sfaturi practice casuta gandaceasca (3)
Raspunsuri - Pagina 10
gandacelu spune:
auuuuuuuuuuuuuuu sabina, uil iu marry mi???
vom fi o famelie fericita, cu 3-4 puradei, care vom umple castelul tau... voi cantati noi dansam... viata!
arboria, nu se daschide si pace! da ce ma bucur ca iti faci casa si matale! ne mai conversam, o cafea, o ciocolata... ba la tine, ba la mine...
arboria spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
arboria, nu se daschide si pace! da ce ma bucur ca iti faci casa si matale! ne mai conversam, o cafea, o ciocolata... ba la tine, ba la mine...
Ce ma inverzesc de ciuda ca n-am salvat pagina, ci numai linku' !!!
pentru mine. Poate ca temporar nu le merge serveru'.
De acord cu cafeaua, ciocolata sau ce-o fi si sa fii sigura ca o sa am si coltisoru' ala umbros si tainic, unde iti place tie sa stai.
Da' nu, mai bine, decat cafea, facem un ceva, ca uite, (nu-ti spusei) io o sa ma cam mut, da' tot pe malul' marii o sa hie, musai.
Julia
ps. cand apare bb2? cand vrea el sau e programata sosirea?
gandacelu spune:
draga, super la mare, nu dau indarat! mai ales ca si casuta mea e pe drumul spre mare asa ca... ne-am potrivit!
bebe 2 se tot face ca vine, ca nu vine... ma tot tine-n sah... nu e programat... dar daca n-o fi saptamana asta, e musai saptamana viitoare...
cam asa;)
daca iti faci casa pe malul marii, pai atunci va fi ceva cu totul special! neaparat cu geamuri cat peretele... am niste poze dementiale cu 2 casute pe malul marii (e drept ca ale unor designeri celebri) numai ca sunt in reviste (elle), nu pe net...
te-ai gandit deja cum o sa fie? ai planurile? sau le visacesti, ca mine?;))
tata lu Toma spune:
Sa-mi ziceti cum va plac astea :
www.focus-creation.com
vlad
ps.Si inca doua de pe plaiuri mioritice
www.piatra.ro
www.fedo.ro
Sabina spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
auuuuuuuuuuuuuuu sabina, uil iu marry mi???
vom fi o famelie fericita, cu 3-4 puradei, care vom umple castelul tau... voi cantati noi dansam... viata!
problemu e ca trebe reconditionata uregent...si noi abia avem de paine.Deja incepe sa se clatine.Poate ar trebui s-o pun la idei de afaceri????
Nu serios, ce se poate face cu asa ceva? ca de locuit, nu-i cazul.S-o vand lui Becali?????
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by Sabina
uitati-va si aici.Si spuneti-mi si mie...ce facem cu chestia asta??? ca impozitu o sa ne bage la datorii.O sa ne manance mostenirea pe noi. castelul nostru
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Sabina, ai mostenit Biblioteca Gherea????????!!!
Lol, chiar de curand am vazut ca au desfiintat-o si am citit in ziar ca a fost retrocedata casa ... ma bucur pentru tine, da' am suferit un pic - la opt ani m-au inscris ai mei la biblioteca aia si am frecventat-o aproape 20 de ani, am amintiri foarte placute - de acolo am citit primii Ciresari si Muschetari
E o casa superba, stateam ore intregi acolo si ma uitam pe pereti si visam ca e casa mea si ca sunt printesa
Scuze ca intru pe topicul tau, Gandacel, pur si simplu am ramas cu gura cascata de uimire cand am vazut pozele ... castelul copilariei mele ...
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
arboria spune:
Ei, acum, ca n-o fi chiar pe mal, ci la cativa km, nu mai conteaza. Intr-adevar, abia se coc planurile acum. Stii, ca la inceput, vrei orice vezi in ziua aia. Adun informatii acum.
Oricum, tre' sa fie ceva cu multe camere, vreo 6-7. Mai lasa-ma sa visacesc un pic, nu-i chiar graba.
Merge linku', dar nu mai vrea sa arate poza. Oricum, ai in stanga lista cu tipuri de case, iar dupa ce alegi un stil si un tip de casa, faci click pe imaginea casei si iti apar planurile.
Ia vezi tu, ai ceva de carcotit? Au hibe sau ceva? Parerea ta de amator doritor de cuibusor www.houseplansplus.com/" target="_blank"> iaca link
Julia
tata lu Toma spune:
"uitati-va si aici.Si spuneti-mi si mie...ce facem cu chestia asta??? ca impozitu o sa ne bage la datorii.O sa ne manance mostenirea pe noi"
Singura idee de afacere ar fi vanzarea.
Nu cred ca o puteti inchiria in starea in care este acum pentru ca o firma(persoana) care are buget pentru un astfel de sediu (resedinta) are si pretentii pe masura vis-a-vis de finisaje, amenajari, dotari, etc...
Presupun ca are si valoare sentimentala dar se va degrada din ce in ce mai tare daca nu este locuita.
vlad
gandacelu spune:
ce pacat sa vinzi o asemenea casa... nu e drept... nu puteti opri nici macar un etaj?... e pacat... ce bine ar da pianul vostru in salon...
sa ne tii la curent, sabina
va plac casutele renovate de pe ana ipatescu? asadar, se poate poate daca vindeti, de ex, parterul, si va intelegeti contractual sa o reamenajati impreuna... cine stie... voi cu banii de la vanzare, ei cu banii pe care ii au...
Sabina spune:
Draga Smilla, sa nu-ti para rau,deja nu mai venea nimeni sa citeasca acolo de mult timp.Si au lasat casa sa se naruie, pur si simplu.Nu a fost a familiei, ci a unor prieteni pe care i-a mostenit sotul( deci nu e a mea, e a sotului!) Ar fi extraordinar ca cineva sa doreasca s-o repare in schimbul unui profit, insa lumea nu mai apreciaza azi stilul vechi,toti vor rigips si termopane.Ii si inteleg...asa ca pana sa se obtina profit mai e.
Si cu banii obtinuti din vanzare....putem sa visacimsi noi la o casuta, nu?
Sabina si Sofia Galagia
Cele mai frumoase fete