Mamici de nov-dec 2004(65)
Raspunsuri - Pagina 3
bits spune:
BOBITA stai linistita ca te asteptam si pe tine.ne mutam la bebelusi dupa ce o sa nasca toata lumea
.
ANDREEA intra in partea stanga a pag unde scrie FOLOSESTE PUNCTELE,o sa-ti apara cate puncte ai si poti cumpara un glow cu care te colorezi.bafta!
eu ies la plimbarica, va pupic si poate intru mai tarziu!
octy 37 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
olga_stan spune:
buna gravidutelor!
Bits, roseb, M-ati linistit in privinta miscarilor lui bebe. La mine misca rar. Credeam ca nu este bines a miste asa rar.
Monica elisabet, esti o dulce! Multumesc pentru gandurile bune! La fel si pentru tine! Ai perfecta dreptate cand spui ca in timp ce alpatam trebuie sa avem grija ce mancam, mai ales trebuiesc evitate varza, ceapa, usturoiul si condimentele pentru ca ii pot altera gustul laptelui iar bebe il poate refuza. In acea perioada este bine sa renuntam complet la fumat, cafea si alcool.
Laura miu, si eu am luat fier, calciu, iod de la medicul de familie. Nu m-am patat inca pe corp, picioarele nu mi se umfla, nu ma doare burtica, cu cosurile nu am probleme. Cu sexul stau ff bine, saptamanal o pun cu sotul, in general la sfarsit de saptamana pentru ca stam pe acasica si noi si profitam de timpul petrecut impreuna!
Andreap, felis eu ma epilez fara probleme, pun o oglinda mare in fata mea si ma descurc. Inca nu am apelat la ajutorul lui sotul...de cand isi doreste el asa ceva!
Bits, eu cred ca este bine sa te strangi dupa nastere, mai ales ca te ajuta cand faci miscari bruste, sau ridici greutate. In timpul travaliului nu este bine sa manaci, dar nici nu iti mai arde de mancare in momentele acelea, cu toate ca iti este foame. Apa poti sa bei.
Felis, imi dai mie portia ta de ciocolata zilnica pentru ca mie doctora mi-a zis sa mananc zilnic dulciuri pentru ca am glicemia scazuta. Si mie doctora mi-a dat sa iau calciu 10 zile. Este fain tabelul cu kg in ultimele saptamani de sarcina. Eu fac eforturi sa nu ma mai ingras asa mult pentru ca deja am luat 20 de kg.
Bits, mi-ai atins punctul sensibil...si mie imi place la nebunie sa fac sauna!!! Si masaj dupa sauna. Eu langa noua mea locuinta am un club de fitnes – poate am sa-l vizitez si eu dupa ce nasc. gradinita am la parterul blocului. M-am scos!
Ela2001, candidoza micotica trebuie tratata inainte de nastere pentru ca poate afecta bebelusul mai ales daca nasti normal. Ii poate da boli de ochisori. Vei face un tratament cu spalaturi si ovule, pe care ti le recomanda medicul, inainte de nastere pentru a fii curat vaginul. Nu trebuie neaparat sa o tratezi pentru ca nu se trateaza asa usor, necesita timp si rabdare. Candidoza este o ciuperca care apare si reapare in functie de mediul favorabil din vagin. Candidoza este o scurgele alb-galbuie, fara miros, fara sa provoace mancarimi sau usturimi. In combinatie cu un microb poate da senzatie de mancarime si usturime. In ultimul trimestru de sarcina se intensifica si aceste scurgeri pentru ca sarcina apasa pe col.
olga 30 ani si bebe 32 saptamani
daniela_sb spune:
Vezi aici ultimul mesaj, andreea
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33206&whichpage=10
si spor la lucru cu pozele.
bobita, nu iti fa griji, ca tot aici o sa fim sa ne povestesti cum scapi de data asta (sper ca mai usor).
33+ saptamani, DPN 21 Nov
olga_stan spune:
fetelor am pus poze cu rochita mea de la nunta. stiti ca v-am promis ca o sa va arat ca sa va inspirati, mai ales pentru cele care urmeaza sa fie nasici sau sa participe la astfel de evenimente. eu sunt cu ochelari! astept aprecierile si criticile voastre! pentru cine este interesat sa acceseze casuta portocalie din dreptul ID-ului meu!
olga 30 ani si bebe 32 saptamani
danette spune:
Da, Bits, feniculul e aceeasi chestie cu anasonul. De altfel i se mai spune anason dulce.
Si eu mi-am luat zilele trecute 2 cutii de ceai. Sa m-i le pun in bagajul de mers la spital...
A intrat o frica in mine acum ca o sa nasc inainte de termen...
Dana - sapt.33
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101
andreap spune:
hai ca sunt"varza"rau de tot!Mi-am colorat numele in albastru, asa ca acum nu se mai vede nimic!Pot sa mai fac ceva?Din nou va rog sa ma ajutati!(Multumesc celor care mi-au spus cum se face)
Olga, frumoasa rochie!Nu se vad kg.alea(cred ca lea-i pus proportional)La mine s-au "orientat"spre fund si solduri si picioare
.
Cu pozele nu reusesc!Poate are ceva site-ul.Poate maine.
Andreea
35 saptamani+BBlina
daniela_sb spune:
olga, e foarte frumoasa rochia. Dar daca nu era ultima poza, mai ca te intrebam unde ti-ai ascuns burtica... Si ti-ai facut-o si tu... nici nu-mi vine sa cred. Vazandu-te si pe tine si pe felis, cred ca au regretat miresele ca v-au chemat la nunta ca nu e nimeni asa frumos ca o viitoare mamica.
raluca.gabriela spune:
Bobitza, nu pleaca nici una pana nu termina toate fetele de nascut. Ne mutam cu toatele, ca doar nu o sa stam cracanate intre doua grupuri.
M-ati terminat cu mucii si sperma... Daca e dop, nu tre sa fie consistent? Sau nu mai stiu eu cum arata sperma?
sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino
daniela_sb spune:
Daca mai ai puncte (eu nu mai am ca si eu m-am colorat cam tare si as schimba) poti alege alta culoare si cu o intensitate mai mica...
gandacelu spune:
bits: centura am folosit si eu, dar nu imediat dupa nastere, ci la cateva luni... imediat dupa nastere nu stiu daca e indicat sa te strangi asa tare
doar sangerezi, nu?
dupa lauzie cred ca e ok
despre depresie: o vei face oricum, stai linistita
ori ca e de la kg, ori de la altceva (mie mi-era teama ca se sufoca bebi in somn, aveam cosmaruri... pana la 6 luni
) - vei vedea ca nasterea te va transforma intr-alta femeie, ale carei preocupari nu vor fi legate numai de persoana ei... dimpotriva! nu zic sa ne neglijam, dar a fi mama inseamna in primul rand jertfa... involuntara!
o sa vedeti ca nici timp sa va mai imbolnaviti nu mai aveti...
toate antenele vor fi pe bebe...
ma iertati, de asta am si spus ca astea toate sunt probleme minore si ca veti vedea dupa nastere ca o sa le uitati complet!