Mamici din Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
hei hei gagicutze ce faceti? ce e cu linistea asta???
nimeni la apel....hm...cred ca sunteti toate la soare...
si noi am fost pe afara si acum asteptam sa mincam de prinz....asa ca va lasam in pace!
va pupam si va dorim o duminica super!
dadi_t spune:
Sorry, iar nu ajung la intalnire.Mi-a rau de la <burta>! Am varsat si intestinele mele dau concert.Si ma doare rau dupa cap.Stau in pat , beau ceai si mananc paine prajita si branza.Va pup ca nu mai pot sa stau!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
Fiquelle spune:
Tania, insanatosire grabnica, lasa ca ne vedem noi, alta data!
Roxa, am facut budinca, a iesit super, a mancat sotul meu aseara 2 portii si azi dimineata una, in loc de mic dejun! Multam pt reteta!
Fetelor, eu vin in Tomis, da' nu stiu unde e locul ala, ca n-am mai fost de cand l-au terminat. Ma invart eu pe acolo, oricum - casc gura, ca n-am mai fost de mult. Daca vede cineva o "domnisoara" - asa mi se spune, par roscat, ondulat, lungut, ochi verzi, cu un port-bebe rosu, noi suntem.
Mada si Sofi, 2 luni
July spune:
Tania,felicitari Iepurasului!
Oscillo-o doza/saptamana timp de 3 saptamani,una pauza,reluat,timp de 3 luni.Asa ne da noua dr.noastra care-i si homeopata.
Sanatate multa!De ce nu-ncerci un ceai din frunza de smochin?Si multumesc in numele parintilor mei ptr.urari,eu am trecut la crestinism de mult timp.
Tortul l-am facut Teodorei la Silvian,nu ma pot mandri cu el,s-au cam prostit astia.
Mada,adauga si niste Baneocin pudra peste ce ti-a zis dr.tau ptr.ombilic.O sa fie bine,asa eram si eu in primele luni,ma speriam din orice,vedeam pericolul peste tot,acum m-am calmat.Aveti grija de voi!
July si Teo
roxanaz spune:
hihihi Mada imi pare bine ca ti-a iesit budincuta...cind mai vrei retete aici mi-s!
imi pare rau ca nu ne-am vazut azi...data viitoare.
Tania mama dar ce ai mincat???? ai grija si multa sanatate!!!
July...imi pare rau ca nu a iesit bun tortul...eu am luat ultima data din cel de sarlota cu cacao si a fost o nebunie!!! (avea si model grecesc pe margini...ce mai, super).
eu azi m-am "prostit", am baut un pahar de must....ca aveam pastrama, nu puteam altfel, ca muream de pofta, nu????
va pupam si va dorim o seara linistita!
sinzi_ana spune:
Eu am dat mesaj TAniei, daca se mai tine intalneala...site-ul era in lucru si nu stiam daca vine cineva...pana la urma s-a tinut petrecerea sau nu?
Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
Fiquelle spune:
Eu am fost pe acolo la ora respectiva, dar cumerau atatea mamici si pitici, m-am zapacit, am uitat si pe cine mai astept. Oricum, faina zona! Data urmatoare sper sa am mai mult noroc.
Mada si Sofi
roxanaz spune:
buna dimineatza!
uf ce vreme uritaaaaaa!!!!!!! azi iar trebuie sa stam in casa, ce scirbos!
imi pare rau ca nu ne-am vazut de data asta...poate saptamina viitoare!
hai ca ne-am lungit, va astept la capitolul 18!!!