Herbalife

Deoarece sunt
mi s-au recomandat produsele Herbalife...Formula 1, programeul de 21 de zile si Schizandra..Voi le-ati incercat sau stiti persoane care le-au incercat? As vrea sa aflu mai mult inainte sa le cumpar(ca nu sunt nici f ieftine)...
Raspunsuri

aschiutza spune:
Sora si tatal meu au tinut regimul cu Herbalife. Ca sa aiba rezultate trebuie sa te tii cu adevarat de el si sa inlocuiesti o masa cu sucul ala. La tata a avut rezultate mai usoare, dar oricum barbatii slabesc altfel decit femeile. Sora mea a slabit prima oara ok, a doua oara nu a mai avut vointa sa se tina cu adevarat de program si minca si ceva pe linga sucul ala...Sora mea nu a mai tinut alta dieta, ca sa-ti spun comparativ daca se merita.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

sigrid26 spune:
Ana Maria eu am luat herbalife si am tinut super strict, adica doar la pranza mancam si regim, dimineata si seara beam cocktail din acela de la ei, am slabit vreo 12kg parca intr o luna si ceva dar am tinut programul de intretinere si tot m am ingrasat enorm dupa ele, cred ca in 3 luni eram la fela de grasa,eu una nu as mai lua.Si ma gandesc ca daca nu luam si nu mancam seara , cred ca ceva tot slabeam deci nu stiu cat slabesti de la ele sau de la regim.
Sper ca ti am fost de folos

Karina spune:
Cititi si mai jos:
VREUN REZULTAT CU HERBALIFE?
Karina + Bogdanel
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Kehleyr spune:
la mine au avut efecte secundare neplacute, incepuse sa imi miroasa gura
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

valentinag spune:
Eu am luat,nu am tinut toata cura,mi-au ramas pastile pentru citeva zile,pen ca in momentul cand le vedeamAm slabit 4 kg in aproximativ 3 saptamani si am pus la loc 7 in urmatoarea luna
Valentina

Danna spune:
Eu am luat Herbalife, am slabit, mult mai tarziu am realizat ca de fapt nu de la el am slabit, ci doar dieta hipocalorica tinuta in acea perioada m-a ajutat.
Dupa ce am terminat-o cu Herbalife, m-am reintors la modul de alimentatie de dinainte si am pus nu numai kilogramele date jos si in altele plus.
Parerea mea personala este ca nu merita sa dai banii pe Herbalife.
Schimba definitiv modul de alimentatie si vei slabi.

geut spune:
Eu zic sa folosesti Herbalife doar ca supliment de vitamine, in nici un caz ca sa slabesti in perioada asta!
Mama are probleme cu colonul, trebuia chiar sa se opereze si a luat cateva luni Herbalife (Schizandra, toate 3 formulele si alte produse) si acum aproape s-a facut bine. Nu mai are nevoie de regim.
Eu le recomand cu toata caldura, fiindca am vazut ce efect au.

oanaXandy spune:
Nici eu nu recomand produsele Herbalife! Cunosc multe persoane care au slabit considerabil pe perioada tratamentului insa o data cu intreruperea lui( chiar si a programului de mentinere) au pus la loc nu doar kg care le-au avut inainte de tratament ci si altele in plus!
Plus de asta cunosc destule care au incercat produsele si nici un rezultat! Depinde de organismul fiecaruia!
Spre exemplu am luat si eu acum un an si ceva dar am luat pentru cura de nu de slabire
si nu au avut nici un efect! Doar pe plan financiar ca m-a golit de 200$ si pe langa asta de cand am incercat shake-urile alea nu mai pot suporta laptele!

pulstar spune:
Avand in vedere ca formula respectiva are ca baza proteina din soya care este proteina cu cea mai mica bio-disponibilitate din natura, deci inferioara dpdv al asimilatiei acesteia in organism, judecati pentru voi valoarea nutritiva a acestui produs.
Parerea mea? Herbalife este o industrie de stors banii celor disperati si creduli. Nu contest faptul ca ar fi si cateva produse utile sub aceasta marca, insa restul...
Exemplu de proteine valoroase in natura:
-proteina din ou, lapte, spirulina(alge marine, clorella, etc), precum si proteina din carne.
_
Nu sta degeaba ca degeaba stai!
----------------------------------
http://photos.yahoo.com/pulstar3/

anky spune:
Ana Maria nici eu nu iti recomand Herbalife,e o timpenie.Iti recomand sa maninci sanatos dupa metoda lui Montignac.Merita!
Succes!Anca si
Bianca