Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)
Raspunsuri - Pagina 7
andrutza spune:
Fetelor, ce se intampla azi de nu mai scrieti ca de obicei? V-a molesit vremea asta "superba"?![]()
Andrutza si bebelusa 
26+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
cocolino spune:
Andrutza se pare ca vremea le-a tuflit pe fete..E asa amorteala...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
andrutza spune:
Ieri ne-am apucat de zubravit camera fetitei - galben cu portocaliu. Initial nu vroiam sa ii punem culori aprinse, oricum sunt mai sterse nu sunt intense, dar dupa aceea mama mi-a spus ca un copil trebuie sa aiba culori vesele in camera si atunci m-am linistit. Mama e genul de om receptiv la tot ce e nou, pe noi ne-a tinut pe burta pe vremea cand toata lumea ii spunea ca putem sa ne sufocam, plus ca nu ne-a infofolit deloc si acum nu suntem frigurosi, plus multe altele. Asa ca am incredere in parerile lui.
Apoi am vorbit sa inchidem balconul, sa nu fie curent la fetita in camera, si urmeaza sa cumparam sau sa facem patutul, dar asta luna viitoare. E tare frumos sa astepti un copil, mai ales acum in ultimele luni cand incepi efectiv sa te pregatesti de noul membru al familiei 
![]()
![]()
![]()

Apropo, voi aveti idee unde gasesc niste perdelute haioase si mai ales o mocheta cu ursuleti sau desene animate, adica mai vesela, de bebeu? La mine in zona nu am gasit pe nicaieri decat modele urate.
Andrutza si bebelusa 
26+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
cocolino spune:
Andrutza mocheta si perdele ptr copii gasesti fie in cocor, la ultimul etaj,parca et 4, ori in brico store...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
VAAAAIIIII nu pot sa cred ca nu e nimeni p-aici !!! Fetelor, v-a topit ploaia???
Coca 25 saptamani si
dragalasa
Lali spune:
Coca, pe mine clar m-a amortit vremea, sunt apatica si uracioasa...
. In schimb bebele meu habar nu are ce vreme e afara si imi face
de dimineata. Stau de vorba cu colegii la birou si brusc cate un picior zdravan, de imi pun instantaneu mana pe burta.
Asa ca ma mai trezesc din apatie...
Eu merg pe 23 octombrie la eco la Diagnosis, Anda, m-ai facut curioasa. Sper sa il vad bine pe voinicelul meu ca imaginile pe care le am pana acum (de la Diagnosis si de la dr. Poiana) m-au cam dezamagit...
Lali si licuriciul ei 27+
Dr. Anca, Municipal
cocolino spune:
Lali, adevarul e ca si bebita mea s-a trezit vioaie dimineata si daca nu da din picioare...Si scot niste icnete...de rosesc si eu..Dar Slava Domnului ca misca...Mai bine asa decit sa-mi fac griji ca nu o simt...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
Amaya spune:
Buna ziua fetelor...Doamne, ce zi oribila!!!
Noi astazi am fost la ecografie la Filantropia si bebe are 19 cm si 356 gr. plus/minus 53 gr, si mi-a spus ca totul este normal si bine dezvoltat...ca varsta bebe are 22 de saptamani deci este mai avansat cu o saptamana...ceea ce ma ingrijoreaza sunt IR-urile, deoarece comparate cu ale voastre par cam mari (cu toate ca doctorul nu a facut nici o referire la ele nici ca-s rele dar nici bune), si anume: IR dreapta:0,69 si IR stanga:0,60...iar doctorului meu i s-a parut cam mare pliul nucal: 6,6mm si ca atare mi-a recomandat o noua ecografie la 28 de saptamani.
Voua cum vi se par valorile?
Oana si comoara 20+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
Leta spune:
Amaya, la eco de 22s, bebeluca mea avea pliul nucal 3,6, eu m-am alaramat ca este peste 3 si, dupa ce am rascolit forumul si am alertat toate fetele, am intrebat si medicul ginec., care mi-a zis "e irelevant la virsta asta, important e cum era pina in 14 saptamini. dupa aceea nu mai conteaza".
IR-urile par putin cam mari, dar cred ca medicul tau stie cel mai bine daca e cazul sa iei masuri.
Ma gindesc ca pe vremuri, mamicilor noastre nu le masura nimeni IR-urile...sau pliul nucal...
Si, iata, ne-au nascut bine-merci, am ajuns fete mari si totul e ok.
Leta & bb Andreea 25+
dr. tutunaru - elias
laura-olariu spune:
Salut mamici!
Sunt o viitoare mamica de februarie cu DPN 19 feb 2005 si va citesc de ceva timp, dar nu am posibilitatea de a intra pe net de acasa, asa ca am ajuns sa scriu mai greu pe forum.
Sper sa ne primiti si pe noi! Suntem din Cluj-Napoca, avem 21 saptamani si un bebe fotbalist foarte miscaret. Nu stim inca daca e baiat sau fata pentru ca la eco de luna trecuta (la 17 sapt) pur si simplu nu a vrut sa-i arate la dr. Nu cred ca e timid, a vrut sa pastreze surpriza pentru ziua mea care e maine, pentru ca asta seara avem programarea pe luna asta la eco si sigur o sa ne arate (ce cadou frumos!). Abia asteptam sa-i spunem pe nume!
La Cluj a iesit putin soarele, avem noroc.
V-am pupat
Laura si
in 21 sapt - dr. Muresan - Gine I Cluj