Fetelor din Belgia!

Fetelor din Belgia! | Autor: zizee

Link direct la acest mesaj

Doua intrebari, fiindca simbata ajungem pe-'acasa':
1. cum e vremea si 2.cum sint imbracati copiii vostri acum?
Dupa 4 ani de stat pe acolo, mi-e usor sa intuiesc raspunsurile: 1.ploua si 2.gros. Dar cit de gros? Anul trecut pe vremea asta nu aveam bebe si-s un pic dezorientata - trebuie hainute de iarna deja (ceea ce nu m-ar mira...) sau astea mai lejere, de toamna, sint suficiente? Ca sa nu mai zic ca si pentru mine informatia ar fi utila - noi sintem inca in tricou si pantofi decupati pe-aici...
Multzu...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Draga Zizee, surprinzator, dar de cateva zile vremea e chiar foarte frumoasa pe aici. Inca nu am trecut la hainele de iarna, suntem la hainele de toamna si chiar o toamna...usoara. Dar stii si tu cum e aici, azi e soare, maine e ploaie, iar daca nu ploua sta sa ploua.
Oricum uitandu-ma pe buletinul meteeo vad ca pentru sambata se anunta ploaie si maxim 15 grade. Asa ca, probabil, veti veni aici cand vor incepe ploile si vine frigul. Dar o bluza si o geaca de toamna cred ca vor fi suficiente. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.
Numai bine, Diana si Ecaterina

Nu dispera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina1 spune:

Vremea e rece aici.de exemplu azi au fost doar 12 grade,asa ca mi-am imbracat bebelul cu gecuta si i-am pus si gluga in cap.E frig,ce mai,vreme de Belgia.Ai nevoie de multe hainute groase,mai ales ca in perioada asta aproape toti bebelusii racesc.Fetitei mele ii curge nasul de 2 saptamani si nu pot sa o doftoricesc din cauza vremii capricioase.Mult noroc cu bebita-sa nu raceasca!!!

Mergi la inceput