La France (20)
Raspunsuri - Pagina 7
oana cretu spune:
Si cand e ziua ta, Corina?
Aurasule, tocmai am citit pe vechiul forum ca si tu, ca si mine, a trebuit sa stai la pat din cauza contractiilor din luna a saptea, si a colului deschis. Mie, din fericire nu mi s-a deschis, caci nu ma lasau sa plec acasa, chiar imi provocau nasterea daca se deschidea. Deci tu intelegi ce inseamna...Si pana la urma ce ai facut, ai facut peridurala? Eu nu vreau sa mai fac, ca mi-a facut cand mi-a bagat sonda si am tremurats i m-a sfatuit anestezistul sa nu o repet la nastere ca e periculos daca misc, risc sa raman paralizata. Dar tremuratul meu e incontrolabil, aia e. Dar a fost si dureroasa.
oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."
oLo spune:
oana! tu n-auzi sa stai in pat??? ce cautzi la calculator???
Acu, daca tot nu esti cuminte, iti spun si eu cate ceva...
Pentru mine n-a fost mare greutate sa nasc fara peridurala... Prima oara n-a avut timp anestezistul sa mi-o puna (adica a venit, si pana s-a invartit pe langa mine, eu gata, nascusem ;)... si a doua oara n-am apucat eu sa plec de acasa... asa ca... nici urma de anestezist :o Deci.. se poate si fara epidurala. Totul e sa stii ce te asteapta, si sa te pregatesti psihic pt asta...
Ahh! ce-as fi vrut sa stau si eu un pic in pat cand eram insarcinata... Eu ma caram cu burtoiu dupa mine prin metrouri si la job...
Hai ca plek si io akasa!
Mihaela
Anaïs & Emma
oana cretu spune:
Hai, mai, oLo, ca am dormit. Vine George acum si ii pasez calculatorul. Stiu povestea Emmei, cu nascutul acasa, am citit-o. Problema ca psihic nu sunt deloc bine cand ma gandesc la nastere, desi dorinta de a-mi vedea ingerasul este mare. Dar stresez rau. Daca ar vrea astia sa imi faca cezariana...
hamadriada spune:
va multumesc mult de tot fetelor pentru lamuriri .....conteza foarte mult sa stii ca poti intreba pe cineva "de-al tau" intr-o tara straina si de ce sa nu zic, ostila intr-un fel romanilor.
olo , ai mentionat ceva legat de regroupement sur place. nu inteleg insa de ce odata demarate actele ti se poate intampla sa fii refuzat. care sunt criteriile lor?
noi inca nu stim daca vrem sa ne stabilim in franta , pentru ca sotul vrea dupa cei 3 ani aici sa continue cu un alt doctorat in america de 5 ani si apoi sa ne intoarcem iar in franta , de s-o putea. ideea era insa sa ma pot angaja si eu , asta cred ca de spaima ce am capatat-o in romania ca odata aflat in strainatate trebuie sa faci cumva sa te angajezi ca banii ce-i poti lua aici nicicand nu-i vezi in romania.
ca de , ca tot romanul ce spera sa se capatuiasca si el prin strainataturi....
oricum fetelor , indiferent de lamuririle de care am avut nevoie acum eu ma bucur tare mult ca v-am gasit , sper sa ajung sa va cunosc mai bine si cine stie ....prieteniile care se leaga aici sa dureze o viata, chiar daca poate se intampla ca persoanele nicicand sa se vada face to face.
Corina spune:
Buna dimineata fetele!!!
Oana,ziua mea e pe 16 noiembrie.
Si inca ceva,Oana nu trebuie sa iti fie frica de nastere!Cu cit stresezi mai mult cu atit o sa iti fie mai greu!Eu am incercat sa nu ma gindesc la asta ,am zis ca ce-o fi o fi!!Au nascut si mamicile noastre ,fara peridurala,si nu s-a intimplat nimic!Stai linistita,moasele te vor ajuta ,in plus o sa fie si George cu tine,deci NU MAI STRESA!!!!!
Simona,ai dreptate,citeva dintre noi s-au si intilnit ,iar acum sint prietene bune!Cel putin asa a fost in cazul meu!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
oana cretu spune:
Uite ca tot matinala sunt, imi iau micul dejun in fata calcultorului. Am nervi ca toata noaptea m-a durut rinichiul, noroc ca avea fratele lui George sa imi dea Defalgan, ca nu puteam sa ma duc la farmacie sa iau. Si dupa ce mananc, iau. Reincepe povestea de cosmar. Aseara am fost cu George usurel pana la Lulu, si la ea mi-a tras una in vezica Seb, de m-a facut...KO. Si toata noaptea am suferit de durerile cu care am ajuns la spital. Mi-a spus dr ca al meu odor are ce are cu canalul rinichiului drept...
Corina, incerc sa nu stresez legat de nastere, dar mi-e greu. O sa fie mama cu mine, ca George daca vine trebuie tinut pe brate...E foarte sensibil. Cand urlam eu de durere cu sondele in mine, el a venit imediat dupa operatie sa stea cu mine si cum m-a vazut cum tip, s-a ingalbenit la fata, s-a dus repede la wc sa . L-au intrebat moasele daca ii dau ceva sa manance...Asa ca...George sta pe hol.
Mik spune:
Buna dimineata fetelor !
Oana mica, nu panica de pomana, ca nu e asa greu la nastere. Moralul sus !
Iar am o multime de treaba, va pup si va las.
Mik.
Chuny spune:
Mie sa-mi tineti pumnii ca am ora de condus de la 14. Si ma doare stomacul de emotie. O zi buna la toata lumea!
Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
oana cretu spune:
Mik, incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc.
Sib, iti tin pumnii eu.
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Corina spune:
Poate mai tineti minte ,saptamina trecuta am dat un test si un interviu pentru un curs.
Astazi am primit raspuns,cica sint pe lista de asteptare,daca vreunul din candidati se razgindeste am sanse sa intru eu!!!!!
Am niste nervi de nu va pot spune,of!!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!