sfaturi practice casuta gandaceasca (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

tata lu toma, gata, mi-am gasit si semineu: www.piatra.ro/images/conbc.jpg" target="_blank">asta e bun?

ca tot n-am televizor...

vorbesc serios, pe asta-l vreau
cat ma costa? mai raman bani de etaj?...

ps: ca despre alea frantuzestile, ma abtin... uite-asa ma abtin:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

f. frumos semineu....
Acu, casa care se intoarce dupa soare e o casa care are de jur imprejur ferestre.Asa zice al meu consort.
Cred ca si expresia respectiva se potriveste unei astfel de case...

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"cat ma costa? mai raman bani de etaj?..."

Nu stiu cat costa dar ma tem ca tre' sa micsorezi etaju'.
Eventual poti sa faci doar cosul/hornul in timpul constructiei si sa lasi semineul propriu-zis pana cand castigi la loto.

vlad
ps."Gyrofocus" ala frantozasc e fo' 6000 de euroi (la fabrica)

Mergi la inceput

sabina, special pentru sotul tau:
www.planetclaire.org/fllw/sh.html" target="_blank">solar hemicyclo house by wright;)

vlad, initial am crezut ca ma sfatuiesti sa las etajul 2 doar cu hornul de la semnineul de la parter adica atata sa mai ramana din saracul etaj 2...

btw, cam cat costa domne un semnieu simplu-simplu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sabina, de ce nu faceti gradinita aceea pentru copii in castelul vostru? Acum ati avea si profesori si sediu...

Mergi la inceput

draga casandra,
palatul sabinei trebuie reconditionat... si ei nu au bani
plus ca e imens pentru o gradinita... poate facem facultate

sabina, sunt sigura ca sunt socante casutele usoniene ale lui wright pentru voi, dar mai arunca un ochisor si www.peterbeers.net/interests/flw_rt/Michigan/Harper_House/harper_house.htm" target="_blank">aici, si asta se invarte dupa soare si are si... pian!

mie la inceput mi se pareau oribile... acuma nu mai pot dupa ele... mi se par asa de "naturale", de aerisite, de "invartite dupa soare"

Mergi la inceput

aia prima e cam Creepy.... dar a doua imi place...ce zici de semineu?

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

nu ie creepy mey, pozele e creepy, dar nu mi-am dat seama, ca eu o stiam de pe alte site-uri... e o casuta chiar revolutionara in istoria arhitecturii, experiment al constructiilor circulare - pe cand lucra la www.delmars.com/wright/flw8-17.htm" target="_blank">guggenheim museum... nu mai dau insa de pozele alea pe care le-am descarcat eu, sunt minunate, e mai faina ca harper's house care ti-a placut... promit ca revin cum o gasesc din nou

ps: semineul? pai, am mai spus: merg pe varianta wright, n-am ce face: gaura-n perete cu eticheta pe ea
sincer, casuta-mi oricum va fi wright-iana (dar nu usonica -stilul asta de lemn-caramida-sticla, ci prairie style, mai clasica, destul de aproape de tzaranestile noastre cu prispa) asa ca semineul trebuie sa "intre" in peisaj...

Mergi la inceput

Cred ca la noi e greu sa faci d-asta circulara...se baga vecinii-n nasul tau!
Daca o sa am vreodata asa cred ca o sa fac camerele de 4 metri...si ferestrele ultimii 2!!!
dar nu ma vad contruind o casa, de-abia ma descurc in apartamentul de la bloc.Pe bune....sunt o dezordonata din pacate.
Cum afli ceva de bebelina sa-mi zici si mie...

Sabina si Sofia Galagia

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

quote:
Originally posted by orchid

Hi again,

Am promis ca pun poze cu gradina mea tropicala si orhideele. Cand sa scanez fotgrafiile constat ca scannerul nu merge.
Intreb in stanga si-n dreapta dar faptasul nu vrea sa recunoasca
Am facut un search rapid pe net si am gasit ceva asemanator cu ce am eu. Includ linkul http://www.mycymbidiums.com/

Buna little beetle,

Am reusit sa pun cateva poze in album. Intre timp s-au trecut orhideele si nu mai este asa multa culoare in gradina, dar tot este relaxant sa gatesc sau citesc si sa arunc un ochi in gradina.
Pozele sunt in albumul principal. Gradina nu este terminata inca - va veni vacanta de vara in 2 sapt si atunci o voi pune la punct.

Mergi la inceput