Mamici de nov-dec 2004(65)
Raspunsuri - Pagina 4

gandacelu spune:
felis, noua ta culoare e
si a lui bits, desigur!
aideti, bagati si titulaturi, ca astea-s cele mai haioase! si se pot schimba apoi... puteti pune "viitoare mamica fericita" sau cine stie ce
ce vreti voi... felis, iti sugerez: ciocoholic
fulguletz: burta adunata e burta tzuguiata, mama draga, care nu se duce pana la solduri ci sta acolo, tzugui cand am fost cu ile aveam o burta... cat china
ideea e ca la fete te ingrasi tare si pe fund, se vede de la spate ca esti grasanca, iar la baieti, burta fiind adunata, de la spate nu se cunoaste sarcina... intelegi? la fete e o burta continua

gandacelu spune:
danette: despre candidoza: si secretia mea s-a mai accentuat in ultimile saptamani nici eu nu am mancarimi dar dna dr mi-a dat poligynax (nici nu stiu daca e candidoza) si am aflat ca oricum e bine sa iei ceva sa te "dezinfectezi" inainte de nastere...
ela, clortimazolul e de tot kktul - apa de ploaie
poliginaxul e mai scump, dar e gratuit pt gravide... asa ca nu ai decat sa-i propui doctorului tau... eu am luat doar o cutie (6 capsule)
vergeturi si celulita: se fac de la lipsa de hidratare a pielii, asa ca bagati creme la greu, fetelor! sa fie pielea elastica si supla! ca altfel, pe urma va
bobitza mama, ce sperma, draga, de elefant?!
cum am zis, fiecare cu dopu ei!
andreea, iti dau eu niste puncte!

gandacelu spune:
daniela, ti-am dat si tie (puncte)!
nu aveti decat sa va schimbati intensitatea la 2-3... chestia e ca nu poti scapa de tot... eu mi-am pus si zero la un moment dat si tot... portocalie eram!

Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by bits
ELA pune pozici noi cu burtica,sunt curioasa!
octy 37 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
am facut niste poze cu aparatul cumnatei mele si abia miine a zis ca mi le trimite. sper sa nu uite.
Ela2001

Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

andreap spune:
Tot nu reusesc cu pozele!Mor de nervi!
Gandacel, multumesc ptr.puncte.O sa le folosesc sa ma "dezalbastresc".Acum ce culoare pun?Sa nu o dau iar in bara!
In legatura cu stransul burtii, eu stiu ca se folosesc centuri.O sa mai intreb tinerele mamici.Eu mi-am cumparat deja una.
Cu vergeturile, cred ca tine si de piele, nu stiu cum sa zic.Stiu femei care nu s-au uns deloc cu crema si au o piele fara urme si viceversa.Eu imi faca datoria si ma ung temeinic.
Aveti vreuna din voi poze pe webshots?.Sper sa fie doar azi o problema.Descarca ce descarca, apoi, desi arata ca a descarcat poza, nu mai face nimic, nici poza nu apare.Mi-e o ciuda!
Pupici,
Andreea35saptamani+BBlina

Ela2001 spune:
Olga asa ma gindeam si eu ca se trateaza f greu candidoza si nu cred c a as reusi sa scap de ea asa de repede. Sper sa nu se aleaga bb cu nici o infectie din cauza asta.
Ela2001 - 37 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

andreap spune:
hai ca am reusit sa descarc o poza in 15 minute.In ritmul asta, poate pana plec descarc 2-3.oricum, am iesit groaznic, dar de vazut nu fata ci burtica.
Acum, cum faceti voi de apare in dreptul vostru"Are album"Ca m-am dus in bara din stanga unde scrie"album foto"si nu stiu cum sa fac.
Mai vorbim pe seara
Andreea 35 saptamani+BBlina

daniela_sb spune:
Pai zi totusi si adresa andreea,sa vedem macar poza pe care ai pus-o!
33+ saptamani, DPN 21 Nov

daniela_sb spune:
Si apare scris "are album" daca iti pui poze pe serverul desprecopii.com, adica mergi in meniul din stanga sus, intri pe "album foto" si incarci pozele acolo intr-un album pe care poti sa-l numesti cum vrei tu (sa ai grija ca nu se pot pune poze mai mari de 100 kb, trebuie micsorate si nici mai multe de 20).
33+ saptamani, DPN 21 Nov