Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 3

iepurasu spune:
Mi-am adus aminte ...... camasi de noapte din acelea cu gauri in dreptul sanilor (foarte ingenioase!) se gasesc in Unirea (dar pe tronsonul Calarasi) la etajul 2 sau 3, sunt foarte misto imprimate si nu costa foarte mult. Va urez bafta!
Iepurasu - 31 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

gandacelu spune:
sper ca nu ma injurati acuma... mi-e frica sa nu-mi zica dr cine stie ce... cum sunt bine inca, astept sa vad daca se mai intampla ceva si pe urma sun...

andreap spune:
Fetelor, ma ustura ochii de mor de la raceala!In week-end-ul asta trebuie sa ma fac bine. altfel nu ma mai lasa al meu la birou.Si ma simt bien(in rest) asa ca nu are rost sa irosesc concediul.
Iepuras, stai linistita si BBlina mea are zile can dmisca non-stop.Pe mine ma bucura asta, o sa am un copil vioi....Mai rau ma ingrijorez cand misca prea putin.
Gandacel, visele ca visele, dar ce ma fac cu teama de a nu se naste cu(Doamne fereste!) cine stie ce defect....pete, nas stramb...Ufff ce nebuna sunt!Poate ar fi totusi bine sa-ti suni medicul.Sau poate este totusi o scurgere mai..lichida.Parca si mie mi s-a intamplat, dar eu port tampoane de protectie, tocmai ca nu pot sa ma schimb de lenjerie de 5 ori pe zi.
Sper sa nu nasti....Eu ma gandesc ca daca ma apuca mai devreme nasterea, cum sunt eu singura in Bucuresti, pana anunt la Pitesti, pana vine al meu sot, eu pot sa fiu si nascuta.Deja fac lista cu cine sa sun daca ma apuca noaptea.
daca nu mai apuc sa vorbim, sa aveti un week-end super si sa fiti cumintele cu nascutul(inca)
Andreea35 saptamani+BBlina
http://community.webshots.com/user/andreap124

iepurasu spune:
Andreea, stai linistita ca e normal sa-ti faci griji. Nu cred ca exista mamica in lumea asta sa nu se roage la Dumnezeu ca copilasul ei sa fie sanatos, fara probleme, "pete" si alte chestii. E normal sa ne gandim la toate tampeniile ca doar e vorba de copilul nostru. Mai nasol va fi cand il vom avea langa noi si ne vom gandi ce groaznic ar fi sa raceasca sau sa ighita ceva, sau mai stiu eu....eu cred ca grijile astea nu se vor sfarsi niciodata.
Iepurasu - 31 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
sper ca nu ma injurati acuma... mi-e frica sa nu-mi zica dr cine stie ce... cum sunt bine inca, astept sa vad daca se mai intampla ceva si pe urma sun...
gandacico

nu te injura si nu se poate supara nimeni pe tine (ca prea esti tu dulcica foc...apropos imi place noul tau look -l-am vazut in noua poza)...si cine se supara ramane fara nas..
e decizia ta ce faci ...tu hotaresti!
totusi..na ca dau si io cu un totusi...nu stai tu mai linistita dupa ce doctorul iti spune ca esti ok si ca nu e vorba de lichid amniotic?

http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Eliza5 spune:
Iepurasule, am batut Unirea in lung si in lat pe toate aripile si nu am gasit camasi de alaptat Tu cand ai vazut ultima data?
Andreea, sa stii ca si eu ma gandesc la momentul in care or sa mi-l arate pe bebe si ma gandesc ca daca o sa fie vanat si plin de par? Mama a zis ca noi am fost tare uratei la nastere Fratele meu cel putin arata ca o maimuta cu par peste tot
. Ei las' ca o sa vezi tu ca toate o sa avem niste bebei perfecti si sanatosi! Gadurile astea sunt inevitabile pana nu vezi ce ai in burta :-))
Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

bits spune:
pe mine a inceput sa ma doara toata burta,nu se intareste dar dooaaree mai ales cand isnpir sau expir.sa fie inceputul
?mi-am pus sa fac o baie poate ma mai linistesc.
octy 37 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

daniela_sb spune:
Sigur nu e ceva de la mancare, bits? Gandeste-te daca ai mai simtit asa ceva si stai cuminte. Mai bine odihneste-te un pic in pat decat sa faci baie.
33+ saptamani, DPN 21 Nov

Eliza5 spune:
Bits, daca e sa fie contractii trebuie sa se intareasca burta. Cronometreaza sa vezi daca durerile sunt regulate. Daca e sa fie, sa fie intr-un ceas bun Relaxeaza-te si intinde-te in pat!
Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Jasmine spune:
Andreap,e adevarat ca e cam nasoala zona aia.Si al meu a cam bombanit cand ne-am dus,dar crede-ma ca merita.Te inarmezi cu rabdare,suporti un pic aglomeratia si figurile cam dubioase si iei o gramada de lucruri pt bebe.Sunt si ieftine si de calitate.Aceleasi cu cele de la Unirea,dupa cum am mai spus.
Niro e chiar langa Europa.Cum ajungi la pod,imediat in dreapta.
Gandacel,la intrebarea ta cu chilotii umezi raspunsul este "da".Si asta in fiecare zi.Cum ajung acasa,primul lucru pe care-l fac e sa schimb chilotii.
Iepuras,eu am fost ieri la pranz la Unirea si n-am dat de camasile alea.
Jasmine 33 saptamani