Aici, in Olanda (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Danyce, uite ca nu esti singura cu emotiile... m-au apucat si pe mine acum ca iti citesc rindurile ! Ma gindesc la tine si iti urez o nastere usoara si o "intilnire" de vis cu micuta. Sterkte !

Gianni, multumesc mult pentru link, ieri l-am studiat cu jumatatea mea si ni s-a facut pofta de bunataturi romanesti. Sigur vom trage o fuga intr-un weekend... pe cind se va putea comanda on-line?

Mari, si tie succes, presupun ca esti ocupata cu obtinerea vizei acum. Daca te putem ajuta de aici cu ceva, informatii eventual, spune-ne.

Anca, ma bucur ca ai reusit sa obtii epidurala, si sper sa te simti mai bine. Baietelul tau e hazliu, pun pariu ca daca e surioara e si mai topit dupa ea. Tu pe cind vei naste?

Va imbratisez fetelor, intr-o dimineata racoroasa in Haga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

danyce,ma voi gandi la tine,capul sus sa speram ca totul va decurge bine si repede si ca tot azi iti vei tine domnisoara cea incapatanata in brate.
iris nu ai cum sa ma ajuti deoarece eu voi veni tot pe viza de turist si de data asta,de asta trebuie sa stau pana in decembrie in tara ca sa fac cele 3 luni de stat in romania.unii mi-au spus ca pot iesi si dupa mai putin timp,adica nu neaparat sa stau aici 3 luni,dar eu nu vreau sa risc ca nu prea am bani si daca ma resping la vama pierd si banii si pe urma nu stiu cand mai fac rost iar de bani necesari.asa ca mai bine astept nu am ce sa fac desi mi-e tare greu sa stau departe de sotul meu.
celelalte fete ce mai faceti?va astept pe aici in limita timpului vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Buna dimineata fetelor,

Danyce, suntem cu gandul la tine!
Eu am sunat azi la spital pt rezultatul analizei de luni si il aveau ,insa nu se grabeau sa ma sune dupa cum mi-au zis luni;am infectie urinara si acum iar astept sa ma sune sa-mi spuna daca merg eu sa iau reteta sau mi-o trimit acasa;cred ca astept degeaba si maine il pun pe al meu sot sa sune si sa se impuna putin.Aici in Eindhoven ploua de rupe si piticul meu vrea sa-i iau morcovi;nu-mi vine a iesi din casa , dar probabil ca va trebui.
Anca22 sapt si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Buna fetelor,

Banuiesc ca site-ul va fi foarte repede gata (doar este meseria lui).

Daca ajung in A-dam in weekend am sa-l intreb si cind este gata si care sint conditiile de livrare,precum si daca aduce salam sasesc...

O zi buna (in ciuda ploii...)

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Gianni - spune-i varului tau ca daca doreste sa faca reclama la magazin - sa ne contacteze - altfel ii lipim si noi afise cu site-ul nostru pe geamul lui.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

S-ar putea sa-i convinga schimbul ...am sa-i transmit.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Danyce,mult curaj si te asteptam cu vesti bune.
Multa sanatate si tie si.KEEP UP!!!!!
Ancuta,in principiu venim.Cam pe la ce ora?.

Anca DPN 08.05.05. si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Anky, pe al ora 3 le-am zis tuturor. Ca ma gandesc sa fie si copiii in stare buna. Iti trimit pe PM adresa. Insa nu cred ca gasesti strada, pe nici o harta, ca e prea noua zona. Doar pe hartile alea de sunt pe sosele.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

FELICITARI DANYCE! Felicitari si pentru sotul tau
Multa sanatate si tie si fetitei.
Danyce a nascut pe 21 oct. prin cezariana o fetita pe nume Alma.
Refacere rapida iti doresc,stiu ce inseamna cezariana.

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

felicitari Danyce,imi imaginez bucuria si emotia ta cand ti-ai tinut mademoisella in brate prima oara.
Sper sa ai o fetita cat mai cumintica,sa fie sanatoasa,si voi la fel sa fiti sanatosi sa va puteti bucura de ea.Iti doresc refacere rapida.Pupici

Mergi la inceput