Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)
Raspunsuri - Pagina 5
Leta spune:
Megg - trebuia sa mergem azi la cabinet sa ne verificam tensiunea...
Leta & bb Andreea 24+
dr. tutunaru - elias
sara18 spune:
buna,mamici cu burtici(...si nu numai!)
ce mai faceti?am trecut sa va citesc ,sa va salut si sa va spun ca am pus poze cu
al meu.
va urez o zi buna in continuare si intru mai tarziu sa vad ce mai faceti.
sara si bebe David 21+ sapt.
Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103
sara18 spune:
Oana si eu ma rog pentru tine si bebelusul tau ca totul sa fie bine pt. ca ne este dor de tine!!! Eu sunt sigura ca veti fi bine!lu More,multumim ca ne tii la curent! pupici
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103
Alina Maria spune:
Buna mamicute , am sosit de la lucru , asa ca am venit sa va vad cum si ce mai faceti.
Imi pare f. rau sa aud despre Oana , sper sa fie bine in viitor cu ea si Seb.
Sora mea a nascut la 7 luni si au incercat sa o tina cu anumit tratament pt. mai multe saptamani insa bb. nu a vrut, copilasul e sanatos asa ca..
Oare daca sora mea a nascut la 7 luni exista o sansa ca eu sa patesc la fel ?
Acum ma duc sa ma ocup putin de camera copilului.
Pe curand !
A Sara pozele sunt fantastice , chiar ca aveti cu ce sa va mandriti.
alina
galaxy spune:
Of, of, Oana! Sa ii spuneti sa aiba incredere in ea, ca totul o sa fie bine. Si chiar daca naste, o sa fie prima mamica dintre noi, care o sa tina in brate copilul ei.
Va pup,
io si un baiatel (intr-un burtic de 24+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
corneliaa spune:
Sarasuper pozele!!!! Sa va bucurati de comoara voastra sanatosi si fericiti!
(25 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
lu.more spune:
Buna, viitoarele mamici!
Am fost in seara asta la Oana la spital. In timpul noptii trecute a avut o problema cu serul de la perfuzie, care a luat-o "pe langa vena". Pe ea a durut-o bratul azi-noapte, dar a crezut ca e ceva legat de intapatura, a vazut abia dimineata ca bratul ii era tot umflat. Azi i-au scos perfuzia si au trecut-o pe pastile si supozitoare. Efectul nu mai e acelasi, contractiile devin mai dese, desi nu foarte dureroase...
Mananca mai bine (acum doua zile nu putea sa inghita nimic), isi face constiinciosa testul de glicemie... alte noutati nu sunt.
Nu are voie sa se ridice din pat decat ca sa mearga la toaleta. Daca e "cuminte" si face ce i se spune, se poate sa nasca... mai tarziu decat ne asteptam.
Azi bebe Sébastien i-a tras niste suturi de toata frumusetea, e tare zvapaiat! Am pus mana pe burtica si l-am simtit si eu cum se tot rostogolea prin burtica.
Luni ii imprim paginile cu ce s-a mai scris aici. Ii e dor de voi, si va transmite la toate tot binele din lume!
Si eu la fel.
Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
crinuta spune:
Buna fetelor. Mie imi face netul niste figuri ingrozitoare, nu mai reuseam sa deschid nimic.
Oana, o sa fie totul bine, ai sa vezi. Eu sper totusi il mai tii pe Seb cat s-o putea in burtica.
Asteptam vesti de la tine.
pupici
Crinuta si Rayan din burtica 28+ saptamani
Viktoria spune:
Felicitari viitoarelor mamici care au aflat intre timp ce vor primi. Draga Lu. more multumim ca ne tii la curent cu noutati despre Oana. Spunei sa nu isi piarda curajul, o gindire pozitiva il va ajuta si pe
sa vina mai tirziu pe lume.Noi ii dorim din inima sa se faca repede sanatoasa si sa fie din nou in mijlocul nostru.
Pe curind