Aici, in Olanda (7)
Raspunsuri - Pagina 6
miana spune:
Hei Danyce, in sfarsit sunteti doi parinti fericiti. Felicitari! Chiar ma gandeam astazi ca este o zi asa de frumoasa afara, pacat ca Danyce a nascut probabil ieri cand a fost destul de mohorata vremea. Sper ca micuta ta sa aiba in fata cat mai multe zile senine ca cea de astazi si la fel de bogata in impliniri cum este toamna in roade, iar tie refacere grabnica.
Numai bine.
Ancade spune:
Felicitari, Danyce!
Abia astept detalii despre nastere.
Sa aveti parte numai de bucurii din partea micutei Alma.
Anca22 sapt. si Vladimir
danab spune:
Felicitari Danyce!!! Bine ai venit pe lume micuta Alma! Multa sanatate mamicii, refacere rapida iar tie pui mic pofta de mancare si de somn!
Va pupam, Dana si Mihai
ancuta06 spune:
Felicitari, Danyce!!!
Sa creasca mare si frumoasa.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Iris2002 spune:
Alma micuta, bun venit printre noi !
Danyce + proaspat tatic olandez - felicitari din inima si multa fericire impreuna !
Iris2002 spune:
Goede morgen,
Ce faceti fetelor, v-a molesit vremea de-afara?
Si pe mine ma cam adoarme cintecul ploii, dar nu imi permit sa dormitez... am de invatat o gramada, si parca nu merge asa cum vreau eu. Adica tot in urma am ramas de la vacanta si materia de studiat sporeste.
Azi am studiebijeenkomst cu o prietena, si colega de job si scoala, asa ca sper sa acoperim ceva materie...
Pe linga asta am sotiorul cu gripa si normal ca si el are nevoie de atentie, dragoste, ceaiuri cu lamaie si miere si suc proaspat de portocale. Cam asa cum weekend-ul meu, nu e foarte spannend....
Ce se mai intimpla prin vietile voastre?
liefs
danab spune:
La multi ani Martijn!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii. Petrecere frumoasa si multe cadouri!!!
Ancuta, asteptam poze de la petrecere cu un Martijn de 1 anisor!
nog een keer,Dana si Mihai
Iris2002 spune:
Si din partea mea:
van harte gefeliciteerd met je kleintje, Anca !
La multi ani, sa cresti mare si sanatos, Martijn !
kusjes
Ancade spune:
La multi ani, Martijn! Ancuta sa aveti parte numai de bucurii si satisfactii din partea lui si sa creasca mare si voinic!
Pacat ca nu stam mai aproape ca v-am fi facut o vizita.
Anca si Vladimir(21.08.2001)
ancuta06 spune:
Multumim pentru urari, fetelor! Tocmai am terminat curatenia. A fost tare frumos si sunt fericita ca mi-au iesit torturile buneee de tot. Am facut unul cu ciocolata si unul cu fructe si frisca.
Acum sunt obosita si fericita.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family