuta mea Interior
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (4)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
ciuf spune:
Gandacelu, uite pozele cu gradina interioara. Sunt in albumul "decoratiuni de iarna".
Sarbatori fericite!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by orchid
Buna little beetle,
Am reusit sa pun cateva poze in album. Intre timp s-au trecut orhideele si nu mai este asa multa culoare in gradina, dar tot este relaxant sa gatesc sau citesc si sa arunc un ochi in gradina.
Pozele sunt in albumul principal. Gradina nu este terminata inca - va veni vacanta de vara in 2 sapt si atunci o voi pune la punct.
hei! ce poze superfaine!!! (acum am priceput io ca sunt in "albumul" de forum, nu in linkul postat - care, recunosc, m-a cam derutat)
de fapt, nu pozele is faine, ci ce se vede acolo... sa plang, nu alta!
imi fac si eu!!! gata! numai ca nu vor fi orhidee, mie parfumul lor imi da ameteli...
poate trandafiri???
cred ca pun... trandafiri de dulceata! ce ziceti?
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Gandacelu am promis ca voi face ceva poze la mine. Nu am reusit decit citeva in camera copiilor, la mine in dormitor si in office (scuzati deranjul).
mai mami, asa ma superi cand spui scuzati deranjul si nu e nici un deranj! ma faci sa cred ca la noi cand vine cineva trebuie sa spun: scuzati megaderanjul!
ca de obicei, ochii mi-au cazut pe copii nu pe mobila! ai niste baieti fantastici sa-ti traiasca! mi-a placut mult de tot camera lor, nu zic ca parca e din reviste ci... parca e din povesti!
asa visam si eu o cmarea cand eram mica!
dar livingul, pe care voiai sa-l modifici, nu ni-l arati? poate vine cineva cu vreo idee, ceva...
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Gandacelu, uite pozele cu gradina interioara. Sunt in albumul "decoratiuni de iarna".
Sarbatori fericite!
Ciuf si Luca
ciuf, felicitari pentru decoratiuni!
eu n-as fi in stare!
mi-a placut mult si cum ai amplasat "bradul", cu plantutele alea...
mai ce de idei putem fura!...
am o intrebare: ce e obiectul ala, parca ar fi o boxa, dar are o luminita deasupra...
sarbatori fericite si voua! sa va aduca mosul 1000 de cadouri! (la asa brad frumos...!!!)
sa avem toti un an mai bun!
si sa ne indeplinim visele, fetelor!
ciuf spune:
Gandacelu, boxa aia e de fapt o fantana. Pacat ca nu se vede cum se prelinge apa pe peretii ei. Ca este tare faina.
Sarbatori fericite!
Ciuf si Luca
irina.c. spune:
Gandacel,ce subiect interesant,acum am citit si eu toate paginile.ce se mai aude de casuta ta,ai avansat?In ce stadiu esti cu proiectul?Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
gandacelu spune:
uite si casuta mea!
deocamdata am gasit un teren mult mai aproape de bucuresti pe care suntem pe punctul de a-l lua, cat despre casuta, am redesenat-o muuuuuuuult mai mica, ca, la cat au crescut preturile, poate din carton mai apucam sa o facem... sau de jucarie!
am o gramada de idei, cine est interesat ii pot oferi cd cu ce am descarcat de pe net pana acuma (arhitecti celebri, planuri de casute)
merci, irina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
irina.c. spune:
Terenul are suprafata mare?Si noi am vrea sa ne mutam la casa mai incolo,si m-am gandit ca tot cu terenul ar trebui sa incep.Dar as vrea sa aiba macar o cocioaba acolo,pe el,care sa aiba tras curentul,ca sa nu ne mai coste aprobarile de la Electrica.Si sa fie la iesirea dinspre Berceni,caci n-as vrea sa parasesc zona.Dar deocamdata nu dispunem de fondurile necesare,trebuie sa mai asteptam.
Am retinut si eu ideea de casa pe stalpi.Noi vrem o casa din lemn,cu mansarda,de maxim 150 m patrati,sa fie ceva intim.Ceea ce stiu sigur e ca vreau cerdac de jur imprejur,si balcon la mansarda.Dar cred ca va mai dura ceva ani pana sa-mi vad visul cu ochii,fiindca nu vrem sa vindem apartamentul ,deci va trebui sa gasim alte mijloace de finantare.
In ce zona ai gasit terenul?Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
gandacelu spune:
la iesirea din berceni nu cred sa fie scump, scump e in nord - eu am gasit acum in NV, si da, o sa luam 1000m, terenul e f important sa fie mare, ca altfel nu simti ca te-ai mutat:)) sa aiba cupii unde sa alerge!
sa stii ca din 2007, dupa intrarea in UE, preturile vor creste imposibil de mult, vor fi preturi europene si nu se mai atinge nimeni de pamant, decat cu credite... si apoi credit la pamant, si la materiale... cam mult:(
nici noi nu am vrea sa vindem apartamentul... acuma, sa vedem cum facem:)) pe primul plan e casuta
imi place cum visezi casuta ta, seamana cu a mea:))
numai ca nu as vrea din lemn, am vazut in canada cum arata de lemn si nu mi-au placut deloc:(( - doar mansarda va fi din lemn (cu balcon y compris!:))
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!