dr. Iliescu Marian

dr. Iliescu Marian | Autor: Denii mic

Link direct la acest mesaj

Buna!
Stie cineva ceva despre dr. Iliescu Marian (Filantropia)?
De asemenea nu am vazut nimic postat despre conditiile din maternitatea Filantropia ... si tare as vrea sa aflu cate ceva!!!!

Toate cele bune!

Deni mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Conditiile din spitalul Filantropia sunt la fel ca si-n oricare alt spital din Bucuresti. Nici bune, nici rele. Exista 2 saloane private, adica se percepe o taxa, nu mai stiu care, unde este mai curat si sunt doar 4, respectiv 2 paturi in camera. Sora mea a nascut de 2 ori la Filantropia, cu dr. iliescu si a fost foarte multumita.
Eu una sunt pacienta lui si tocmai ieri am fost la control. Inca nu am avut sansa sa raman insarcinata si sa vin in calitate de mamica la el dar sper ca foarte curand sa mi se intample si acest miracol. Daca mai ai nelamuriri poti sa-mi trimiti sms.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24507&whichpage=1
aici au mai postat si alte fete cu privire la spital si la dr.
Pupici, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Draga mea,

eu voi naste peste o luna cu Dr. Iliescu, cei drept voi naste prin cezariana.
Insa, el este doctorul meu de 6 ani de zile, asa ca, daca vrei sa intrebi ceva despre el o poti face linistita.

Eu sunt foarte multumita de el. Am avut si o operatie ( celioscopie ) a unui chist ovarian, foarte frumos lucrata. Desi chistul era destul de mare, nu m-a taiat grosolan ci mi-a facut o incizie mica la ovarul cu pricina si una la buric ( pentru camera video )..se mai cunoaste doar daca privesti cu atentie.

Eu il consider un om deosebit si un medic de nota 20. Este glumet, atent, pasionat de ce face si foarte bun profesionist.

Vezi ca la mamici de nov-dec mai este o fata Felis care merge la acelasi doctor. Ea va naste natural in Decembrie.

Spune-ne mai multe despre tine ! Cumva o viitoare mamica ??
Despre conditiile in maternitatea Filantropia s-a scris mai demult..Voi putea sa-ti povestesc din propria experienta dupa 5 nov.

Cristina 36 saptamani, DPN 5 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eu sunt acea FELIS si Cristina m-a atentionat ca ai nevoie de informatii. Eu sunt pacienta dr. Iliescu M de cand eram insarcinata in 6 saptamani. El mi-a confirmat sarcina. De atunci merg la el 1 data/luna. Mi se pare un dr OK haios care stie sa vorbeasca cu pacientele sa nu fie stresate... Am intrat si eu la inceput si am cerut informatii ca si tine... Mi-au raspuns Cristina (MOSS) si inca o mamica care intre timp a nascut (29 iulie 04) pe cale naturala cu epidurala si a fost multumita.
Despre Filantropia se zic si lucruri bune si rele. Fiecare padure cu uscaturile ei. Eu zic ca mai important e medicul. Am auzit totusi ca partea pt bebelusi a fost renovata si au conditii excelente.
In concluzie, asa cum am mai spus: medicul conteaza. Am auzit multe lucruri negative si despre cele mai renumite spitale...
Totusi, exista subiect "spitalul Filantropia" tot aici la Odisee. Du-te si la paginile urmatoare...

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Scuze... Pt spitale si dr. du-te la Generatia "DC": Nastera pe glob

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Multumesc mult!

Sunt mica si speriata !!!
Am un chist ovarian + eroziune pe col + mai stiu eu ce?!
Mi-a fost recomandat dr. Iliescu de niste cunostiinte, m-am programat pt. joi, si sper sa fie bine!!!
Am fost la d-na dr. Tufan care nu mi-a prea placut ... cam prea rece, asa ca am decis sa m-ai cer parerea si altui medic.

Multumesc inca o data!
M-ati linistit!
Va !

Deni mic

Mergi la inceput