Mamici de ianuarie-februarie 2005(41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Cocolino si ingeras, sunteti niste dragute!
In privinta postului, eu va recomand sa nu-l tineti. Este un lucru normal pt. voi, dar pe bebe din burtica nu trebuie sa-l sacrificati. Este un biet sufletel care creste in voi si nu are cum sa va spuna ca el pofteste ceva anume....
Parintele meu duhovnic mi-a cerut sa nu tin absolut deloc post atata timp cat sunt insarcinata cu exceptia ultimei zile dinaintea ultimei impartasanii. Sincer eu am incercat sa tin post , desi sunt super pofticioasa si va pot spune ca ma pot abtine, dar fetita mea nu prea stie acest lucru. Si eu imi doresc sa ma impartasesc in postul Craciunului, ca este f. bine!
Fetelor, sa stiti ca pe mine m-a ajutat f. mult faptul ca mi-a dat dezlegare si m-a impartasit. Stiti ca se zice: ca noi suntem tinere si mai pacatuim...! Mai greu primim dezlegare la impartasit. Cel putin asa stiu de la parintele meu. Este binenteles mai exigent, dar datorita lui acum sunt insarcinata si pot spune ca am o sarcina usoara.

Oanei, ii doresc multa sanatate si il rog pe bebe al ei sa mai astepte putin pana sa ia contact cu exteriorul.

Fetelor, am si eu o intrebare? Aseara, pt. I data cred, nu sunt sigura , ca am simtit si eu 2-3 contractii. De aceea va rog spuneti si mie cum se ia nospa si cam cat costa o cutie? S-au imi recomandati, mai intai, sa-mi anunt medicul?

Va multumesc anticipat.

Kris & bebe 24sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Kris, No-spa se da gratuit cu reteta de la medicul de familie. Altfel, costa cca 90000 lei/cutie.

Leta & bb Andreea 24+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdaBB spune:

Eu am cumparat aseara de la farmacie NO SPA cu 77.000 lei o cutie cu 20 pastile. Eu am inceput sa iau de azi, dar la recomandarea medicului. Stiu ca se ia 2 pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Adita! La a doua sarcina de ce nu l-ai mai facut? Probabil ca nu mai era cazul, fiind atat de apropiate una de alta, nu?
De intepaturi ce-mi spui? Ca tu ai experienta...ai avut asa ceva?
Irina, 25+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

exact, a zis ca e distanta prea mica si nu e nevoie. Intepaturi din astea inca n-am avut, dar parca la celelalte sarcini, mai spre sfarsit, da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ma alatur si eu voua in urarile pentru Oana.Incurajari multe si speranta ca totul va fi asa cum trebuie!

(25 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa Intepaturi la nivelul vaginului eu am de pe la inceputul sarcinii (ceva ca niste sageti de jos in sus) iar drul meu mi- a zis ca se accentueaza circulatia sanguina in zona pelviana. Ti-am raspuns si pe PM. Cam tarziu, cred ca ai plecat de la seviciu. ce sa faci am fost in contratimp.

Am auzit si eu de aparatul nou adus la Mina Mionvici, dar nu ma mai intereseza, e cam tarziu (ca s-o citez pe Ingerasu)

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni prin zona?

Leta & bb Andreea 24+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

De ce Leta? Eu mai stau vreo juma' de ora si apoi incep week-endu

Mai fetelor eu era sa fac infarct cu ceea ce am vazut acum. Sa va povestesc, am citit la mamici de noe-dec ca o fata a fost sa vada noul magazin de gravide si bebelusi Mothercare de la Piata Dorobanti. Si iaca, ca tot lucrez aproape, ma gandesc sa-l iau de brat pe sotu' si mergem acolo. Va zic ca asa cum am intrat tot asa am si plecat si m-am intors la birou sa-mi revin. Lucrurile sunt intra-adevar superbe dar, ca acum vine bomba: un puloveras 1.500.000 lei, 5 perechi de ciorapei 565.000 lei, un body intre 633.000 - 750.000 lei, un costum de fas 3.500.000 lei, o paturica 4.000.000 lei, un set de cearceafuri 3.500.000 lei, o salopeta de gravide de blugi 6.000.000 lei. Caruciorul Graco pe care l-am luat eu si costa vreo 8.700.000 lei aici costa 17 si ceva acelasi iar un balansoar de 5 milioane la ei era 9.700.000 lei. Nu va spun ca mobilierul avea niste preturi numai de la zeci de milioane in sus. Pai mai, eu am mai fost si pe afara si nu am vazut niciunde asa preturi de exagerate. Unde se cred astia? Nu va spun ca nu era aproape nimeni iar cine intra placa cu mana goala.
Of, pacat de ele ca frumoase erau foc dar...........

"ingerasele" 28+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Ingerasule, caruciorul cumparat de tine e si landou si sport? Si de la ce magazin l-ai luat? Il pot vedea undeva pe net? Ma mai intereseaza daca minerul se poate deplasa (adica atunci cind e landou sa fie bebe cu fatza spre mine si cind e sport sa fie cu fatza spre inainte)

Leta & bb Andreea 24+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Ingerasu', dupa cum ai inceput am crezut ca ne dai vreun pont.
Imi zisese si mie cineva ca se deschide Mothercare, bine ca ne-ai spus sa nu ma mai duc degeaba.

fetelo, weekend placut!!
si sanatate multa Oanei.

Megg 25+ si bb Mara

Mergi la inceput