Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)
Raspunsuri - Pagina 9
cocolino spune:
VAAAIII Ingeras asa este...Deh mey, batrinetea asta...
Amaya , scuze...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Viktoria spune:
Draga Laura bine ai venit in mijlocul nostru. Sarcina usoara un
sanatos si frumos si La Multi Ani de ziua ta. Si eu am locuit in Cluj 18 ani jumate. Vintul si dragostea m-au adus pe meleaguri straine insa ma simt foarte bine si aiceea. Totusi o parte din mine mi-a ramas in Cluj,mai ales ca parinti traiesc acolo. Coca ce este cu mina ta? Ai fost la medic? Ingerasu esti sigura ca e o intoxicatie de la alimente. Si eu am asa ceva si medicul ginecolog imi spunea ca e din cauza hormonilor, desi la Doris nu am avut probleme cu asa ceva. Mi-a dat o solutie pe care o folosesc atunci cind fac baie si acum e ok.
La noi in Austria e azi cald si soare asa ca am facut azi dimineata o tura cu bicicleta. Insa la sfirsit de saptamina este mai intotdeauna frig si ploua.
Serviciu usor celor care sint la munca
cocolino spune:
Patricia, eu la mana nu stiu ce-am patit..Chiar nu stiu. cert este ca seara m-am culcat bine sanatoasa iar dimineata ma jena putin..N-am bagat in seama crezind ca va trece,insa din zi in zi s-a umflat mai tare iar acum nu mai pot stringe pumnul,nu mai am putere in mana nici sa tin o cana plina cu apa, iar durerea a urcat spre cot. Cert e ca la 16.30 merg la ortoped sa vad ce-mi spune si apoi,daca scap in timp util merg si la Dr ginec sa-si spuna parerea...
O farmacista idioata,mi-a recomandat sa ma dau cu "Diclofenac -Gel" , ca "e permis in sarcina,dna..." iar eu si mai desteapta,n-am citit prospectul acolo, iar cind am ajuns acasa am vazut ca pe prospect scria clar ca din luna a 6-a este contraindicat cu desavarsire...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Amaya spune:
Coca, stai linistita, nici o problema...iar medicul meu, Hamid, a fost cu mine la ecografie...ecografia se numeste Screening de malformatii si a fost 3D, numai ca nu am apucat sa vad prea multe pe ecran fiindca la 5 minute dupa ce am intrat in cabinet a venit o doctorita cu 5 studente si le tot explica ce se intampla pe ecran iar pentru asta a trebuit sa intoarca ecranul catre ele...si m-am umplut de nervi
, dar mi-am zis ca este mai important ca bebe e bine decat orice altceva...
Patricia, ecografia mi-a facut-o dl. dr. Radulescu...
Oana si comoara 20+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
ingerasu spune:
Viktoria merci mult de pont, este posibil sa fie si ceea ce zici tu dar acum am incetat cu bautul laptelui si vad ca nu au mai aparut. Poate o fi de la una, poate de la cealalta..... mie imi era sa nu afecteze cumva copilul. Dar cu vremea sunt tare invidioasa tare as vrea si eu un pic de soare.
"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Lali spune:
Laura, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos !
Coca, mi-ai adus aminte de piciorul meu care a fost in gips in august... sper sa scapi usor si sa ne spui repede, repede ca esti bine...Atentie cu unguentele si eu am luat atunci de urgenta un unguent cu urzica de la farmacie, evident ca farmacista m-a asigurat ca e OK in sarcina "doar e de plante, nu ?" si apoi doctorul mi l-a interzis. Iar din reteta pe care mi-a dat-o ortopedul, dr. Anca a facut franjuri cam asa "asta... nu, al doilea, aaa exclus ! asta ramane dar nu de trei ori pe zi, cel mult o data, la nevoie..." asa ca am ramas cu un singur unguent pe care am incercat sa il folosesc cat mai rar.
Si sa nu faci radiografie, indiferent ce spune ortopedul !
Al meu m-a rugat sa fac o radiografie dupa ce nasc, sa stie si el ce a tratat: entorsa sau fractura
.
Lali si licuriciul ei 27+
Dr. Anca, Municipal
laura-olariu spune:
Viktoria multumesc pentru urare, nu am avut nici o aniversare in care sa fiu atat de mandra de ceva cum sunt acum de bebe. Abia astept sa imi vina prietenii in vizita si sa ma falesc cu burtica. E minunat.
Daca sunt parintii tai aici, inseamna ca mai vi in vizita uneori, sau e mai dificil?
Laura si
in 21 sapt - dr. Muresan - Gine I Cluj
Viktoria spune:
Draga Laura ,
desigur ca vin cit de des la Cluj. Insa acum cind sint insarcinata imi este frica sa ma pun la drum asa de lung, oricum ultima data am fost in August si saptamina ce vine avem niste prieteni de la cluj in vizita la noi.
Ingerasu va trimit si voua niste raze de soare, macar prin internet daca nu puteti veni momentan aiceea. Dar cine stie poate cind copii va vor fi mai mari veti avea timpul si dispozitia sa vizitati Austria. E o tara frumoasa, iar iarna e o splendoare sa mergi la schi. Eu am invatat anul trecut, va dati seama la 30 de ani si nu imi pare rau. Din pacate sezonul asta nu cred ca voi putea schia insa la anul in Decembrie...
ingerasu spune:
Mie-mi zici Viktoria, crezi ca nu stiu. Am fost si oricand m-as intoarece in Austria macar pentru o saptamana.......hai ca ma iau visele pe sus.
"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Amaya spune:
Dragelor am si eu o intrebare...cum pe 15 incepe campania de vaccinare antigripala si firma nostra va aduce un medic sa ne vaccineze pe toti, vroiam sa va intreb daca ati auzit cumva de eventuale interdictii pe perioada sarcinii!?!
Oana si comoara 21+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia