Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Rayuela spune:
fetele cucuiete si harnicutze,abia am apucat sa citesc ce ati scris,mai adineauri am intrat pe usa..maine o sa fiu si eu om (sper )ca acum sint mai degraba,asa ca ne auzim la cafea!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
Neatza la cafea!
Adela,poate suna si Elena ca tot s-a intors si e fresh dupa cafea
Sau pot suna si eu,numai sa nu sperii lumea la telefon si sa ramanem fara cabana!
Lilando,eu am prins cele mai sezi pijamale la imparteala de aseara hahha
Adela99 spune:
'neatza!
hop si io...la ceai
sunt acasa pe motiv de ca am fost la urgenta azi noapte sa ma ajute cu inspiratia...sunt bine, da' cam terminata
daca e graba cu telefoanele, suna-ti careva din voi ...altfel pot sa sun io maine sau mai spre dupa-masa...ca acum am chef doar sa vorbesc cu voi
frantuzoaica spune:
!!!!!!!!!Ce patisi???parca erai bine aseara,te tragea numai baiatu' de fuste!Ai fumat iar si ti s-a facut rau sau...
lilanda spune:
'Neatza, vaz ca-s lenesa azi rau de tot....Frantz ii prima in picioare ca tot prima s-a culcat, iar celalte, in afara de Rayu, sint pe la scoli si studiaza...io is autodidacta!! :-)
Adelutzo, unde zici ca te-ai plimbat azi noapte??? Auliooo cu bronsita ta numai tigara iti trebe'(trebuia!!). Nu te ajuta sprayurile alea ???
Rayu, te asteptam la cafea, asa mai pe seara . Da' sa ne zici cum te-ai distrat!!!
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
!!!!!!!!!Ce patisi???parca erai bine aseara,te tragea numai baiatu' de fuste!Ai fumat iar si ti s-a facut rau sau...
n-am fumat sunt un pic racita si atunci se manifesta asa ... da' acum am retete cu caru' si ... guma de mestecat cu nicotina (mai rau e ca astea nu merg la cafea )
frantuzoaica spune:
Bine ca ti-au dat drumul acasa si ca esti mai bine acum!Asta conteaza!Ca te sacai io,asta-i alta belea
Ódihneste-te bine (ca sa incepi sa rezolvi probleme gastii...cabana,meniu Revelion)
Adela99 spune:
uff aia luxoasa (despre cabana fiind vorba) e ocupata de la ailalti n-am primit inca raspuns
o solutie ar mai fi sa sunam agentiile de turism din Skåne, Blekinge, Västra Götaland si de ce nu Småland
http://www.tellus.no/skaane/fact_text_tourist.html
http://gulasidorna.eniro.se/query?what=yp&heading_exact=Turistbyr%E5er&stq=175 (katalogområde, la alegere)
sa le arunc cate un mail la alea care au mailadress?
P.S. stiu raspunsul ...ma pun pe treaba (scriu mailuri)
Rayuela spune:
neatza uritelor si graselor!(acum ca ne-a parasit narancea,trebe sa fie cineva nesuferitul grupului)
Mai fetitzelor,iaca acum ma dezmeticesc si eu,am trimis pisicutza cu tati nebunau la plimbare,ca sa-mi priasca kafiaua.Adelutzo,sper ca esti bine mami,a cita zi fara lulea??Frantzo si tu rezisti eroic?Lilutzo,tu nu te apuci?Katerinutzo,stai bine bre cu somaleza?
Va pupez,revin,nu va zic unde ma duc
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Beeeey, daca-s toate cabanele ocupate, cre' ca cer lantul de WC de la Rayu??? Il mai ai mama???
pozulici